Portal de afaceri

Bigg.ro – portalul tău pentru afaceri

     Este vremea antreprenoriatului. Partidele politice şi culoarea parlamentarilor, guvernanţilor sau a preşedintelui se schimbă mai repede decât şosetele tale personale. De ce spun asta?! Pentru că TU, muncitorul de rând, care alocă o medie de 12 ore programului de muncă plus drumul de la, şi spre casă, pici seara lat şi uiţi să îţi mai schimbi şosetele, iar dimineaţa ai surpriza să te trezeşti cu 3 legi schimbate şi cu ANAF-ul ciufut la locul de muncă.

Acum, când efectiv funcţionează mai mult ca oricând zicala “Fiecare e pentru el”, este timpul să iei taurul de coarne şi să devii antreprenor.

Cu siguranţă ai cunoscut şi tu perioade de scădere drastică a veniturilor, drept urmare ai organizat mai bine bugetul rămas pe mâncare şi eventual “neprevăzut”. Cu alte cuvinte, ai antrenamentul necesar pentru a începe acel mic job al visurilor tale, ce poate să ajungă mare proiect de naţională.

Uneori, pentru a pune în funcţiune maşinăria numită antreprenoriat, ai nevoie de câteva servicii, sau numai de unul.

Fie că ai nevoie de

 • Firmă transport mărfuri inter-extern,                              *Birou Vamal,
 • Web design,                                                                        *Expert evaluator
 • Marketing digital şi SEO,                                                    *Audit energetic
 • Lucrări de construcție clădiri nerezidenţiale,                 *Promovare video
 • Pachete combinate de telefonie, gestiune, facturare şi managementul firmei din România, afacerea ta poate beneficia de servicii de calitate.BIGG.RO portal de afaceri
  Odată pusă pe picioare, o să ai şi tu nevoie de un loc unde să îţi postezi anunţurile de angajare sau de vânzare a produselor sau serviciilor create de tine. Cum timpul şi spaţiul sunt esenţiale în ziua de azi, ar fi bine dacă ai găsi cererea şi locul pentru ofertare în acelaşi loc.

     Aici îţi vin eu în ajutor tânărule antreprenor. Îţi voi vorbi acum despre Bigg.ro.

„Bigg.ro este o platformă B2B (Business to Business) creată pentru a veni în sprijinul companiilor care dezvoltă diferite activităţi de producţie, distribuţie, import sau oferă diferite servicii şi produse partenerilor. Această platformă conectează furnizorii de servicii și produse din România cu potenţiali clienţi care vor să găsească cele mai bune oferte şi oportunităţi.”

     Cu alte cuvinte, aşa cum tu ai avut nevoie mai devreme să spunem de Birou vamal şi de Marketing digital şi SEO pentru aţi definitiva afacerea ta şi de ai da drumul pe piaţă, tot în acelaşi loc poţi să îţi prezinţi firma şi produsele sau serviciile pe care le-ai creat. Totul însă are nevoie de înţelepciune şi înţelegerea riscurilor de a conduce o afacere.

„ Este foarte bine să discuți cu alți antreprenori din zona ta, mai ales cu cei care au început o afacere și au eșuat, deoarece nu îți vor vorbi despre succes, ci despre eșecurile lor, pentru a evita pașii răi.”

Dar toate acestea le vei alfa pe parcursul activităţii întreprinse de către tine.

Cum spuneam şi mai devreme, Bigg.ro este o platformă, ceea ce înseamnă mai mulţi usseri cu acces la site, dar şi un număr destul de mare de vizitatori şi clienţi.
În general platformele sunt accesate gratuit, numai dacă acestea îşi poate scoate din publicitate suma necesară pentru cheltuieli şi întreţinere. Acest lucru nu se poate aplica şi pentru Bigg.ro, de aceea au fost create Pachete Bigg.ro cu diferite servicii în funcţie de nevoile fiecărui antreprenor.

cont Bigg.ro
Ceea ce este de apreciat la business-ul Bigg.ro este acea lună de gratuitate ce vă dă posibilitatea să testaţi ce pachet de servicii consideraţi că vi se potriveşte, cu posibilitatea de a modifica ulterior.
Aceste pachete conţin afişare pe un an de produse şi anunţuri cu locuri de muncă. Diferenţă o face numărul de afişări:

 1. BIGG PACKAGE cu maxim 100 de produse și maxim 10 locuri de muncă,
 2. BIGGER PACKAGE cu maxim 250  produse și maxim 25 locuri de muncă,
 3. BIGGEST PACKAGE cu maxim 500 produse și maxim 50 locuri de muncă.
  3 pachete Bigg.roCa avantaje în folosirea platformei Bigg.ro ar fi următoarele:
 • îţi creşte numărul de vizitatori targetați prin link-urile redirecţionate către site-ul tău
 • este realizată cu cele mai noi tehnici de SEO pentru ca anunţurile tale să urce pe primele locuri în motoarele de căutare
 • ajută la construirea autorităţii şi credibilităţii brandului tău
 • contribuie la stabilirea unei relaţii strânse şi eficiente între companii.

Cu alte cuvinte, este tot ceea ce ai nevoie pentru aţi pune pe picioare visul tău de antreprenor, dar în acelaşi timp, poate să fie şi mâna aceea de ajutor dată altor tineri antreprenori la început de drum. Poate “mica ta facere” este exact ceea ce au ei nevoie. În acest sens, stau dovadă și mărturiile altor clienți.

marturi clienti Bigg.ro

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!