În trend cu produsele alimentare BIO sunt şi produsele de îngrijire. Şampoanele şi produsele de îngrijirea părului nu fac notă discordantă. Şi unde puteam să găsesc aceste produse de îngrijire BIO dacă nu pe un site de produse BIO.
Categorii precum
ALIMENTE BIO
DETERGENŢI ECOLOGICI
COSMETICE ECOLOGICE
PRODUCĂTORI
CERTIFICĂRI Vor trezi interesul tuturor.
Analizând întreg site-ul am decis să vă prezint 3 produse BIO de îngrijire a părului.
Primul produs este un şampon bio solid de numai 85 de grame. Conţine unt de shea bio, extract de lemn de Panama, argilă albă şi glicerină bio. Produsul este fabricat în Franţa şi este recomandat începând cu vârsta de 3 ani.
2.Spray bio protector de păr
Acest produs are 100 ml şi este protecţie UV, anti-sare şi anti-clor. Potrivit pentru mersul la piscine închise pe timp de iarnă sau lacuri sărate.
Conţine:
*Apă de lămâie (CITRUS LIMON)
• ulei de floarea-soarelui (HELIANTHUS ANNUUS)
• ulei de soia (GLYCINE SOJA)
• ulei de Buriti (MAURITIA FLEXUOSA)
*Ulei de karanja (PONGAMIA GLABRA OIL)
3.Şampon 2 în 1 bio fără suflaţi
Are un gramaj de 500 ml şi este suficient pentru întreaga familie. Nu are contraindicaţii. Are Siria ca provenienţă a ingredientelor şi Franţa ca ţară de fabricaţie. Conţine printre alte ingrediente ulei ecologic de dafin şi de măsline, apă de muşeţel şi glicerină. Are proprietăţi similare săpunului de Alep. Şamponul este ambalat într-o sticlă opacă.
Acum este alegerea fiecăruia ce produse alege dar şi ce produse găseşte mai aproape de el în magazine.
Magazinele online însă vin în ajutor şi îţi trimit acasă produsele preferate sau necesare. Voi însă trebuie să faceţi diferenţa între produse BIO şi celelalte. Dar să verificaţi şi certificările pe care le menţionează produsele.
Pentru a nu rămâne mereu tensionaţi şi cu gândul la selectarea produselor BIO, vă recomand şi categoria se uleiuri esenţiale. Folosite moderat şi prin alternare starea voastră de spirit se poate îmbunătăţi vizibil. Completaţi cu o salată de verdeţuri şi un sos acrişor.
Deşi BIO înseamnă mai mult pe bonurile de cumpărături, calitatea şi efectele produselor pot duce până la urmă la o economie la produse complementare precum hidratare, relaxare, igienă, parfumerie.
Site-ul despre care vorbesc are şi pagină de Facebook unde puteţi să vedeţi multe alte produse fără zahăr, fără gluten sau alte bazaconii. Nu că bazaconiile nu ar avea gust 😀