Achiziționarea unei mașini rulate poate fi varianta ideală pentru familie

Copii mei înseamnă totul pentru mine. Am reuşit să îi ţin aproape de mine numai când erau bebeluşi. Când au început să meargă au uitat de braţele mele. Revin în ele numai când au o bubiţă.

De la primii paşi şi-au cerut spaţiul lor. Cel mai greu mi-a fost când am început să călătorim cu maşina. Prima în care am pus scaunele auto a fost relativ micuţă. Efectele s-au văzut imediat:

*Copii se puteau atinge relativ uşor.
*Butoanele de la geamuri şi de la uşă erau jucăriile perfecte.
*Cel mai tare m-a panicat uşa deschisă în mers pe Autostrada Soarelui.

Atunci am înţeles că este esenţial un spaţiu considerabil şi pe bancheta din spate a maşinii. Nu mai spun de portbagajul necesar deplasărilor cu doi copii mici.

Când acea maşinuţă ni s-a stricat definitiv am rămas puţin blocaţi. Aveam de făcut câteva drumuri. Şi începi să suni pe la prieteni:

Salut, şti şi tu pe cineva care vinde o maşină, aşa, de familie? Dar nu scumpă, pentru că însă mai suntem pe pampers şi lapte praf!”

Şi cauţi pe OLX, pe Anunţul (telefonic, x, Q, er pătrat). Şi vezi maşini în general frumoase la exterior. Şi suni 2-3 indivizi care încearcă cu disperare să îşi vândă maşina. Tu, poţi să prinzi o mană cerească sau… nu. Şi noi ne-am străduit să reparăm o maşină numai pentru a reuşii să o vindem. Deci, ne-am cam lecuit de cumpărat de pe anunţuri. Ceea ce vă rog şi pe voi, cititorii mei.

Suntem prea săraci să ne cumpărăm lucruri ieftine

Dar şi prea încăpăţânaţi să mergem la o reprezentanţă de maşini SH. Mulţi avem impresia că este hoţie, că cer prea mult pentru o maşină rulată. Că plătim şi aerul din ţeava de eşapament.

Avantajele achiziţionării unei maşini SH de la o reprezentanţă specializată în maşini rulate.

În primul rând ai o varietate de maşini. În funcţie de:
volum
marcă
model
număr de uşi
combustibil
an fabricaţie
număr de kilometri REALI parcurşi
culoare.

Dar sincer vorbind, niciodată nu am dat importanţă culorii maşinii.

În al doilea rând ai maşini funcţionale, cu revizie şi ITP făcut. Spun de ITP pentru că am avut un incident cu una dintre maşinile noastre.

A fost făcut contract de colaborare pe ea cu firma unde lucra soţul în acel moment. La început s-au ocupat de ea şi au plătit mici piese, revizie şi combustibil. Cu 10 zile înainte de expirarea ITP-ului au cerut deviz de services. Când au văzut valoarea devizului ne-au lăsat cu ochii în soare. A se înţelege că nu i-au mai interesat şi ne-au expirat pe rând RCA-ul, ITP-ul şi gata, pa maşină.

Ceea ce vreau să spun este faptul că o reprezentanţă de maşini rulate îţi pune la dispoziţie într-o metodă foarte transparentă istoricul de reparaţii al potenţialei tale maşini şi toate documentele legate de întreţinere.

Şi aş plecaaaaaa

Dacă aş avea acum posibilitatea că cumpăr o altă maşină, aş alege una în 5 uşi, cu 5 trepte, break, de culoare deschisă. Culoarea este strict pentru sezonul cald când sigur nu vom găsi loc de parcare la umbră.

sixtsh opel astra

 

sixtsh opel astra bord

Și aș pleca la Salina Praid. Sănătate cu sare. Inhalată, nu exces în mâncare. Vă las aici un filmuleţ, poate ne-om vedea sănătoşi pe acolo.

Sau, aş verge la băi. Băile Govora. Tratament balnear pentru întreaga familie, de la mic la mare. De la bălăceală la tratamente de recuperare medicală.

baile govora
sursa bailegovora.ro

Iar dacă vremea este bună împrejurimile au nume de ducă: Parcul Balnear, Transalpina, Salina Ocnele Mari şi Ceramica de la Horezu.

Toate acestea pot fi văzute cu uşurinţă de către tine sau cei dragi ţie dacă apelează la una dintre maşinile de tip SH vândute de către Sixt Sh. Ai garanţie 2 ani pentru autoturismul cumpărat şi documentele care să ateste existenţa unui singur proprietar înaintea ta.

Maşinile rulate pot fi o achiziţie plăcută şi sigură dacă o faci de la o firmă specializată. Iar când vezi recomandări pentru siguranţa copiilor pe conturile lor de socializare, nu poţi decât să fi mulţumit de firma cu care doreşti să închei contractul.

Bonus, poţi să câştigi şi un sac de dormit dacă le vizitezi pagina de Facebook. Însă, nu uita că esenţial este să te simţi TU, bine în maşina cumpărată. Să simţi o legătură cu ea, dar asta nu înseamnă că simţi cum ţi se lipeşte pielea de husele maşinii. Şi aspectul interior este important iar posibilitatea de a adăuga mici gadget-uri este un plus. Eu acum caut iar umidificator auto. Indiferent ce climă sau aer condiţionat folosim în maşină, nevoia de umiditate pentru 4 persoane într-un autoturism se simte garantat. Nu mai spun de suporturi pentru pahare, cotieră pentru şofer şi alte chichiţe. Dar sunt sigură că veţi primi o bună îndrumare de la angajaţii Sixt Sh

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

22 thoughts on “Achiziționarea unei mașini rulate poate fi varianta ideală pentru familie

  1. Treaba cu suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine sa stii ca sunt total de acord cu tine si asa o gandesc si eu, mai bine dai un ban si stii o treaba decat sa iei toate ieftinelile si sa cheltui dupa cu reparatii sau mai stiu eu ce alt ceva

    1. Nu valoarea este criteriul dupa care aleg masinile. Ci compatibilitatea dintre ea si noi.

  2. Noi am mers pe varianta masina SH de la un garaj de aici din Franta. Nu am stiut noi la inceput ce si cum cu masinile, asa ca ne-am luat un pic de teapa cu reparatiile care au costat destul de mult dupa. Dar acum, dupa revizii si service, masinuta noastra, singura de pana acum, inca ne duce la drumuri lungi si nu da semne sa moara prea curand.

  3. Și eu sunt total de acord ca o mașină mai ales când ești începător și mai ai și copii care deobicei își găsesc câteva de făcut atunci când suntem pe drum este mult mai ok asa decât noua din reprezentata!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

6 rochii elegante din diferite culturi

sâm mai 30 , 2020
Când mă uit pe un site de modă de la noi din ţară văd în general cam acelaşi stil: modern luxos. Când caut haine pe mărimi mari… mai ales pe cele de firmă, nu găsesc. Ce-i drept VIP-urile sunt toate grase când sunt gravide şi slabe în rest. Deci greu […]
%d blogeri au apreciat: