Ansamblu de apartamente sebes

Descoperă confortul apartamentelor din Sebeș

Sebeş, municipiu dinamic cu o economie interesantă în ultimul deceniu, nu pare a fi un punct de interes pe harta României. Nici măcar dacă spun că este locul unde s-au născut în 1895 Lucian Blaga, în 1946 Mircea Breazu sau în 1976 Vlad Irimia, cunoscut ca Tataee.

Personal nu l-am vizitat dar am cunoscut prin intermediul diverselor comunităţi de pe FB oameni minunaţi ce locuiesc acolo.

Astăzi am fost tentată să văd cam ce poţi vizita şi ce locuinţe poţi să găseşti în acest colţ din Transilvania. De vizitat am găsit Râpa Roșie, rezervaţie geologică cu o suprafaţă de 25 ha situată la cca 3 km de oraș. Ca şi apartamente în Sebeș am găsit Atmosphere Residence, un proiect SAN CASA.

Acum să vă spun de ce mi se par aceste locuinţe interesante.

Până să încep să scriu acest articol am luat la puricat site-ul proiectului şi am “benoclat” ochii inclusiv la schiţa apartamentelor încercând să văd cum mă poziţionez în ele sau cum aş amenaja un aşa apartament.

schite apartamente

4 camere

penhause

Ţin să vă spun din start că apartamentele tip penthouse m-au cucerit din prima. Dar, şi alte dotări mi-au atras atenţia şi invidia celor ce locuiesc sau vor locui în ele. Voi explica de ce mă încântă un astfel de apartament din punctul de vedere al unei mame cu copii mici.

Personal mă simt mai comod într-un apartament cu 3 camere sau chiar mai mult. Când ai cel puţin doi copii în casa, spaţiul nu este niciodată suficient. Apartamentele din Atmosphere Residence sunt decomandate și eficient compartimentate. Cele cu 3 sau 4 camere au 2 băi spaţioase şi complet utilate. Aici aş merge chiar către o mică personalizare ce cred că se poate realiza cu ajutorul celor de la SAN CASA: una din băi să fie special adaptată copiilor.

Pentru că sunt o iubitoare de lumină şi de economie, ador suprafeţele mari vitrate ale acestor apartamente iar ele sunt gândite cu vitralii în zona livingului. Cum viaţa cu gemeni este destul de dificilă când împingi sau cari după tine un cărucior destul de voluminos, apreciez locaţiile unde există rampă de acces. Această rampă se găseşte şi în proiectul celor de la SAN CASA.

În privinţa căldurii am început să apreciez foarte mult centralele în condensare pentru că sunt şi ecologice, silenţioase şi elimină apă în loc de gaze. Personal folosesc acea apă la udat florile din ghivece.

Cum toţi părinţii ştim de perioada “de-a buşilea” a copiilor, ne dorim să avem peste tot încălzire în pardoseală. Aceasta împreună cu contorizarea individuală şi controlată prin termostat o găsiţi în apartamentele Atmosphere Residence. Alături de tâmplăria pvc termopan cu izolare termică și fonică superioară balconul sau terasa apartamentului este locul unde te poţi relaxa sau îţi poţi crea un spaţiu minunat gândit special de tine. Pentru oarecare modificări în interior au fost utilizate cărămizi celulare de 12 cm grosime. Dar asta nu înseamnă că puteţi să recompartimentaţi chiar tot spaţiul…

Pentru apartamentele de la ultimul etaj s-a folosit celuloză pentru izolarea podului. Această celuloză are următoarele beneficii:

✔️ ECONOMISIRE – economii la încălzire;
✔️ MICROCLIMĂ – aliniază umiditatea, respiră ca un copac;
✔️ ANTIINCENDIAR – previne propagarea focului;
✔️ ABSORBŢIE A SUNETULUI;
✔️ SIGURANŢĂ – nu conţine substanţe dăunătoare, hipoalergenice;
✔️ BIOREZISTENT – alungă rozătoarele şi formarea mucegaiului.

Ca avantaje în cadrul Atmosphere Residence  aveţi aşa:

Discounturi pentru plata cash
Asistenţă juridică gratuită
Cablare TV şi internet
Preinstalare aer condiționat

SAN CASA a învăţat de-a lungul celor 15 ani de activitate ce atrage clientul şi ce anume îl face mulţumit. Proiectele sale sunt gândite logic, practice şi cu scop de acomodare rapidă.

Dacă mă uit în Bucureşti la noile zone rezidenţiale nu văd la ele nici măcar un loc de joacă ci multe, multe blocuri, vile şi clădiri trase la indigo ca şi cum toţi am putea să locuim în acelaşi tip de casa.

Dacă v-am trezit interesul pentru aceste apartamente şi locuiţi sau cunoaşteţi pe cineva din Sebeş dornic de un nou apartament, nu ezitaţi să îi contactaţi.

contact pentru apartamente in sebes

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Foarte spatioase, cred ca asta e primul lucru pe care il pot aprecia privind la schitele acestor apartamente din Atmosphere Residence din Sebes. Bine, nici restul detaliilor nu sunt de ignorat, dar eu stau intr-o casa destul de mica, asa ca visul meu cel mai mare este sa am una prin care sa pot sa alerg putin la nevoie 🙂

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Si eu locuiesc intr-o casa mica. Poate vreo 4 camere ar fi momentan suficiente, dar musai sa am si un petic de curte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!