Un fus orar ne desparte de Singles’Day. Te-ai hotărât la un produs de comandat?

2

Salutare drag cititor,

Nu mai este mult până la magicul moment numit Singles’Day pe platformă AliExpress. Deși ne desparte un fus orar, m-am gândit să îți mai fac o mică încălzire prezentându-ți 8 produse, să spunem din zona decorativă și accesorii – bijuterii.

Nu am o ordine anume de prezentare a produselor, singurul criteriu al meu când le-am ales a fost suma, fiecare produs să coste sub echivalentul a 100 de lei.

Pot spune că în această perioadă sunt atrasă de decorațiuni și bijuterii, dar și de materiale pentru diferite activități. În acest calup de produse un produs intră în seria hobby sau în cazul nostru mică afacere. Dar vă las pe voi să vedeți care este acel produs.

8 produse interesante de pe AliExpress

Primul produs este din argint și este destinat a completa brățara Pandora sau similar ei. Pandantive din argint găsiți pe această pagină . Gama este destul de variată și pe plăcut tuturor.

pandantiv argint

Produsul cu numărul doi este un set de 3 accesorii tip bijuterii. Forma elegantă de fulg de nea se potrivește perfect cu anotimpul ce bate la ușă.

set bijuterii fulg de nea

O brățară este propusul propus cu numărul 3. Brățara este apreciată în rândul practicaţilor de Yoga, dar și celor ce înțeleg tainele unei Chakre.

bratara yoga
bratara chakra

Formă din silicon pentru creat modele de medalioane, cercei sau alte decoraţiuni din rășină epoxidică. Rășina devine din ce în ce mai căutată și mai folosită, motiv pentru care formele rezultate trebuie să fie cu adevărat diversificate. Acesta este produsul cu numărul 4.

mulaj silicon

Cercei negri punk din oțel chirurgical inoxidabil sunt propunerea cu numărul 5. Personal nu rezonez cu acești cercei, dar am văzut destule persoane care îi poartă, persoane ce au un coeficient de inteligență impresionant. Asta legat de faptul că noi judecăm omul după haine.

cercei inox

Set coliere tip puzzle din oțel ce formează o pentagramă este recomandarea cu numărul 6. Setul este fie din povestea prietene pe vecie, fie mama, tata și copiii. Sau, orice semnificație doriți voi, cert este că acest colier din mai multe părți dă motiv de dese întâlniri pentru a întregii pentagrama.

colier prietenie

Pentru propunerea cu numărul 7 trebuie să recunosc că am căutat ce înseamnă „sticlă cabochon„. Chiar nu le știu pe toate, deși soțul așa zice 😛

decorațiuni din sticla


Propunerea 7 poartă numele de sticlă cabochon cu imagini cu pisicuțe. În funcție de preferinţe puteți să alegeți din mai mute dimensiuni dar și modele.

Ultimul produs recomandat în acest articol este brăţara cu model sistemul solar. Sunt câteva variante de modele, dar ceea ce este de apreciat este faptul că au mărimi pentru femei și pentru bărbați. Iubitorii de cristale sau pietre naturale le vor adora cu siguranță.

bratara sistem solar

Platforma AliExpress este de folos în toate cele 356 de zile ale anului, nu numai de Singles’Day. Vreau să țineți cont de dimensiunea produselor atât la haine, încălțăminte cât și la termenii folosiți în descriere:

Mini, small, little, măsurători în inchi sau mărimi notate după alte standare diferite de RO sau UE.

Nu toți cunoaștem echivalarea cu US, UK sau alte notări internaționale.

Un alt sfat esențial este urmărirea recenziilor. Dacă aveți norocul să vedeți poze postare la recenzii de la alți clienți puteţi să vă faceți o impresia mai aproape de realitate.

Acestea fiind spuse, vă invit la porție de sopăreală pe platforma AliExpress.
Pentru voi am recomandări din zona de
Sex Shop
sau Maternitate

.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 thoughts on “Un fus orar ne desparte de Singles’Day. Te-ai hotărât la un produs de comandat?

  1. Legat de masurile hainelor, eu cumpar doar produse unde sunt indicate exact masurile. Adica nu 3XL sau 5XL, ci exact cati CM inseamna. Am comandat inclusiv camasi 8XL, care in unele cazuri sunt mai mici decat camasi 3XL americane.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

(Gunoiul) PET-urile altor au fost material didactic pentru copiii mei

mar nov. 16 , 2021
PET-uri, cutii de lapte, doze sau cartoane vedem tot mai des pe străzi. Cu rușine spun că suntem un popor de nesimțiți și de leneși. Cu atâtea coșuri de gunoi în drumul nostru și tot nu nimerim să ne punem gunoiul în locurile special amenajate pentru el. 🙁 Eu am […]
%d blogeri au apreciat: