idei depozitare

Top 10 idei de depozitare cu produse de pe Vivre

Salutare, astăzi voi scrie despre idei de depozitare. Mai precis despre produse folosite la depozitare.

Am 10 idei, pe care le împart în două, 5 pentru casă și 5 pentru baie. Aceste iei pot fi oricând grupate între ele, iar rezultatul va fi cu siguranță ceva spectaculos. Nici nu are cum altfel, având în vedere că recomandările mele vin de pe site-ul Vivre. Acestea fiind spuse, haideți să vedeți care sunt.

5 idei de depozitare pentru zona baie.


1.Acest dulap este ideal într-o casă cu copii mici. Este potrivit pentru baie datorită materialelor impermeabile. Este ideal pentru a păstra produse interzise copiilor până la o anumită vârstă, sau produse necesare în baie, dar care necesită protejarea de umezeală.

idee dulap depozitare cu cheie


2.Acest dulap este gândit fie pentru machiaj la toaletă, fie pentru bărbierit. Glumesc. Indiferent de motiv, tot ai nevoie de o oglindă la toaletă. Dacă oglinda este montată pe un dulap, utilitatea dulapului este combinată cu esteticul oglinzii. Acest dulap are o înălțime de 60 cm și 41 cm înălțime.


3.Acest dulap are un model aparte, rar întâlnit în băi. Însă, nu de neglijat. Pentru spațiile înguste este ideal. Deși este confecționat din pal melaminat, rezistența lui este garantată prin designul său. Realizarea acelor multe compartimente a dus la folosirea multiplelor plăci de pal melaminat pe o suprafața mică. Greutatea de 19 kg este ca un garant al rezistenţei zic eu.

idei depozitare

4.Etajera de colț este ideea de depozitare cea mai des folosită într-o baie sau toaletă. Acest model poate fi folosit atât la înălțimea de 95 cm cât și la 300cm. Practic limita îți este tavanul. Personal, eu folosesc aceste etajere în preajma dușului. Sau, dacă este baia mică, mititică pe colțurile opuse intrării. Cu cât pun obiecte mai sus, cu atât nu ajung copiii la ele.

idee etajera colt


5.Pe principiul nu am spațiu dar mă descurc funcționează și această idee minunată pentru depozitare. Un dulap făcut strict pe o zonă mult prea puțin exploatată. Aspectul produsului este solid, dar bambusul îi domolește aspectul și transformă în plăcută ochiului acea zonă. Sertarul interior este util pentru… Sigur găsiți voi ceva.

idei depozitare toaleta

Și gata cu ideile de depozitare în baie și toaletă. Acum trecem la cele pentru casă în general, nu anume pentru o cameră.

5 idei de depozitare pentru casă


1.Cutiile pentru depozitat cizme mi-au dat bătăi de cap. Asta pentru că cizmele sunt înalte și nu reușeam să le păstrez drepte de la an, la an. De vină sunt și copiii care îmi furau cutiile de carton pentru joaca lor.

idei depozitat cizme

Acest model de cutie este potrivit pentru încălțămintea înaltă. Vara poți depozita cizmele de iarnă, iar iarna pe cele elegante de vară.

Da, da, eu am purtat acum mulți ani cizme înalte în toiul verii. Dacă mai găsesc acel model sau asemănător, cumpăr sigur


2.Această idee de depozitare este un mix de culori, pe un mini dulăpior tineresc. Este o pată de culoare ce nu trebuie să lipsească din casele noastre. Ba mai mult, poate fi acel dulăpior chic din camera unei tinere domnițe care învaţă de mică tainele organizării.

idei irganizare dulapior colorat


3.Aceste cutii tronează în dulapul meu de condimente. Să nu exagerez, dar cred că am vreo 12. Sunt plăcute și de către copii. Ba mai mult, soțul mă anunță când vede una goală. Am pus de la faină la cafea, de la hrișcă, la cimbru sau pătrunjel uscat.

idei depozitare condimente


4.Modelul acesta de cutie l-am folosit la adunat jucăriile copiilor, sau la colectat ce ar fi de donat. Mai merge și de transportat ceva preparate sau semipreparate pentru un grătar la distanță de casă.

idee depozitare jucarii


5.Acest dulap l-am cumpărat pe principiul debara. Și așa l-am folosit o perioadă. L-am ticsit cu borcane de dulceață, gem și pietre. Da, pietre deosebite de pe malul mării, adunate de-a lungul anilor. Încă le țin în acel dulap, dar am schimbat borcanele de dulceață, cu haine de iarnă.

idee depozitare camara

Dacă dorești și alte idei pentru depozitare, poți vizita site-ul Vivre.ro. Sau poate dorești idei pentru cele mai bune canapele, comode, scaune de birou, cele mai pufoase lenjerii, idei de cadouri DIY sau Party.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Mi-a placut articolul, multumesc pentru recomandari!

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Cu mara placere.
      Abonati-va la newsletter pentru mai multe articole interesante. Unreaza unul despre impanturi dentare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!