Brățări din argint pentru fetițe și domnișoare

Într-un articol trecut am scris despre câteva bijuterii primite de mine, cadouri ce nu erau din argint. Astăzi propun braţări din argint pentru domnişoare şi tinere femei active, energice şi vesele. Logic că pot fi oferite şi către persoanele supărăcioase 😛 , cu scopul de a le despupărăcii.

Recunosc că înainte de a mă opri la aceste braţări din argint am tras cu ochiul la alt tip de braţări: din cristale şi pietre semipreţioase. Dar despre acest fel de braţări voi scrie poate la anul.

Ceea ce este interesant legat de brăţările din argint este faptul că le-am găsiţi pe un site de marochinărie 😛 Ce-i drept merge o brăţară elegantă pe mâna unde îţi ţi geanta asortată cu încălţările şi cureaua 🙂

Am ales 4 braţări din argint şi câteva cristale dintr-o colecție destul de vastă. Pietre, cristale, şnururi sau alte accesorii se mai găsesc în aceeași categorie de brățări. După ce le vedeți pe cele selectare de mine puteți să vedeți întreaga categorie pe site. Cine știe, poate vă mai plac și alte modele.

4 brățări din argint numai bune de oferit cadou fetițelor și domnișoarelor

1. Această brățara îmi aduce aminte de un lanț pe care l-am cumpărat când lucram la Unicredit. Acel lanț avea 3 inimioare.

Brățara aceasta are 5 inimioare cu cristale Swarovski. Lungimea brățării este de 19,9 cm. Se potriveşte pentru o fire romantică, un eveniment emoţionant sau oferită pur şi simplu din dragoste.

2. Următoarea brățară are ca model 3 steluţe şi 4 biluţe.

O consider potrivită pentru domnişoare energice, sportive chiar. Mica steluţă a familiei primeşte un cadou ce îi validează rezultatele:)

3. Brăţara cu numărul 3 este potrivită pentru fetiţe ce vor să zboare, să adune flori, să caute trifoiul norocos şi să îşi admire pietricelele strălucitoare de la brăţară. Această brăţară are 7 pandantive şi măsoară 20 de cm lungime.

4. Ultima brăţară are 3 steluţe. Două dintre ele au cristale Swarovski. Merge foarte bine către o domnişoară ce este independentă, încăpăţânată şi curioasă. Brăţara are 20,4 cm lungime.

Dacă aceste propuneri nu se potrivesc cu domnişoarele pe care doriţi să le fericiţi cu un cadou, nu vă descurajaţi, pe acelaşi site găsiţi o geantă sau alt produs de marochinărie ce va fi apreciat.

Nu uita să te uiţi şi la categoriile Bărbaţi sau Femei. Dacă tot faci o comandă, măcar fă-o bine: D

Produsele vor veni de la Iaşi. Vă las mai jos datele de contact:


Str. Otilia Cazimir Nr. 5A, Sat Valea Ursului, Com. Miroslava, Iaşi
0332 40 1142
comenzi@posette.ro

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Sunt foarte dragute, multumesc pentru link!

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Cu placere 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: