O mami, două situaţii

     De când sunt mamă, la vestimentaţia mea s-a mai adăugat ceva. La început, a fost o gentuţă, apoi o geantă şi acum sunt „fericită” purtătoare a unui rucsac în toată regula.

     geantă albă

     Ce bine era înainte de gemeni. Purtam o geantă simpatică, dimensiuni medii, culoare deschisă, precum cea ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY – GEANTA TENNIS BAG. Deşi este o geantă sport, baza de 48 de cm şi înălţimea de 37 de cm o fac destul de încăpătoare, putând primii un conţinut de dimensiunile unei coli A4.
În general, în gentuţa mea aveam portofelul, cu vreo 10 lei, o carte, dacă aveam de mers mult cu autobuzul sau metroul, un catalog de produse cosmetice (am microbul în sânge de 14 ani :P) cardul de RATB sau metrou şi umbrela. Bine, nu am spus tot, mai aveam şi 1-3 comenzi după mine 😛

 

 

 

    geantă bărbăteascî neagră

 

     După ce „au apărut” gemenii în peisaj, am adăugat o „gentuţă” în plus la vestimentaţia mea. Gentuţa arată cam ca cele din colecţia TOMMY HILFIGER, dar se apropia mai mult de cea cu codul producătorului AM0AM02611. În ea încăpeau două biberoane cu apă, un borcan în care aveam laptele praf, un pachet de şerveţele, 2 pamperşi şi un prosopel. O puneam după gât şi o lăsăm să atârne. Mereu le-am preferat pe cele din textil.

 

 

 

geantă rucsac     Acum, când copiii sunt mici exploratori şi îşi testează limitele, mai practic este un rucsac. Îl pui în spate şi stă bine acolo. Poţi să fugi după copii, să te târăşti cu ei, să aduni frunze şi ghinde în toamna călduţă. Fiind mai încăpător, în rucsac avem biberoanele cu apă, şerveţele umede, ceva de ronţăit, cum ar fi biscuiţi sau covrigei şi 1-2 jucării. Uneori, când mergem în vizită sau plecam la un drum mai mare, avem şi o caserolă cu mâncărică, 2 linguriţe, mere, două huse-hamuri de pus pe scaune, care înlocuiesc cu brio scăunelele-măsuţă ale copiilor de acasă.

  Rucsacul nostru se aseamănă cu cel de la DAKINE, cel confecţionat din material ornamentat. Baza rucsacului de 37 de cm şi înălţimea de 40 de cm îl fac numai bun pentru ce ne trebuie nouă. Şi culoarea este în sezon. Chiar dacă mai cade sau este luat la joacă de către copii, nu se va vedea prea mare diferenţă: D

 

portofelIndiferent că am geanta la mine, gentuţa sau rucsacul, nu uit să iau portofelul. Acesta are desene brodate pe el în stilul „zendoodle”. Modelul de pe el reuşeşte mereu să îmi scoată un zâmbet. Or fi şi culorile de vină.: P Am reuşit să umplu şi portofelul de când cu bibicii. Cumpărăturile lor sunt uneori atât de mari, încât cardurile acelea cu reduceri infime, nouă ne sunt de folos. Baxuri de pampers şi de şerveţele umede, cutii de lapte praf şi cereale, produse speciale pentru igiena copiilor, toate sunt puţin ajutate şi de cardurile de client oferite de magazine, farmacii sau producători. Câte carduri am în portofel? NU ŞTIU. Dar dacă lipseşte unul, este jale. Puncte adunate, reduceri de x şi y valoare adunate pe card. Farmacie, magazine, RATB, cartela de metrou, buletin, 10-15 lei şi cardul pentru indemnizaţie, stau înghesuite în portofelul meu „zendoodle” de la Desigual.

 

geantă de laptop     Însă, când mami pleacă singură, fie la un eveniment, fie la un curs, pentru a fi numai mami-blogerița, geanta pentru laptop devine umflată, precum un balon sub presiune. Geanta de la BLEND are dimensiunile potrivite pentru laptopul plimbăreţ. Pe lângă laptop, în geanta ce are ca adâncime 6 cm, mai încap cu siguranţă diverse chestii de încă vrei 3 cm adâncime. Mause-ul optic, bateria externă, prelungitor cu 5 terminaţii USB 2.1 (da, ştiu că este învechit), cărţi de vizită la blog, cărţi de vizită la pagina de cosmetice, agendă, o carte, căştile, pixuri, markere evidenţiatoare şi portofelul. Şi ştiu sigur că mai sunt în stare să mai bag ceva. 😀 Sau vă îndoiţi de capacitatea mea organizatorică?

 

 

     La economii, stau bine. La organizare, stau şi mai bine. Problema mea sunt poftele… poftele de cumpărături chic. Unii spun că dacă stăteam bine şi la acest capitol, cu siguranţă nu eram FEMEIE.

Acest text a fost scris pentru SuperBlog 2017logo

Pozele sunt preluate din arhiva Answear

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: