accesorii rosii

3 variante de accesorii pentru femei uşor de purtat

Accesoriile sunt acele “nimicuri” ce ne aprind beculeţele. Cum vedem ceva colorat, sclipitor, fistichiu, imediat ni-l dorim. Sau cel târziu la salariu, de Paşte, Crăciun sau Revelion.

Uneori ajungem să dăm sume exorbitante pe produse “de unică folosinţă” pentru că nu mai reuşim să le asortăm la garderoba noastră, sau nu se mai iveşte un alt eveniment la fel de fastuos.

Cât costă în general accesoriile versatile feminine?

12, 14, 15, 21, 27, 30 şi 72 de lei. Nu sunt numere de la LOTO sau Joker, ci preţul produselor ce vor apare în acest articol. Menţionez că sunt produse de brand, iar combinaţiile le-am ales eu atât pe baza bugetului (meu) cât şi pe baza culorilor.

Voi începe cu 2 variante de accesorii monocrome pentru femei

De ce am ales monocrom? Pentru simplitatea lor.

De exemplu variantă pe albastru poate fi chiar sport, casual sau denim style.

accesorii albastre

Are elementul “Geantă de laptop” ce îi conferă alură de seriozitate – eleganţă, dar şi şapca ce ar putea fi elementul de răzvrătire feminină.

În această variantă de accesorii cureaua este un element neutru, ea fiind purtată la jumătatea înălţimii noastre. Deşi are “puterea” să “taie” corpul uman, în realitate leagă mai bine ţinuta, atât din punct de vedere fizic, cât şi estetic.

Cureaua este de la Bershka, şapca de la Pull&Bear iar geanta de laptop de la Reserved.

A doua variantă de accesorii este cea din poză de mai jos.

accesorii rosii

Am ales roşul ca şi culoare predominantă pentru că denotă feminitate, iubire şi eleganţă. Produsele alese fac parte din categoria “chic” dar şi “de bază”. Mereu vom purta eşarfe, un plic/geantă şi inele. Cel puţin eu mă simt goală fără inele şi geantă. Este ca şi cum nu aş avea buzunare la pantaloni.

Această combinaţie este mai potrivită în perioada de toamnă-iarnă. Plicul este confecţionat din bumbac şi se poate spăla la maşină la maxim 30 de grade. Atât inelul cât şi plicul sunt de la Zara. Eşarfa este de la Massimo Dutti.

Ultima variantă de accesorii este mai compactă, în sensul că face parte din categoria “bijuterii”.

bijuterii multicolore

Am ales variantă pe mai multe culori tocmai pentru diversitate, dar şi pentru faptul că produsele au dimensiuni mici şi trebuiau a fi evidenţiate.

Lanţul şi inelele sunt de la Pull&Bear iar brăţara de la Mango.

Cel mai scump produs în articol este “Geanta de laptop”.

Aceste produse pot fi găsite pe site-ul brandcircus.ro

CONTACT
+4 0748 130 583
comenzi@brandcircus.ro
Str. Vasile Goldis Nr. 8C, Alba Iulia

Tot ceea ce găsiţi pe site este nou şi cu etichetă.

Produsele prezentate acum vor merge de minune cu o încălţăminte de damă în trend. Şi aici preţurile sunt mai mult decât modice. Dar, este bine de reţinut că trebuiesc asortate şi la gecile şi jachetele din garderoba. Un motiv în plus să aruncaţi un ochi către variantele mult prea colorate de jachete. Roz pal, crem, roşu sau albastru sunt numai câteva variante ce vă aşteaptă să le probaţi.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!