avon look de festival

Avon Look de festival( sau stare de festival)

Vara este sezonul culorilor vi, al petrecerilor şi evenimentelor de tot felul. În acest anotimp le prefer pe cele de copii în aer liber care îmi permit să “mă copilăresc” şi eu. Codiţe, culori ţipătoare, ţopăit şi desene pe mâini şi faţă mă fac să intru în vârsta copiilor, sau măcar pe aproape. Deşi sunt sancţionată de copii când văd câte o nouă colorare a mea (aici am greşit eu pentru că am evitat să mă machiez sau să îmi fac manichiura vreo 3 ani) asta nu mă mai împiedică să testez şi produsele Avon create cu gândul la festivaluri, petreceri şi voie bună.

Cele trei produse de care voi scrie în acest articol sunt primite de la BuzzStore şi fac parte din Campania AVON FestivalLook.

look de festiavl

Prima dată am intrat în contact cu aceste produse la Digital Divas 2019. Mi se păreau foarte uau pentru că erau aranjate într-un fel foarte atractiv.

digital divas 2019

Cum nu mai sunt atât de tânără pentru festivalul la care a participat şi Avon cu “ajutoare coloristice”, am decis să merg în treaba mea de mămiciție şi să mă festivelez în fel şi chip.

Când am văzut invitaţia de pe Facebook de la Forbes Kids nici nu am mai stat pe gânduri, ba mai mult, am mai luat şi altă mămică avonistă în plimbarea noastră la Mogoşoaia. Nu, această mămică nu a participat la campanie, este o prietenie ce am legat-o pe patul spitalului în salonul 45, secţia maternitate.

Şi cum nu puteam să merg numai eu colorată la festival am ştampilat puţin şi copiii. Am folosit Creion cu ştampile Spotlight de la Avon. Copiii au fost foarte încântaţi şi le protejau ca şi cum nu ar vrea să le cadă.

stelute avonstelute pe mainistampila cu stelute de festival

Festivalul Forbes a fost interesant dar cam zgomotos. Am văzut mulţi copii speriaţi de sunetele scoase de mijloacele de transport ale armatei, poliţiei sau jandarmeriei. De departe păreau atraşi de sunete pentru că se auzeau mai clare şi se aşteptau la o singură maşină ce scoate acel zgomot. Când am ajuns “la locul cu pricina” s-au panicat şi stăteau lipiţi de mine sau de soţ, deşi ştiam că îi arde curiozitatea pe dinăuntru şi ar fi vrut să călărească tot ce le ieşea în cale. Însă, organizarea celor de la Forbes Kids nu au dat spaţiul personal vizitatorilor în aşa fel încât să se simtă relaxaţi şi dornici de explorare. “Standurile” reprezentanţilor diverselor meserii au fost destul de apropiate şi practic “luai faţa” standului de lângă pentru a ajunge şi tu în faţă la standul dorit.

cu familia

Pe la ora 12 soarele era atât de puternic încât aerul parcă se rarefiase şi mă priponisem cu un copil în cortul celor de la Mc. Nu am mâncat decât felii de măr şi au colorat puţin copiii, apoi ne-am regrupat şi am plecat spre ieşire, acţiune ce ne-a mai luat cam două ore.

Tot la acest festival am încercat pentru prima dată şi Iluminator lichid Flashlight FX.

iluminator markiluminator lichid

La prima vedere am fost speriată de culoarea ţipătoare din recipient dar apoi când am aplicat produsul am văzut cum arata ca parte din machiaj. Eu am folosit cantitatea optimă pentru un aspect puţin îmbujorat-sidefat. În funcţie de cantitatea aplicată poţi să arăţi de la delicat de sclipitoare până la bomboană ambulantă. Sper să nu fie vreo reprezentanţă a genului feminin care să treacă în extrema bomboniferă.

Evident că un machiaj fără mascara nu este complet aşa că am folosit acel mascara din Campania AVON FestivalLook. Nuanţa primită de mine se numeşte Electric Blue. Ca şi mascara se comportă bine. Nu încarcă genele şi are efect de alungire, însă parcă nu mă prinde pe mine. Poate o nuanţă mai închisă se potrivea mai bine tenului meu şi vârstei. La finalul zilei am ales să dau acest produs unei persoane cu tenul mai deschis şi cu un păr blond superb.

mascara mark

Nu a fost singurul eveniment sau loc unde am fost cu copiii şi am folosit produsele din Campania AVON FestivalLook. Am fost şi la socrii, apoi la bunica mea. Steluţele mi-au plăcut cel mai mult dar totodată sunt şi greu de îndepărtat. De la negru absolut se trece la un mov şters ce greu se şterge definitiv.

in vizita

Steluţele le voi păstra pentru copii, îi amuză tare. Iluminatorul merge păstrat pentru ieşirile mai energice.

Per ansamblu, produsele cred că merg cu precădere către vârstă mai tânără, mai rebelă şi mai muzicală decât a mea.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Cristina Dragomir spune:

    nici eu nu simt ca mi se potrivesc rimelurile in nuate mai nebune, daca imi permiti sa le numesc asa. Clasicul negru il folosesc, si pe acela destul de rar. Stampila aia este chiar interesanta, sa stii. Bine, nici pe aia nu as folosi-o eu, dar ma gandeam sa i-o iau vara-mii. Ce as lua totusi pentru mine? Iluminatorul. De cand am invatat sa il folosesc, este nelipsit din trusa de machiaj.

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Candva foloseam numai mascara albastra. Acesta este un bleo cam neon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!