preparate cu tahini

3 produse de carmangerie cu tahini

Pentru mine vară are și miros de grătar. De mese întinse și preparate noi.

Salutare, în acest articol voi scrie despre noile preparate ale Carmangeriei Moldovan. Și iar cu părere de rău, pentru că nu este în apropierea casei mele. De, acolo, la ei, sunt foarte cunoscuți. Drept mărturie le stau cele 31 de magazine din județul Cluj.

carmangeria moldovan vinde produse cu tahini

De această dată vă prezint 3 produse numai pentru că sunt cu un ceva comun. Sună cam ciudat, știu. Acel ceva este TAHINI.

preparate de carmangerie cu tahini

Tahini este în general un sos ce a început să fie din ce în ce mai căutat și pe la noi. Un sos ce este servit cu preparate la care nu te aștepți. Însă, Carmangeria Moldovan a prins trendul și a introdus acest ingredient sau sos în preparatele sale.

3 produse cu TAHINI la Carmangeria Moldovan

Kebab sună atât de arăbesc. Atât de fițos. Dar atât de gustos. Și nu este acela de la șaormerii. Un măcelar bun știe să îl facă. Îi trebuie numai ingrediente bune și proaspete.

Acest produs conține carne oaie lucru 66%, apă, ceapă roşie, roşii, ardei capia, tahini, usturoi, ardei deshidratat, sare, boia picantă, piper, pătrunjel.

kebab cu tahini

Falafel
Această chifteluţă preparată din năut este de origine din Orientul Mijlociu. În general este servită cu salată sau murături într-o pâine specifică. Mai nou i se pun sosuri, precum tahini.

Acest produs conține năut, sos tahini, usturoi, boia, boia afumată, sare de mare, piper negru măcinat, pătrunjel verde, faină de GRÂU.

falafel cu tahini

Humus

Acest preparat găsit cu preponderență în Liban, Israel, Orientul Mijlociu sau Armenia este considerat un super aliment. Site-uri medicale sau nutriționiști îl recomandă ca fiind de sine stătător la o masă.

Acest produs conține năut, pastă tahini, usturoi, boia, sare de mare, piper negru măcinat, seminţe de SUSAN.

humus cu tahini

După părerea mea, aceste 3 preparate se pot pune laolaltă. Atât humusul, cât și falaleful pot fi „garnitură” pentru kebab. Servite cu o salată verde sau cu murături, masa este completă.

Știu că aceste preparate sunt străine. Știu că le puteți considera extravaganțe. Mai puțin humusul, ce este consumat preponderent în zilele de post de către creștini, sau de către vegetarieni sau raw vegan.

Însă, pentru o carmangerie, aceste preparate sunt o parte din rețeta succesului. Își arată măiestria în măcelărie, adaptabilitatea la cererea clienților și deschiderea la preparatele internaționale.

De la ultima mea vizită pe site-ul celor de la Carmangeria Moldovan am observat schimbări. Asta înseamnă evoluție, dezvoltare de portofoliu, investit în imaginea fizică din magazine, dar și în imaginea site-ului.

Toate acestea nu se puteau face dacă echipa Moldovan nu era apreciată pentru produsele sale.

Produse proaspete, înseamnă clienți mulțumiți. Un client mulțumit revine și te recomandă. Vânzările cresc iar compania se dezvoltă dacă are un manager și un lider bun.

Uneori mă uit la diferite reclame de pe Facebook ce au legătură cu mâncarea. Cu preparate care îmi plac. Apoi încerc să reproduc acasă. Nu vă spun cum arată rezultatul, dar aș exersa mai des dacă aș avea în apropiere o carmangerie precum Moldovan.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!