MiniAlbum este fotocartea care mi-a umplut sufletul

     Când apare un bebe, ai face tot posibilul să memorezi tot ceea ce ţine de el. Primul schimbat de hăinuţe, primul somn în braţele tale, prima băiţă, primul zâmbet.

     Când au venit puiuţii mei, erau atât de firavi, încât a trecut ceva vreme până am reuşit să mă acomodez cu ei şi să scap de impresia că îi pot „strica” imediat. 

     La fel de mult timp mi-a luat şi imortalizarea lor în fotografii. Încă păstram în memorie imaginea lor firavă de la Terapie Intensivă. După botezul lor, am prins curaj şi am început să le fac multe poze. Nu ştiu câte dintre acestea au ajuns la stadiu de fotografie, dar pentru mine, fiecare este la fel de importantă.

     Nu de puţine ori i-am spus soţului să facem şi noi un album foto cu bebeluşii. Primele luni de viaţă, au ajuns primul an din viaţă, apoi 1 an şi jumătate. Pozele sunt salvate în 3 telefoane, în calculator şi în laptop. Cu greu aş fi în stare acum să adun câteva zeci de poze, să le pun într-un folder diferit, apoi să merg la un centru de fotografie să mi le printeze, ca apoi să revin să ridic comanda… 🙁

     Am încercat să găsesc şi variante online, dar eram condiţionată de un număr mare de fotografii printate, la care se adăuga şi taxa de transport. Ba chiar am încercat să mă „cuplez” cu 2 pritetene la o astfel de comandă… a ieşit o mare varză 🙁 mai ales financiar.

     Când am zis gata, sunt pregătită financiar să trec la nivelul următor, am căutat albume de tipul FOTO CARTE. Acestea sunt minunate, de o claritate aparte. Dar procesul prin care se pot realiza, mi se părea mult prea complicat. Apoi am aflat şi de partea financiară, care depăşea substanţial bugetul meu. 🙁

     Dar se pare că Dumnezeu mă iubeşte şi am aflat de  minialbum.ro 

     Site-ul este foarte uşor de folosit. Instrucţiunile sunt clare, iar paşii de urmat se fac cât ai clipii. Ca şi cum prin câteva butoane apăsate, faci o mică magie ce se transformă într-un albul minunat.

Cum am făcut eu?

     Am accesat site-ul şi am ales tipul de album dorit. Apoi am ales coperta. Îţi selectezi maxim 45 de poze din calculatorul tău şi le încarci în rubrica specificată. Selectezi una mai deosebită pentru coperta foto a albumului tău şi GATA!

     Rezultatul… este un mare UAU. Nu o să regreţi. Iar preţul mi se pare foarte accesibil. 70 de lei pentru un album minunat în care vei putea pune până la 45 de poze inedite. Acest album, este un cadou ideal de sărbători, aniversare sau întâlniri după ani şi ani. Poţi să îl oferi ca premiu în cadrul job-ului, sau cadou, cumpărând vouchere ce le poţi oferii persoanelor dragi. Acestea doar accesează site-ul şi îşi fac singurele albumele ideale.

     Dacă nu te-am convins, îţi arăt albumul meu <3  Eu am vrut şi un magnet, dar am lasat la aprecierea celor de la minialbum.ro. Au ales o poză minunată şi nu îmi pare rău.

MiniAlbum-ul meu a venit ambalat într-o cutie, pe care aveam lipită cea mai bună bombonică de ciocolată <3 . Folia de spumă a protejat bine cutiuţa la transport. Pachetul fiind micuţ, curierul a căutat ceva în maşină până l-a găsit, apoi a spus să nu mai fac comenzi aşa mici, pentru ca el nu le găseşte 😛

Pe lângă MiniAlbum, pe site mai găsiţi şi MaxiAlbum şi Magneţi.

MiniAlbum

     Acum vă las să vă gândiţi ce poze să vă alegeţi pentru albumele voastre. Eu am de gând să iau nişte vouchere pentru naşi şi prietenii apropiaţi. 😀

Dacă MiniAlbum-ul vi s pare interesant, daţi cu SHERE, sufletul internetului 😛

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cum a apărut Zâna Măseluță

Dum dec. 3 , 2017
     Când eram mică, nu îmi amintesc ca mama să îmi fi citit poveşti. Cu toate acestea, recent am realizat cât de multe cunosc. Meritul este numai al educatoarelor de la grădiniţă. Ştiu sigur că în acea perioadă am văzut diapozitive cu poveşti, ni s-au citit poveşti şi am […]
%d blogeri au apreciat: