Dragă Pandemie, am ajuns să iubesc reducerile din farmacie

Nu ştiu cum sunt alţii, dar eu iubesc sexul. Bine, vorbesc frumos. Îmi place să fac dragoste cu soţul meu.

Chiar dacă am ajuns să îl trec (pe el, pe sex) în agendă ca timp ocupat, eu tot îi aloc timpul necesar pentru pregătire. Caut cele mai bune oferte pentru prezervative, lubrifiant, şerveţele intime şi gel intim. Mai că îmi vine să fac şi un duş în gel dezinfectant înainte şi după. De, efect schizofrenico-pandemic. 😀 

 

Dar să vă spun motivaţia mea de a alege aceste produse de la o farmacie online:

Vreau să cred că în pandemie personalul din farmacie este bine instruit şi păstrează toate normele de igienă şi protecţie, atât pentru ei, cât şi pentru produsele trimise către cumpărători.

Iar eu, doresc să am o viaţă sexuală activă şi în acelaşi timp să am grijă să nu aduc pe lume copii pe care nu sunt în stare fizic, material şi psihic să am grijă.

Şi îmi place sexul ăsta pentru că uneori îmi ţine de foame, de frig, de antidepresiv sau de analgezic. Îmi arată că încă mai am toate simţurile la mine, deşi uneori psihic o cam iau pe câmpii.

Orgasmul îmi dă acea energie de reactivare a organismului, energie ce funcţionează pe stomacul gol sau după coaste de porc la cuptor de la Măcelăria Ghiţă.

Dacă ar fi după mine, aş face o solicitare de Black Friday la farmacie.

 

Ar suna cam aşa:

Dragă (necesară) farmacie,

Subsemnata (pacienta) Țonef-Filip Georgiana, domiciliată în Ferentari (dar cu gândul în Rai), doresc (musai) să achiziţionez (nu am de ales) de la tine următoarele produse:

1. Cutie prezervative Durex Feel Intimate de 12 bucăţi (aş vrea cam 50, dar mai sunt duminici şi sărbători cu cruce roşie în calendar şi nu vreau să mă trăsnească Ăl de sus cum zic babele)
2. Lubrifiant (Eco, Bio, pe bază de apă dacă nu găsim 😀 ) la 2-300 ml (dar mă mulţumesc şi cu 3 din cel la 50ml)
3. Şerveţele intime vo 4 pachete (de, se zgârceşte producătorul de pune 20, zici că este pacheţel micuţ de şerveţele pentru bebeluşi pentru ieşitul la scară de bloc)
4. Gel intim (din ăla cu ceva desen explicativ cu locul unde îl foloseşti, ca să nu mă mai trezesc că îmi miroase soţul din cap până în picioare a Genera cu miros de muşeţel)
5. Iar la final închei solicitarea cu (sfânta) tinctură de usturoi. În acest fel sper să am dublu efect de îndepărtare a oamenilor ce îmi intră în spaţiul personal şi ignoră ideea de distanţare socială. Dau citire din indicaţiile de recomandare a tincturii: ”reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de linişte şi calm”. Cu alte cuvinte mă ajută să fiu aptă pentru raportul sexual consimţit şi utilizarea corectă a produselor de mai sus din solicitare. 😀

Ca femeie casnică ce sunt (şi nu mă laud la cât de nepieptănată sunt {pieptăn aveţi? 😀 }) şi depind de salariul soţului (adică eu sunt Ministerul de Contabilitate iar el deponentul în contul facturilor şi a cheltuielilor casnice şi non casnice {aici intră şi produsele din cererea de mai sus 😀 )} doresc să implementaţi o campanie Black Friday la Farmacia la Preţ Mic (hai două sau trei pe an). Doresc să achit pe cele menţionate mai sus aproximativ 60 de lei. Logic că finanţatorul nu va cunoaşte valoarea, diferenţa fiind investită într-un chiloţel de tip brazilian şi o sticlă de Sânge de taur pentru proxima ocazie de dragoste (vedeţi că pot să vorbesc frumos 😀 )

Până la primirea de veşti de la dumneavoastră, promit să fiu abstinentă şi să utilizez frecvent gelul de duş (şi apă rece) pentru zona intimă (a se înţelege că stocul de acasă se diminuează simţitor cu fiecare orgasm şi intru în fibrilaţii dacă rămân fără prezervative).”

 

Nu ştiu cât de în serios voi fi luată, dar un început tot trebuie să existe în toate. Produsele de igienă intimă şi protecţie/contracepţie sexuală sunt o treabă serioasă şi de oameni maturi. Nu este suficient să fi un cumpărător din farmacii, indiferent dacă sunt fizice sau online.

Până una-alta, Black Friday vine peste noi ca o ceaţă de oferte reale sau mai puţin reale. Măcar să folosim cu cap un prezervativ (la fiecare act sexual) (de diametrul potrivit), un ceai calmant sau o tinctură de usturoi.

Până la următorul articol vă urez “multă sănătate şi putere în toate!”

Gata, am terminat şi cu acest articol şi acum pot mă duc să toc varza. După ce o pun la călit sper să nu uit să îmi cert soţul pentru că a adormit în partea mea de pat. Oare unde i-a fost capul? Dacă îmi mai ocupă spaţiul personal din pat îi mai dau p… acere când oi avea eu chef. Adică după vreo două zile în care mă mut în baie cu spumant, săruri, uleiuri esenţiale şi ceva unturi de corp, în timp ce pe faţă am o mască tip şerveţel, ascult muzică tibetană şi savurez un pahar de gin tonic. Cu gheaţă!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

11 comentarii

 1. Genial articolul! Scris într-un stil amuzant și totuși, dacă stai să citești printre rânduri, îl găsești a fi și util. Mult succes!

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Cu mare placere.

 2. Uh-la-la!! :)))
  Sfanta tinctura de usturoi? La ce o folosesti mai exact? Si cum?

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Se administreaza sub forma de picaturi.
   Paleta de folosinta este destul de mare.
   Mai multe informatii gasesti pe urmatorul link
   https://www.farmacialapretmic.ro/ceaiuri-si-tincturi/8634-dacia-plant-tinctura-usturoi-50-ml.html

 3. Nistor Mihaela spune:

  La citirea cuvântului prezervativ mi-au venit în minte toate filmulețele amuzante în care bărbații merg la farmacie și cer în șoaptă prezervative și farmacista întreabă cu un zâmbet minunat pe buze ce mărime doriți și ce aromă?

  1. Ordine sau dezordine spune:

   O daaaa. Sau care isi puneau striatiile in interior.

 4. Georgiana Sabina spune:

  Esti de belea, m am amuzat teribil, asta da scrisoare, ii dai gata

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Ma bucur cand starnesc amuzamentul. Dar mai sper si la o doza de educatie 🙂

 5. Elena Chedică Mateică spune:

  Norocul barbatilor ca exista acum farmacie online si nu mai sunt nevoiti sa mearga la farmacie fizica sa ceara prezervative. Era o distractie pentru mine cand trebuia sotul sa mearga sa cumpere.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Eu am fost pusa mereu in situatia de a cumpara daca vreau sa folosesc. Numai un singur fost partener avea la el mereu prezervative in caz de…

 6. […] Dragă Pandemie, am ajuns să iubesc reducerile din farmacie […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: