Am testat Artistique Patchouli Indulgence de la Avon prin intermediul BuzzStore

În această perioadă am avut de testat noua aromă florală Artistique Patchouli Indulgence de la Avon. Am acceptat să particip în campanie pentru că în casă nu se întâmplă prea multe lucruri interesante. Ba mai mult, am descoperit câtă muncă este de făcut cu toţi ai case în casă.furie

5 persoane trebuiesc hrănite şi păstraţi curaţi. Pe lângă activităţile de grădi, cele menţionate mai sus ocupă cam 80% din timpul cât sunt trează. Deci un parfum care să îmi schimbe puţin starea de spirit nu are decât să îmi aducă bucurie.

Bun, m-am înscris în campania Avon și BuzzStore şi am aşteptat cuminte confirmarea de participare. În secunda 2 am dat comanda şi apoi am aşteptat curierul să îmi livreze comanda. Din păcate cele două cliente ce au avut produse în acest colet nu au ales opţiunea de livrare la ele acasă, motiv pentru care am pus soţul pe drumuri în două zile diferite.

Ce am făcut diferit la această campanie?

Păi în primul rând am comandat mostre. Asta şi pentru că am ascultat recomandările de a nu ieşi din casă, dar şi pentru că nu mi se pare normal să ies cu parfumul meu şi să pufăiesc lumea pentru a testa aroma.

artistique paciuli

Am făcut cândva asta stradal, când făceam prospectare pentru a recruta noi reprezentanţi. Abordarea stradală merge uneori cu un produs în mâna ce poate fi testat imediat. Însă, acum cu acest corona nebunatic am spus să păstrez normele de igienă şi să cumpăr mostre pe care clientul le poate încerca sau le poate oferii la rândul lui cui doreşte.

Nu am uitat să adaug şi broşuri pentru cliente. Nu vor ele în ruptul capului să folosească broşura Avon online.

catalog avon parfum artistique

Bun, vine comanda, scot produsele clientelor şi rămân fix cu mostrele de la parfumurile Artistique Magnolia en Fleures şi Patchouli Indulgence, apa de parfum Artistique Patchouli Indulgence şi o cremă de faţă pe care mi-o doream din campania trecută, dar cum nu am dat comandă din varii motive… am rămas fără cremă. Este vorba de Cremă hidratantă cu ulei de Cannabis Sativa.

Nu am reuşit să fac poze şi să testez parfumul Artistique Patchouli Indulgence în aceeaşi zi cu primirea coletului ci după două zile. Parfumul l-am încercat o dată. Apoi… a căzut în mâna copiilor şi mi l-au ascuns. Asta imediat după ce au primit de la gradi tema cu jocul de-a căutarea de comori. Au reţinut că au de găsit jucării de-ale lor ascunse prin casă şi acum mi-au făcut mie asta. Mai am de găsit parfumul şi un ciorap.

După ce am împărţit mostrele am rămas cu una pe care am mai folosit-o seară după orele 22 sau chiar 23. Tocmai atunci aveam şi eu un crâmpei de linişte, până venea soţul de la muncă.

Primul contact cu parfumul Artistique Patchouli Indulgence a fost un şoc. Are note de patchouli, intensificat de mirodenii exotice și note florale delicate. A fost senzaţia aceea de trecere prin timp, către timpul trecut, când eram copilă mică şi mă ascundeam în şifonierul bunicii pentru a mă da cu parfumul ei de “zile bune”.

Bunica avea un parfum ce mi se părea amărui şi îmi desfunda toate simţurile. Cu toate acestea avea ceva de regină în el. Zău dacă ştiu că explic ideea, dar aşa mă gândeam eu atunci, mai ales că bunicul meu i se adresa cu stăpâna casei sau regina mea.

Parfumul Artistique Patchouli Indulgence nu mi se pare artistic, pentru că asociez acest artistic cu lumea din “șou biz”, ceea ce i-ar diminua valoarea lui. Îl percep ca un parfum elegant ce musai să se asocieze cu persoana şi atitudinea potrivite notelor lui.

Am mai încercat şi surata Artistique Magnolia ce mi-a adus o îmbrăţişare de primăvară.

Cel cu iris iar a rămas pentru data viitoare, dar am decis să îl cumpăr în formă de mini parfumel de geantă. Mereu am adorat irisul şi nu cred că mă voi certa cu el.

Am avut şi o surpriză plăcută cu crema hidratantă cu ulei de Cannabis Sativa. Deşi este o cremă mai consistentă şi nu pare a vrea să intre repede în piele, efectul calmant al ei l-am simţit după vreo 3 zile de folosire.

parfum artistique

Practic înainte simţeam nevoie să mă dau cu cremă de cel puţin 2-3 ori pe zi. Asta însemna clar că produsul folosit nu îmi era potrivit. Cu crema hidratantă cu ulei de Cannabis am simţit o relaxare a tenului. Apoi… am văzut că era praf pe crema din baie. Nu judecaţi praful, geamul de aerisire dă în curte exact în locul unde copiii sparg cărămizi de zor cu ciocănelele lor cică de copii (nu, nu sunt de copii, ci cele mai mici ciocănele găsite în magazinele de profil).

Ca un rezumat legat de această campanie de testare aş spune aşa:

Parfumul nu cred că este potrivit pentru zi, pentru primăvara sau vară, pentru adolescente sau pentru femei visătoare.

Îl consider potrivit pentru regine, femei impunătoare, femei de peste 40 de ani, femei cu poveşti de viaţă.

Mie nu mi se potriveşte. A fost ca un flash către trecut, care m-a dus acolo şi m-a lăsat acolo.

Tot în perioada cu testarea parfumului am aflat şi de produsul de tip antibacterian creat de Avon în fabricile din Moscova şi din Polonia.

gel antibacterian fabricat in moscova

gel antibacterian avon

Vă rog să folosiţi produsele Avon moderat şi numai pe acelea ce vă sunt potrivite.

Să auzim de bine!!!

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Multumesc pentru review :X

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Cu mare placere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: