Şampoane şi produse de îngrijire a părului BIO

În trend cu produsele alimentare BIO sunt şi produsele de îngrijire. Şampoanele şi produsele de îngrijirea părului nu fac notă discordantă. Şi unde puteam să găsesc aceste produse de îngrijire BIO dacă nu pe un site de produse BIO.

Categorii precum
ALIMENTE BIO
DETERGENŢI ECOLOGICI
COSMETICE ECOLOGICE
PRODUCĂTORI
CERTIFICĂRI Vor trezi interesul tuturor.

Analizând întreg site-ul am decis să vă prezint 3 produse BIO de îngrijire a părului.

Primul produs este un şampon bio solid de numai 85 de grame. Conţine unt de shea bio, extract de lemn de Panama, argilă albă şi glicerină bio. Produsul este fabricat în Franţa şi este recomandat începând cu vârsta de 3 ani.

2.Spray bio protector de păr

Acest produs are 100 ml şi este protecţie UV, anti-sare şi anti-clor. Potrivit pentru mersul la piscine închise pe timp de iarnă sau lacuri sărate.

Conţine:

*Apă de lămâie (CITRUS LIMON)
ulei de floarea-soarelui (HELIANTHUS ANNUUS)
ulei de soia (GLYCINE SOJA)
ulei de Buriti (MAURITIA FLEXUOSA)
*Ulei de karanja (PONGAMIA GLABRA OIL)

3.Şampon 2 în 1 bio fără suflaţi

Are un gramaj de 500 ml şi este suficient pentru întreaga familie. Nu are contraindicaţii. Are Siria ca provenienţă a ingredientelor şi Franţa ca ţară de fabricaţie. Conţine printre alte ingrediente ulei ecologic de dafin şi de măsline, apă de muşeţel şi glicerină. Are proprietăţi similare săpunului de Alep. Şamponul este ambalat într-o sticlă opacă.

Acum este alegerea fiecăruia ce produse alege dar şi ce produse găseşte mai aproape de el în magazine.

Magazinele online însă vin în ajutor şi îţi trimit acasă produsele preferate sau necesare. Voi însă trebuie să faceţi diferenţa între produse BIO şi celelalte. Dar să verificaţi şi certificările pe care le menţionează produsele.

Pentru a nu rămâne mereu tensionaţi şi cu gândul la selectarea produselor BIO, vă recomand şi categoria se uleiuri esenţiale. Folosite moderat şi prin alternare starea voastră de spirit se poate îmbunătăţi vizibil. Completaţi cu o salată de verdeţuri şi un sos acrişor.

Deşi BIO înseamnă mai mult pe bonurile de cumpărături, calitatea şi efectele produselor pot duce până la urmă la o economie la produse complementare precum hidratare, relaxare, igienă, parfumerie.

Site-ul despre care vorbesc are şi pagină de Facebook unde puteţi să vedeţi multe alte produse fără zahăr, fără gluten sau alte bazaconii. Nu că bazaconiile nu ar avea gust 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cu ce îi hrăneşti mintea unul copil ce a fost trecut din martie pe grădiniţa online?

sâm oct. 24 , 2020
Recent am citit într-o carte scrisă de către Mira Loghic cum că în România există în zona de preşcolari mai multe sisteme de predare atât în mediul de stat cât şi în mediul de privat. De unele metode am auzit şi am încercat să le aplic EU, acasă. De altele […]
%d blogeri au apreciat: