power stay 24 h

Campania BuzzStore AVON True Colour Power Stay nu m-a impresionat

Nu știu de ce am amânat să  dau ultima comandă la Avon. Aveam impresia că am timp suficient, până am primit un mail de la BuzzStore. Spuneau că este ultima zi în care mai pot să dau comandă dacă vreau să particip la Campania AVON True Colour Power Stay. Imediat mi-am adunat comanda de la cliente şi am plasat-o pe la ora 21. Nu am ezitat să îmi comand ceva de aromaterapie pentru mine.

Comanda am ridicat-o din centrul Express Bucureşti. Primul lucru pe care l-am făcut după ce am desfăcut cutia a fost să testez spray-ul de corp cu lemon şi bergamotă. Mi-am mulţumit pentru alegerea făcută. Mirosul este divin. Mi-a dat un impuls de energie şi voie bună.

După ce am împărţit comanda şi am rămas numai cu ale mele în ghiozdan am început să mă gândesc unde pot merge pentru a folosii produsele din campania AVON True Colour Power Stay.

suj si fond de ten avon

Fondul de ten True Colour Power Stay este disponibil în 15 nuanţe. Din cele două testate de mine cea numită NATURAL BEIGE ar fi mai apropiată, dar nu potrivită. Textura mie mi s-a părut făinoasă după aplicare. În oglindă nu mi s-a părut prezentabil fondul de ten, dar în fotografii părea uniform şi natural. Rezistenţă a avut. Nuanţa LIGHT BEIGE este mult prea deschisă pentru mine.
testare fond de ten power stay 24 h
Am mai avut şi Rujul cu efect de lungă durată True Colour Power Stay disponibil în 10 nuanţe. Eu am primit două, RUN ON ROUGE şi STAY PUT. Ca şi culori… nu m-au impresionat, dar am trecut peste. Sunt mii şi mii de nuanţe de ruj dar consistenţa şi senzaţia după aplicare mă interesa pe mine. Aici… pot să spun că nu mi-a plăcut nimic. De la textură lipicioasă cu tendinţă de uscare rapidă, până la imposibilitatea de a fi şters de pe buze. Aş spune răspicat că eu nu îl voi recomanda clientelor mele Avon.

rujuri power stay 24 h
Machiajul l-am purtat când am fost plecată la Târgul Apicol de la Băneasa şi la o testare de televizoare Panasonic. Rujul l-am înlocuit cu un alt ruj Avon din Campania Ruleta Culorilor.

testare machiz din campania BuzzStore

Acum… fiecare face cum vrea. Ştiu că gusturile nu se discută, la fel cu tipul de ten şi cu ceea ce consideră fiecare a fi calitate sau non calitate. Dacă doriţi să încercaţi produsele vă recomand să mergeţi la un Sediu local Avon sau la standurile de prezentare. Mai sunt şi evenimente mari unde gamele de machiaj Avon sunt prezente. Vă recomand să testaţi înainte de a cumpăra.

Până la următorul articol despre produse Avon, vă spun că nouă campanie 14 a început. Vedetele acestui catalog sunt cuplul de parfumuri Maximă şi Maxime.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

6 comentarii

 1. O dată nu este bine ca nu avem rujuri rezistente la Avon si trebuie sa le reaplicam dupa un timp si cand le avem iar nu este bine ca rezista…

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Draga Amy, sincer, prefer sa il reaplic daca are consistenta cremoasa, hidrateaza buzele si il pot sterge relativ repede pentru a aplica imediat o alta nuanta.

 2. Autentic Blog spune:

  Nu imi mai plac produsele avon.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Cred c si eu tot la acea concluzie ajung… 🙁

 3. Iulia spune:

  Aceasi părere o aveam și eu despre acest ruj. Insa eu pun prima data un creion de buze, apoi aplic o nuanța de nude din cele disponibile în catalog. Pun foarte puțin produs, e puțin lipicios pana se usucă insa după ce e usucă e super. Orice as mânca sau as bea el rămâne intact. La demachiere îl îndepărtez cu un demachiat whaterproof. Îl recomand cu drag. Chiar îmi pare rău că ți-e nu ți se potrivește.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Este strict parerea mea. Poate nu sunt invatata cu produse din aceasta categorie. Poate sunt putin mai clasica si nu m-am modernizat/adaptat la acest tip de ruj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: