Hotel cu aspect sumerian

Vacanță de lux cu iz sumerian la numai 300 de km de București

În căutarea unei vacanțe de vară perfecte în Bulgaria Nisipurile de Aur este una dintre cele mai populare destinații turistice pentru români. Aici, oaspeții pot găsi o gamă variată de opțiuni de cazare și facilități, astfel încât fiecare turist să-și poată găsi ceea ce caută într-o vacanță estivală.

Din experiența personală pot spune că aici vremea este diferită de litoralul românesc, deși ne despart mai puțin de 300 de kilometrii, iau ca punct de reper Bucureștiul.

Printre cele mai populare opțiuni de cazare menționate în online-ul dedicat călătoriilor și familiilor călătoarea se numără Hotel Palm Beach și Hotel Argisht Partez.

Dacă ești în căutarea unei vacanțe all-inclusive de lux, Hotel Argisht Partez este o opțiune excelentă, fiind cotat ca un Hotel all inclusive de primă linie în Nisipurile de Aur. Acesta oferă o gamă largă de facilități de lux, inclusiv o piscină impresionantă, o zonă de spa și un restaurant de calitate.

Hotel nisipurile de aur

Clădirea este impozantă, impresionantă, cu elemente exotice în stil sumerian. Hotelul a fost gândit ca o oază aparate, putând fi accesat prin intermediul a 11 intrări principale. Mai că mă duce cu gândul la hotelul Al Moggar din Agadir 😀

Pentru cei care călătoresc cu familia, un hotel pentru familii ar fi o alegere potrivită. Vacanță luxoasă în Nisipurile de Aur la un hotelul de tipul all-inclusive din Nisipurile de Aur este o opțiune excelentă pentru unele familii cu copii.

Acesta oferă o gamă largă de activități pentru copii, inclusiv un club pentru copii și un loc de joacă, astfel încât părinții să se poată bucura de vacanță în timp ce copiii se distrează.

Loc de joaca hotel

Ca mamă de gemeni vreau și caut mereu astfel de cazări care oferă activități pentru copii, măcar o oră, timp în care merg la un masaj, spa sau pur și simplu mă scufund în jacuzzi și vreau să uit de tot și toate.

Apartamentele moderne și dotate cu cele necesare pentru o bucătărie îți satisfac inclusiv dorința de a găti tu în vacanță, dacă ai anumite preferințe culinare, regim strict sau diferite alergii și intoleranțe alimentare.

Bucataria ta in vacanta

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de lux, atunci Hotelul Argisht Partez este o opțiune excelentă. Cu facilități de lux, cum ar fi un centru spa și un restaurant rafinat, acest hotel oferă o experiență completă de relaxare și distracție. De asemenea, este un all-inclusive cu parcare, ceea ce este o facilitate importantă dacă veniți cu mașina.

Cunosc familii care merg în vacanţă în ideea de a pleca și alt loc, de lux, unde să se simtă ca acasă, să facă ce ar face acasă, dar într-o altă locație. Adică timp de 5-7 zile stau numai în zona hotelului, mănâncă la restaurantul lor sau îşi prepară în cameră/apartament, merg la piscină, la locurile de activități sportive, saună, zona de lucru tip hub iar seara socializează cu alți turiști cazați în același hotel.

Indiferent de opțiunea de cazare aleasă, Nisipurile de Aur oferă o mulțime de opțiuni pentru a face vacanța memorabilă. Există ceva pentru toată lumea, de la activități de plajă, precum înotul şi surfingul, la excursii la obiective turistice locale, precum cetatea Balchik sau plimbări cu barca pe mare. De asemenea, există numeroase baruri, cluburi și restaurante unde vă puteți bucura de o seară plăcută cu prietenii sau familia.

Dar, dacă ești ca mine și vrei plimbări lungi, să explorezi localitatea, să deguști dulciuri locale, să iei trotinetă copiilor cu tine, atunci află că Nisipurile de Aur sunt ofertante și în privinţa acestor dorințe.

Copiii mei au aproape 7 ani și nu am reușit până acum să am o oră de plajă liniștită. Cumva m-am resemnat și mi-am adaptat vacanța în funcție de energia lor, de dorințele lor și de vreme. Recunosc că dinainte îmi notez câteva locații de vizitat, precum parcuri, grădini, locuri de joacă sau magazine de suveniruri. Cine pleacă din Bulgaria fără un săpun cu miros de trandafiri? 😀

După micul dejun luat la hotel, plecăm spre plajă, unde eu clar NU FAC PLAJĂ 😀 ci am grijă ca copiii să fie protejați de soare și să nu își dea cu prea mult nisip în ochi 😛

Spre prânz căutăm o terasă, restaurant sau pizzerie pentru masă, apoi mergem la hotel pentru un duș, scoatem tot nisipul din ochi și păr, eventual puțină bălăceală la piscina copiilor.

Trebuie să recunosc că de multe ori apreciem în deplasare locațiile care au masa de tip autoservire, mai ales dacă suntem într-o țară străină.

Nu am pretenția ca personalul hotelului sau restaurantului să priceapă limba română, dar au fost situații când ei nu știau engleză, motiv pentru care apreciez zona de autoservire, nefiind necesar contactul cu un angajat.

După-amiezile sunt rezervate pentru plimbări luuuungi pe trotinete (noi asta am avut la noi la ultimul sejur în Bulgaria). Dar pot fi cu biciclete, role, etc sau chiar la pas, când eu admir vegetația deosebită a Bulgariei iar copiii bagă înghețată după înghețată până se fac curcubeu de culori pe hainele lor de vară.

Uneori cumpăr un săpun din acela în formă de trandafir roșu, înmiresmat maxim cu parfumul trandafirilor legendari de Damasc și le clătesc hainele murdare în baia din apartament 😛

În momentele de plimbare caut zone cu flori, cu verdeață, care să scoată mirosul de oraș aglomerat din mintea mea. Caut zone mai liniștite, fără mirosuri și zgomote puternice care să mă ducă cu gândul la muncă.

În concluzie, Nisipurile de Aur este o destinație turistică populară în Bulgaria, apreciată de către români iar Hotel Palm Beach și Hotel Argisht Partez sunt două opțiuni excelente de cazare. În funcție de preferințele tale poți alege între un hotel all-inclusive de primă linie, un hotel pentru familii, un hotel de lux sau un all-inclusive cu parcare.

Indiferent de opțiunea aleasă, există multe opțiuni de activități și distracție pentru a face vacanța memorabilă. Eu nu pot uita smochinul acela mare și plin de smochine lunguiețe pe care l-am văzut la ultimul nostru sejur în Bulgaria. Deși era început de iunie, fructele lui erau inexplicabil de mari pentru același anotimp în România.


Și preparatele lor cu fructe de mare sunt dum-ne-ze-iești. Am reușit să corup și copiii, ce mai 😛

Un aspect foarte important pentru mine a fost amabilitatea personalului din zona turistică. Indiferent că a fost litoral, peșteri, cascade sau cetăți istorice, se pare că personalul bulgăresc a înțeles că amabilitatea este bună și readuce turistul în țară, ocazie cu care își lasă ceva venituri acolo.

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, vizitează Bulgaria și fă-ți propria impresie despre litoral, cazări, personal și mâncare. Nu uita de suveniruri, un săpun sau rahat este imposibil să nu iei 😛


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2023.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!