Cum să obții un credit ipotecar, mai sigur și mai rapid, în plină pandemie?

AVBS Credit, companie românească ce are o experiență de peste 13 ani în piața de brokeraj bancar, a intermediat credite în valoare de peste 300 milioane de euro, pentru mai mult de 16.000 clienți. Acest citat este din comunicatul de presă pe care Forbes l-a publicat despre AVBS Credit.

De AVBS Credit am auzit întâi din online, apoi am avut ocazia de a-l întâlni personal pe Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit, la o Gală de Premiere a unui concurs de blogging. Așadar, cunosc profesionalismul de care dă dovadă echipa AVBS Credit în activitatea sa.

Pentru domeniul financiar-bancar aceste cifre reprezintă rezultatul muncii dedicate pe care echipa AVBS Credit o îndeplinește cu succes de peste 13 ani pentru fiecare client al său. Pentru omul de rând aceste rezultate semnifică siguranța obținerii creditului ipotecar dorit pentru achiziționarea locuinței vizate.

Serviciile de intermediere credite prestate de AVBS Credit sunt 100% gratuite pentru clienți!

Creditul ipotecar îți permite să accesezi ACUM suma de bani necesară pentru achiziționarea propriei locuințe, pentru amenajarea unui imobil deja deținut sau pentru a construi casa mult visată. Cu toate acestea, pentru a putea contracta un credit ipotecar, trebuie să îndeplinești condițiile de eligibilitate ale băncii finanțatoare și anume:

 • Să ai un venit lunar stabil, dovedibil legal;
 • Venitul lunar să permită achitarea ratei lunare la bancă;
 • Clientul să aibă un grad de îndatorare care să permită achitarea ratei lunare la bancă;
 • Să nu existe restențe curente la alte credite sau executări silite;
 • Este necesară o anumită vechime în câmpul muncii;
 • Este necesară o anumită vechime la actualul angajator;
 • Jobul clientului să facă parte dintr-un domeniu de activitate pe care banca să îl considere creditabil;
 • Imobilul ipotecat să îndeplinească, de asemenea, anumite condiții pentru a fi considerat o bună garanție pentru bancă;
 • Viitorul debitor să poată achita un avans de cel puțin 15% din valoarea imobilului;
 • Și altele condiții care pot fi diferite de la bancă la bancă. Fiecare bancă are propria sa politică de creditare și propriile condiții de eligibilitate!

Brokerul de credite este ca o enciclopedie a produselor de finanțare!

Condiții de eligibilitate ale tuturor partenerilor bancari din portofoliu sunt foarte cunoscute brokerului de credite. Așadar, decât să mergi din bancă în bancă pentru a afla detalii sau pentru a-ți face diverse interogări bancare ce îți pot diminua scorul FICO, mai bine apelezi la un broker de credite iscusit.

Definiție:
Scorul FICO este un indicator bancar utilizat în acest domeniu pentru a evalua gradul de risc al unui client. Cu cât scorul FICO este mai mare, cu atât clientul are șanse mai mari de a fi acceptat și creditat de o bancă.

Brokerul de credite are stocate în memoria sa toate informațiile despre produsele bancare din propriul portofoliu. Intermediarul de credite poate fi asemănat cu o enciclopedie a produselor de finanțare. Așadar, ținând cont de profilul clientului, de produsele de finanțare disponibile în prezent și de condițiile de eligibilitate ale băncilor, brokerul de credite identifică PE LOC cel mai potrivit credit ipotecar pentru client, de la una din băncile sau IFN-urile din România.

Ba chiar mai mult decât atât, brokerul de credite întocmește dosarul de credit pentru client și îl ajută să obțină cât mai rapid, și cu cea mai bună dobândă a momentului, împrumutul ipotecar necesar.

Cum este mai practic, mai sigur și mai rapid să accesezi un credit ipotecar în pandemie?

Răspunsul corect este: prin intermediul unui broker de credite.

*Este mult mai sigur să contractezi un credit ipotecar cu ajutorul unui broker de credite.
*Pe lângă profesionalismul, dedicarea, iscusința și portofoliul foarte mare de parteneri bancari și non-bancari, datorită intermediarului de credit reduci semnificativ numărul ieșirilor din casă.
* La întâlnirile cu acesta regulile de distanțare socială sunt respectate cu strictețe.
*În plus, astfel ai șansa de a obține creditul încă de la prima încercare!

Luăm exemplul companiei de brokeraj bancar, AVBS Credit, recomandată de Forbes România. AVBS Credit oferă clienților următoarele beneficii:

 • Servicii 100% GRATUITE;
 • Servicii personalizate;
 • Întocmirea dosarului de credit de la A la Z;
 • Peste 30 de parteneriate bancare și non-bancare;
 • Zeci de produse de finanțare;
 • Disponibile toate tipurile de credite, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice;
 • Transparență în alegerea celui mai potrivit produs bancar;
 • Disponibilitate și flexibilitate în stabilirea fiecărei întâlniri;
 • Economie de timp: brokerul intermediază tot procesul de creditare pentru tine;
 • Prezență în peste 25 de orașe din România;
 • Servicii auxiliare oferite: informare juridică, informare notarială, informare cadastrală, etc.

Într-adevăr obținerea unui credit ipotecar presupune un proces complex, însă cu un broker de credite dedicat totul decurge sigur, liniștit și pe cât posibil de rapid. Astfel, visul de a avea propria locuințe devine o realitate palpabilă de care tu și familia ta vă puteți bucura chiar din această clipă!

Vă recomand cu încredere AVBS Credit!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I că cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Laser terapie gingivală în Alba Iulia

mar dec. 22 , 2020
Mersul la medic este ca mersul la tăiat capul. Simţim psihic ca o ghilotină deasupra noastră acest ,,trebuie să mergem la medic,,. Indiferent că este vorba de medic urolog, nefrolog sau stomatolog, frica de durere și un diagnostic deloc plăcut ne face să așteptăm să treacă de la sine sau […]
%d blogeri au apreciat: