ABC-ul femeii

Femeia, coastă a lui Adam, a fost şi va fi mereu un mister atât pentru bărbat, cât şi pentru copii. Ea, poate face vrăji în cratiţă, experimente dulci în cuptor, poate vindeca bubiţele lui bebe cu un pupic şi vorbeşte cu îngeraşii să aducă un frăţior sau o surioară pentru bebe mic.

Femeia, este un abecedar al omenirii, al cunoaşterii şi al unicităţii. Dacă încerci să o descrii, ai nevoie de fiecare literă din alfabet pentru o cât mai mare precizie:). Poţi încerca varianta următoare: Activă, Bună la suflet, Curajoasă, Deşteaptă, Eficientă, Fragilă, Glumeaţă, Harnică, Inteligentă, Jucăuşă, K… ups, aici nu găsesc momentan, dar o întreb pe ea şi sigur îmi spune ceva: P, Luptătoare, Muncitoare, Nostimă, Ocrotitoare, Plăpândă, Q… iar o dilemă pentru mine: D, Robustă, Sufletistă, Ţăcănită, Utilă, X şi Y sunt prieteni cu K şi Q: P, de aceea o întreb tot pe ea, femeia mea: D, Zglobie.

Indiferent că ai o adolescentă şi este Activă, Deşteaptă, Fragilă, Glumeaţă şi Jucăuşă, sau o tânără în câmpul muncii şi este Eficientă, Harnică, Ţăcănită, o viitoare mamă ce va fi Curajoasă, Ocrotitoare, Robustă şi cel puţin o bunică, pe care o vedem Bună la suflet, Luptătoare şi Plăpândă, fiecare femeie este unică în felul ei.  Fiecare este #femeipebune, în etapa ei personală din viață. Pentru fiecare din ele, dar și pentru toate celelalte, Lactacyd a creat în primul rând o gamă de produse pentru fiecare etapă de femeie. Apoi, a creat campania #femeipebune, pentru a nominaliza cel puțin o femeie importantă din viața ta, și de ce nu, să câștigați împreună produse minunate.

     Cu siguranță cunoști o adolescentă ce stă vara cât e ziua de lungă la piscină sau la mare, dar oare aceasta știe că: 0

Iubita ta, cea care la fiecare masă trebuie să aibă „ceva dulce” a aflat? 00

Bunica ta, a mea, dar și a lor, sigur are pe noptieră pastile cu carul și antibiotic nelipsit. Ce să-i faci? Vârsta își spune cuvântul, dar și ei trebuie să îi spunem că :000

Pentru toate acestea, dar și pentru multe altele, sigur există alte #femeipebune care să le informeze, să le educe sau să le exemplifice importanța unei sănătăți intime atât pentru femeia în cauză, dar și pentru cei din preajma sa. Produsele de igienă intimă nu sunt un moft, nu sunt scumpe și nici nu au miros întepător.

     Tu câte #femeipebune cunoști?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Unul cumpără, 8 merg la mare

mar aug. 2 , 2016
Mă plimbam agale pe aleile internetului şi mă întrerupe soţul cu o întrebare: – Auzi dragă, cum ar suna o reclamă la pantofi din blană de râs: P? Luaţi pantofi din gama de râs, sunt la super ofertă! Sunt din tot râsul.: D Nu se pierde nici un centimetru de […]
%d blogeri au apreciat: