Știri AVON

     Nu am mai scris eu de multicel ceva legat de Avon, aşa că am zis să o fac acum. 🙂 Cred că voi face o mică rubricuță de Ştiri. Sună interesant şi în acest fel mă „leg” şi de pregătirea mea şcolară 😛

Să purcedem la drum zic 😀

    Avon România face un sondaj prin care doreşte să afle care este nuanţa de ruj a viitorului. Decizia finală va fi purtată pe data de 11 mai la cel mai mare eveniment de business al anului, pe scena Brandminds 2018. Pentru a face evenimentul şi mai deosebit, Avon o va machia pe Sophia, primul robot umanoid cu cetățenie..
Acesta va purta una din cele 15 nuanţe ale rujului Mark Epic.

STIRI AVON

     Avon România doreşte ca cea mai accesată adresă din browserele românilor să fie broșura online. Pentru aceasta, a creat un nou tip de broşură, mai clară. Unele produse pot avea un video de prezentare inclus în Broșură, pentru a percepe mai ușor produsul. Ca opţiuni de utilizare, clientul are varianta „Răsfoi” paginile, „Diaporama” pentru a vizualiza toate paginile, „Scroll Shop” pentru a căuta produsele după categorie sau funcţia „Căutare directă”. Link-ul este funcţionat pe toate canalele media.

Stiri AVON
https://ro.avon-brochure.com/#page/1

     Avon România a schimbat agenţia de PR. În prezent lucrează cu GMP PR. Aceasta va coordona comunicarea pentru Avon. Prima încercare la care a fost supusă agenţia a avut loc deja la finalul lunii aprilie – evenimentul „Digital Divas by Avon”, unde invitatul special al brandului a fost Rodica Paléologue, celebrul manechin senior de la Pariş, care a cucerit lumea modei la 60 de ani.

Stiri AVON

 

     Avon România în colaborare cu BuZZStore iniţiază o campanie de testare a produselor sale, campanie numită #miracleglow. Încă nu este dezvăluită gama de produse. Se ştie numai o parte din compoziţia produselor şi anume faptul că au 5 uleiuri preţioase ce sunt destinate îngrijirii tenului. Sunt disponibile 500 de kituri de testare ce pot fi accesate din acest link, nu înainte de a vă face cont pe platforma BuzzStore.

Stiri AVON

     Campania 7 vine cu surprize plăcute pentru clienţi. La comandarea de produse de machiaj de minim 30 de lei, se primeşte un talon de concurs. Marele premiu este o maşină OPEL CROSSLAND X. Se poate câştiga la o fluturare de gene :P.

Stiri AVON

     În speranţa că v-am transmis cele mai noi informaţii despre Avon România, vă aştept şi la următoarele ştiri:D (Acum intră genericul grandios şi eu îmi reintru în rolul de mămică, aka mă duc să iau picii de la creşă 😀 )

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Șoapte Urbane - decorațiuni cu atitudine colorată

vin mai 18 , 2018
     Într-un Bucureşti agitat precum un muşuroi, relaxarea a cam dispărut. La fel de dispărute sunt şi florile din casa mea, odată cu apariţia copiilor. Aceştia sunt mult prea tentaţi de descompunerea lor pe bucăţele cât mai mici, dar şi pe aflarea gustului pe fiecare bucăţică.
%d blogeri au apreciat: