Visul posesorilor de BMW

               Dragilor,

     Dacă vă numiți Eduard și sunteți posesor de mașină BMW, atunci cu siguranță cunoașteți facturile gigantice din service, mai ales dacă ajungeți la reprezentanță. Să nu mai spunem de piesele cumpărate „after-market”, care culmea, nici nu se potrivesc, datorită unui angajat neexperimentat în ale căutării de piese originale sau similare la alt producator. A nu se supăra „al meu” Eduard din poveste 😀 , dar doresc pe această cale să îți transmit și ție, că la 7 minute distanță de casă, există Bimmer Service , locul unde oameni școliți și cu dedicație către BMW, au creat un service cu 5 rampe și 5 mecanici. Peste 5200 de mașini le-au trecut pragul „bolnăvioare” sau la „control medical” 😛 în cei 6 ani de experiență. De asemenea, ei spun cu mândrie că sunt autorizați RAR EXCLUSIV pe gama completă de Service auto BMW. 😛

bmw2

      Dragă Eduard, tu, cel care ai schimbat mașină BMW după mașină BMW, doar pentru că ți se părea că istoricul mașinii și reparațiile costă mult, te anunț pe această cale, că poți afla orice istoric BMW de la Bimmer Service.bmw1

ÎI găsești la adresa: Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 București. bimmer-map

Acum să nu te aud că este în zona Ferentari… Cu siguranță ai băut cândva bere facută la Rahova. Aici, în strada Brebenei, au găsit domnii un loc prielnic și potrivit să își dezvolte visul. Și cum visul lor a devenit realitate, pentru tine, stimate client Eduard, ei îți pot oferi servicii de calitate la prețuri cu muuult mai mici decât la oricare alt service specializat pe autoturisme BMW.  Dragă Eduard, având în vedere că mai vii și cu iubita la service, să îi enumerăm acesteia care sunt serviciile Bimmer : servicii de întreținere, diagnoză, reparație, piese originale, update-uri de soft, retrofituri și activare de funcții. 😀 Da, știm, nu ai înțeles nimic. 😀22

Lasă scumpete, tu trebuie doar să te simți bine în mașinuța curățată și igienizată, după ce pleacă de la service. 😛 .

     Revenind la ai noștri Eduarzi, știm sigur că voi mâncați internet și Google pe pâine, de aceea nu o să vă fie greu să dați de site-ul celor de la Bimmer Service. Odată accesat, imediat găsești ceea ce te interesează sau îi poți contacta pe băieți. Inginerii de la celălalt capăt al site-ului, îți vor răspunde prompt și profesional. De asemenea, îi găsești și pe Facebook. Acolo găsești poze cu o parte din munca lor. Recenziile de pe pagina lor le sunt favorabile și recomandările merg din posesor de BMW în posesor de BMW.

    Odată ajuns la service, băieții lucrează din pasiune la mașina ta, considerându-te un coleg șofer de BMW, ca și ei. 🙂 Vei fi preluat de Florin Selegean, șef service cu o experiență de peste 15ani. El coordonează toată echipa de mecanici a Bimmer Service. Vei fi îndrumat către Mihai Marius,  Consilier Piese și Clienți. Acesta se ocupă de ofertarea prețurilor pentru piese, lucrări și orice operațiune pe care doriți să o efectuați. La final, o veți cunoaște pe Mihaela Selegean,  Consilier Casierie. Ea se ocupă de contabilitatea primară și de casierie. Ori de câte ori aveți nelămuriri pe partea de facturare sau de plăți, aceasta vă stă la dispoziție.

    La terminarea lucrărilor, primiți gratis zâmbetele angajaților și mulțumirea că au mai reparat un BMW, fără ca posesorul mașinii să ajungă la o reprezentanță costisitoare ce îl va lăsa fără bănuții de grătărelul de duminică specific zonei Ferentari 🙂 .

     Cu alte cuvinte, Eduard, Mitică, Ionel, Costică, vizitează Bimmer Service în Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 și convinge-te de calitatea serviciilor oferite.

 

 

 

 

 

 

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. Ana spune:

    Interesant articol si atractiv, chiar daca nu am o masina BMW am gasit informatii utile in articol. Multumesc si la tot mai multe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!