Parfum de la Avon

Parfumul de la miezul nopții mi-a fost Rare Flowers Night Orchid

De ceva timp stau cu copiii acasă. Iar nu mai pot să mă concentrez pe scris şi pe realizarea visului meu. Nu-i nimic, îl mai pun puţin la somn în păturica lui mică şi neagră. Ideea este că nu ştiu dacă să îi pun ceas deşteptător la acest vis al meu ca să se trezească peste 3 zile sau o lună. Copiii sunt mult prea imprevizibili pentru a putea să îmi organizez o săptămână numai pentru activităţile mele. Şi uite aşa am început iar să scriu noaptea. Mă prinde lejer miezul nopţii antrenată de sunetul tastaturii. Nu ştiu cum se face că mereu am pornirea grea şi oprirea și mai grea în ale scrisului. Parcă mă rup de mine, de sufletul meu în momentul când decid să mă opresc. Dar, uneori cedez oboselii corpului şi aleg somnul acela mic şi neodihnitor.

Companionul de la miezul nopţii

Rare Flowers night orchid

Uneori, în liniştea nopţi mă simt singură deşi toţi ai casei dorm. Mai puţin Bobi ce fugăreşte motanul prin curte. Au o repriză de joacă nocturnă. Bine că lor nu le trebuie becuri, au ochişorii numai buni de văzut pe întuneric.

În seara asta am găsit din întâmplare parfumul Rare Flowers Night Orchid. Căutam o cremă de mâini dar na… găsesc alt ceva. Îl deschid şi parcă un prieten mă ia de după umeri şi mă plimbă prin casă.

 

“Uite, aici este bucătăria. Ar trebui să mai bei puţină apă, începi să te ofileşti şi pielea ta ţi-o arată. Cred că acesta este motivul pentru care căutai crema de mâini.” Să şti că ai dreptate, îmi trece prin gând.

“Uite, aceasta este uşa către curte, nu ţi-ar face rău dacă ai ieşii puţin să respiri aerul mai rece. Am înţeles că limpezeşte gândurile şi te relaxează. Uite cât de încordată eşti. Hai! Păşeşte în nopate cu mine. Promit să te înconjor cu florile mele negre de orhidee, nu îţi va fi frig.”

Parfum rare flowers by avon

Ce invitaţie, ce mireasmă. Oare visez sau acesta este efectul parfumului. Of Avon, ce îmi faci tu mie. Păşesc în curte şi imediat vin căţelul şi pisica la mine. Ţopăie amândoi şi mă miros cu mare interes. Primul care strănută este motanul. Hei!!!! Când ai ajuns pe umerii mei?! Ete na, acum se ceartă cu o floare de orhidee neagră ce nu îi dă voie să se urce pe capul meu. Uite că este bun şi parfumul ăsta la ceva  😀

Mă joc puţin cu animăluţele şi îmi dau seama cum umerii mei se relaxează. Simţ adierea nopţii pe ceafă şi pe față dar nu îmi este frig. Intru în casă cu ceva relaxare şi ordine în gânduri. Parfumul pare să mă fi părăsit, dar îl găsesc stând picior peste picior pe scaunul meu directorial de la birou.

parfum avon rare flowersparfum Rare flowers

“Hai, ce faci? Treci şi scrie acum. Acum este momentul cel mai bun. Nu contează ce vei scrie, NUMAI SCRIE CEVA.” Mă bufneşte râsul. Acest parfum a auzit de cursul #DPT20 la care am participat?
“Nu deşteapto, dar acum trece termenul în campania de testare Avon şi BuzzStore.” Opa… da mare dreptate are. Păi hai să ne apucăm de scris.

Rare Flowers Night Orchid by Avon este un parfum cu aroma inconfundabilă de orhidee neagră. Această floare este printre cele mai rare din Europa. Un loc interesant unde sunt crescute cu drag şi spor aceste flori se găsește în oraşul Moscova. Toată Rusia vine se le viziteze pe aceste flori. Oare vrejul meu de flori tot de acolo o fi venit? Dar unde este acum?

“Scrie, scrie, nu te mai gândi la mine!” Mda… deci este la mine în cap. Nu aveam eu atâtea alte păsărele, floricele negre îmi mai trebuiau.
[…]
Parfumul este ambalat în sticluţe cu iz misterios. Sticla este semiopacă şi nu prea lasă conţinutul la vedere. Cei 50 de ml de parfum sunt suficienţi pentru aţi crea acel companion nocturn. Pentru o plimbare de seară. Pentru un moment de tu cu tine.

Dragă cititorule, dacă doreşti să încerci acest parfum, întreabă de Mămica avonistă sau accesează broşura online 

 

Sigur vei găsi şi cremă de mâini şi rujul acela minunat de nu se mai dă plecat de pe buzele tale indiferent cât te sărută iubi. Sau… poţi să îmi laşi un mesaj la acest articol şi promit să fac o ofertă specială pentru tine.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

3 comentarii

 1. Rosioru Marilena spune:

  Am testat si eu noul parfum Avon Rare Flowers Night Orchid… intotdeauna am fost atrasa de gama Avon Rare…si imi trezeste amintiri placute! Noua aroma de Black Orchid este deosebita…este un parfum pe care am ales sa il folosesc seara… un parfum misterios si incantator … un parfum elegant si puternic. #buzzAVON #buzzRareFlowers

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Mă bucur 🤗🤗🤗

  2. Ordine sau dezordine spune:

   🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: