Magazinul de jucării al Ioanei

     Mă învârt printre jucării şi nu ştiu ce să mai fac cu ele.  Mereu măresc numărul şi tipul lor. Dar de fiecare dată, după nici 10 minute acea jucărie nu mai este interesantă. Copiii revin la sertarul „cu de toate” cum îi spunem noi şi caută şi caută şi caută… ceva să le trezească interesul. Dar… de cele mai multe ori pleacă dezamăgiţi de la sertar, târând ceva prin cameră.

     Am ajuns la concluzia că un magazin de jucării ar putea să fie interesant pentru copii. Dar ce spun eu de copii, cu siguranţă este şi pentru părinţi.

     bubu shop Ioana, este un astfel de părinte ce are un magazin de jucării. Vă invit să citiți interviul cu ea.

– Bună Ioana, te rog să te prezinţi.

– Mă numesc Ioana, sunt mamă a 2 copii minunaţi şi, împreună cu soţul meu, am deschis un magazin on-line dedicat copiilor de toate vârstele: Bubu hop.

– Ce produse putem să găsim în acest magazin?

– În magazinul nostru încercăm să aducem produse utile, pe care le-am folosit: oliţe portabile, sisteme ergonomice, jucării din lemn, jucării lego, haine din lână merino şi produse hande-made.

bubu shop DSC 0026

– Rămâneţi la promovarea on-line a magazinului sau mai încercaţi şi altă abordare de promovare?

– Încercăm să participăm şi la târguri, în special la Târgul Mama Fest, organizat de către Asociaţia Work at Home Moms România, în Timişoara.

– Studiile tale sunt în domeniul vânzărilor sau legate de jucării?

– Am absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare, poate şi din acest motiv am ales să încerc o afacere on-line.

– De cât timp aveţi acest proiect?

– Magazinul nostru este tinerel, în ianuarie împlinim 1 an de activitate.

– Cum a început povestea lui?

– Ideea magazinului a luat naştere după ce am devenit 3, dar nu am fost suficient de hotărâtă şi curajoasă pentru a materializa gândurile de atunci. După naşterea celui mic, am hotărât, împreună cu soţul meu, să pornim în această aventură.

– Cum aţi ales numele?

– Numele magazinului a fost uşor de ales, Buburel şi Bubulina fiind nume de alint pentru cei mici.

– Lansarea afacerii a fost aşa cum te aşteptai?

– Pot spune că lansarea afacerii mi-a adus multe surprize plăcute, am cunoscut oameni minunaţi care m-au sprijinit şi mi-au oferit încredere, chiar şi atunci când eram plină de îndoieli. Asociaţia Work at Home Moms (Timişoara) este un exemplu. La întâlnirile organizate am primit feedback, sfaturi utile şi am cunoscut mămici talentate cu care am ales să colaborez. Acesta este unul din motivele pentru care am ales să avem o secţiune de hande-made în magazinul nostru.

– Poţi să ne recomanzi un produs drag vouă din magazin şi care este motivul pentru care îl îndrăgiţi?

– Multe produse ne plac, dar un produs practic este scutecul textil. O iritaţia de scutec m-a determinat să iau un scutec textil, doar aşa, să văd cum este. Din acel moment am devenit fan scutece textile. Dacă la primul copil am folosit scutecele textile abia de la 6 luni, la al doilea am început de la 2 săptămâni. Nu este uşor să scutecești textil, dar pentru noi a meritat. Scutecele se spală în maşina de spălat, fără balsam de rufe.
Nouă ne-au plăcut foarte mult scutecele Milovia, tocmai din acest motiv am adus şi în magazinul nostru aceste tipuri de scutece.

– Îţi mulţumesc pentru timpul acordat şi vă urăm câţi mai mulţi clienţi, acum în prag de Sărbători.bubu shop

– Şi noi vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag să descoperiţi produsele Bubu Shop.

     Stau să mă gândesc dacă mai cumpăr jucării pe viitor sau numai le închiriez. Probabil este o investiţie mai mică, iar cumpărăturile se vor duce pe ceva cu adevărat util în creşterea şi dezvoltarea copiilor. Pentru asta, voi urmării şi magazinul Ioanei. Cu siguranţă voi găsi nenumărate produse potrivite vârste şi capacităţii intelectuale ale copiilor mei.

     Acest text a fost scris în urma unei licitaţii caritabile. Bănuţii obţinuţi s-au dus în contul lui Darius, un băieţel diagnosticat cu autism. Pentru cine este interesat să îi descopere povestea şi evoluţia lui în urma terapiilor urmate, poate se acceseze grupul dedicat, numit  Un viitor pentru Darius.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!