Brățara care instigă la conversații

     Fiecare doamnă și domnișoară își dorește să fie specială. Cu brățări Shamballa, tu, ca femeie, îți schimbi starea de spirit. Împletești esteticul din garderobă, cu bunul gust, dar ești și posesoarea unei brățări care îți scoate în evidență personalitatea.Untitled

     Alegând brățări damă, alegi să îți stimulezi simțurile, să-ți atragi priviri pline de admirație și beneficii spirituale, indiferent că trăiești sau nu după principii holistice și ezoterice. Inspirate de mătăniile de rugăciune ale călugărilor budhiști, acest tip de bijuterii integrează principiile holistice ale lumii ezoterice estice. Sunt genul de bijuterii care instigă curiozitatea la biserică și crează conversații la birou.

     Ai opțiunea de a alege brățări handmade la Bhalla, dintr-o vastă colecție ce conține pietre semiprețioase ce simbolizează pacea, liniștea și fericirea și pot fi purtate pentru a stimula introspecția dar și pentru a încuraja meditația. Pe site, găsești oferte, pentru a putea să și img_mica1

dăruiești aceeași stare de spirit asemeni celei ce o trăiești tu. Poți alege BRĂȚĂRILE SHAMBALLA, în funcție de pietrele semiprețioase folosite pentru confecționarea lor, în funcție de efectele pe care le au pietrele  asupra psihicului persoanei dragi, dar și după zodia care te interesează. Fiecare brățară Bhalla este o bijuterie unicat, asemeni omului care o poartă. Asortate cu un colier și cercei,   create special pentru femeia puternică și elegantă, vei fi în centrul atenției.

     Agat alb , Agat Bleu , Amazonit , Bhalla element , Bhalla stone , Coral rosu , Hematit , Howlit , Ochiul tigrului , Onix , Onix mat , Piatra de lavă – negru , Rudraksha  și  Turcoaz , sunt cuvinte pe care puțină lume le știe sau înțelege ce pot face cu adevărat pentru corpul și spiritul omului. Aceste pietre și accesorii, sunt strâns legate de stările produse de ele: Bunăstare , Calmare , Claritate interioară , Comunicare ,  Creativitate , Încredere , Iubire  , Optimism , Organizare , Prosperitate , Sănătate .

Brățările Shamballa evocă simboluri spirituale profunde, precum pacea, fericirea, liniștea, plenitudinea, dar și unitatea spirituală, care te ajută să îți regăsești echilibrul interior. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.bhalla.ro.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: