Cum să îţi impresionezi colegii dacă eşti nou venit în firmă

Text by Ammina

Te-ai angajat de curând şi îţi doreşti să te integrezi cât mai repede în noul colectiv? Vrei să începi cu dreptul şi să îţi impresionezi toţi colegii încă din primele săptămâni? Ei bine, există o mulţime de modalităţi prin care poţi realiza ceea ce ţi-ai propus. Tot ce trebuie să faci este să citeşti, în continuare, acest articol şi să descoperi ce trebuie să faci pentru a-ţi impresiona colegii, dar şi superiorii de la noul loc de muncă.

a
Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci impresie bună la noul loc de muncă:

• Cu siguranţă, fiind nou venit, toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să te studieze şi să te descopere. Pentru că în ceea ce priveşte competenţe tale, vei reuşi să impresionezi doar odată cu trecerea timpului, în primă instanţă ar trebui să îţi îndrepţi atenţia către înfăţişarea ta. Mai exact, asigură-te că hainele sunt curate şi călcate, dar şi că părul tău este aranjat în fiecare zi. De asemenea, ai mare grijă la felul în care arată portofelul tău. Deşi pare ciudat, genul acesta de detalii sunt primele la care se vor uita ceilalţi, pentru a-şi da seama dacă eşti o persoană îngrijită şi profi. În cazul în care ai probleme la acest capitol, trebuie să ştii că pe site-ul http://www.addien.ro/femei/accesorii/portofele-portfarduri.html vei găsi astfel de accesorii, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Aşadar, pune la punct chiar şi cele mai mici amănunte în ceea ce priveşte felul în care arăţi şi lucrurile pe care le foloseşti şi, mai mult ca sigur, vei reuşi să impresionezi.
b

• Un alt lucru la care vor fi atenţi atât colegii tăi, cât şi superiorii se referă la interesul tău de a te integra în echipă. Pentru a le dovedi tuturor faptul că eşti entuziasmat să faci parte din acest colectiv şi că îţi doreşti să te adaptezi, poţi începe prin a accepta să te implici în activităţile pe care le organizează compania sau să le oferi colegilor şi şefilor tăi cadouri atunci când îşi serbează zilele de naştere. Totuşi, pentru a păstra relaţia profesională, axează-te pe cadouri corporate. În acest sens, pe site-ul vinexpert.ro găseşti o mulţime de coşuri cu băuturi fine, perfecte pentru astfel de ocazii şi, mai ales, pentru persoanele cu care ai o astfel de relaţie. Drept urmare, dacă îţi doreşti să impresionezi pe toată lumea de la noul loc de muncă şi să le dovedeşti că eşti un om de nădejde, pune în practică şi această metodă.

• Nu în ultimul rând, pentru a reuşi să faci o impresie bună la locul de muncă, dacă eşti nou venit, trebuie să încerci să socializezi cu fiecare membru al echipei în parte. În acest mod, vei afla mai multe lucruri despre firmă, despre colegii tăi şi poate chiar vei descoperi că ai pasiuni comune cu unii dintre ei. Cu toate acestea, ai grijă să nu exagerezi, pentru că dacă te vei strădui prea mult să legi conversaţii cu ei, vei părea intruziv şi atunci vei reuşi exact opusul a ceea ce îţi doreşti. De asemenea, evită să te împrieteneşti cu ei pe reţelele sociale din primele săptămâni, pentru că, în fond, relaţia dintre voi în momentul de faţă este una strict profesională, iar un astfel de gest i-ar putea face să creadă că eşti ciudat. În consecinţă, socializează într-un mod cât mai natural cu celelalte persoane din echipă şi păstrează un echilibru şi, fără doar şi poate, vei reuşi să le intrii în graţie.

Acestea fiind spuse, deşi sunt neobişnuite, aceste metode te vor ajuta să faci o impresie bună la locul de muncă, dar şi să te integrezi mai repede în colectiv.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!