Site-ul IYA.RO oferă sistemul de buyback a hainelor de gravidă

Cu toţii ştim că este destul de greu să găseşti haine comode şi practice pentru graviduțe sau proaspete mămici. Şi cu siguranţă mai ştim că durata de viaţă a acestor haine este relativ mică. Uneori le păstrăm pentru că… nu se ştie, poate mai vine un bebe. Alte ori le oferim unei viitoare mămici. Însă, ceea ce nu se ştie este faptul că ele pot fi răscumpărate cu o valoarea cuprinsă între 10 şi 50% din valoare de achiziţie, indiferent de gradul de uzură. Acestă garanție” buyback” o face site-ul Iya.ro.

Pentru cine nu ştie Iya.ro este un magazin de haine destinat femeilor însărcinate, mămicilor şi copiilor. Magazinul celebrează naturaleţea şi oamenii preocupaţi de mediul înconjurător. Pe blogul lor găsiţi un articol legat de “hainele toxice” dar şi unul despre “beneficiile ţesăturilor eco”.

Pe site-ul Iya.ro veţi găsi haine de gravidă din materiale blânde cu pielea. Hainele mai sunt şi multifuncţionale, putând fi folosite şi în perioada de alăptare datorită funcţiilor invizibile.

Haine precum rochii, bluze şi tricouri, pantaloni, pijamale şi cămăşi de noapte sau cardigane şi jachete sunt special concepute pentru perioada maternităţii. Seriile limitate garantează unicitatea şi inventivitatea realizatorilor lor.

Deşi eu am avut pe timpul sarcinii numai o pereche de pantaloni specifici perioadei de graviduță, nu ezit să caut pe net astfel de haine când aflu de existenţa unui nou magazin online.

Şi de această dată am găsit câteva tare drăguţe şi adaptabile. Unele dintre ele pot fi purtate şi după perioada maternităţii, fără a atrage atenţia că sunt cumva speciale.

Primul care mi-a atras atenţia este un hanorac cu posibilitate de inserţie, atât pentru lunile avansate din sarcină cât şi pentru purtarea bebeluşului.

hanorac_sarcina_si_babywearing_sofia_navy_1_4664.jpg

Hanoracul este realizat din blend de bumbac şi bumbac cu elesten. Poate fi purtat peste sisteme de purtare a bebeluşului din primăvară până în toamnă. Materialul este certificat iar vopselele sunt sigure şi nu conţin substanţe toxice.

Pantalonii de gravidă sunt mereu o mare provocare.

pantaloni_gravide_love_jeans3_3530.jpg

Cu bandă, fără bandă, cu elastic, cu şiret, cu extensie… Zău dacă mai şti de care să cumperi. De preferat ar fi ceva ce susţine burtica şi se poate mula după dimensiunea ei pentru a nu fi obligate să cumpărăm mai multe perechi de pantaloni. Personal apreciez mult pe cei cu benzi late precum modelul de mai joc. De provenienţă germană, aceşti pantaloni conţin 95% bumbac, 5% elasten, croiurile sunt subtile realizate hande-made iar materialul este conform standardului 100 OEKO-TEX.

O rochie versatilă ce îmi place tare mult este următoarea. Multifuncţionalitatea ei este demonstrată în imagini.

pulover_sarcina_si_alaptare_adele_grafit_1.jpg

Este realizată dintr-un bumbac moale. Rochia facilitează o alăptare discretă prin utilizarea eşarfei cu care este însoţită. Realizarea ei este aproape integral hande-made prin tehniaă specială a artizanilor germani.

Produsele marca Fun2BEmum sunt foarte interesante şi surprinzător de practice. Modelul următor poate fi folosit de o mamă ce are gemeni. Haideţi să vă explic ce şi cum.

jacheta_sarcina_babywearing_5_in_1_softshell_navy_4_4649.jpg
Jacheta este realizată din softshell şi are la bază smart design-ul. Adică are rolul de a fi foarte practică şi versatilă. Jacheta este însoţită de 3 inserturi detaşabile, unul pentru sarcină şi două pentru bebeluş, una pentru poziţionarea în faţa mamei şi unul pentru poziţionarea în spatele mamei. Aceste inserturi detaşabile o fac numai bună pentru mămicile cu gemeni. Jacheta are inclusiv glugă pentru bebeluşi, două chiar, câte una pentru fiecare inserţie detaşabilă pentru copil.

Dacă vă plac aceste haine de gravide, puteţi să le revedeţi pe site-ul Iya.ro sau să le comandaţi la telefonul sau adresa de mail de mai jos.

0742 098 188 
contact@iya.ro

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: