Specialitățile gourmet sunt comercializate alături de cafea și produse HORECA

În ultima vreme mă tot uit pe site-urile cu produse pe bază de cafea. Şi nu, nu mă uit în ideea de a achiziţiona o cafea de fiţe sau un amestec mai “şmecher” decât legendarul 3 în 1. Mă uit pentru că au apărut recent categorii noi de produse în această arie de cafea şi specialităţi.

Specialităţi gurmet şi o cafe buna

Când stau acum şi navighez pe site-ul webcoffee.ro tare mi-aş dorii o cafea aburindă, cu lapte şi un strop de sirop de Amaretto. Arată prea bine unele dulciuri sau acele delicatese micuţe cu nume dificil de pronunţat pentru mine.

Mi-au atras atenţia două sortimente de biscuiţi şi una de terina. Voi începe prezentarea cu terina şi anume TERINA DE IEPURE CU PINOT NOIR EDOUARD ARTZNER.

terina de iepure
Produsul de numai 180 de grame este un adevărat festin culinar ce conţine carne de iepure, Pinot Noir şi un amestec deosebit de ierburi aromate şi condimente. Dacă eşti la prima degustare a lui îţi recomand să întinzi generos pe o bucată de pâine fierbinte şi să muşti cu încredere.

Un alt produs ce mi-a atras atenţia este biscuitul cu trandafiri. Bine, nu unul, ci o cutie de 130 de gr cu biscuiţi italieni artizanali cu aromă de trandafiri.

biscuiti cu aroma de trandafiri
Ca ingrediente conţine faină de patiserie, unt 31%, zahăr, ouă, 1% ulei esenţial de trandafir, sare de mare.

Deşi văd că sunt recomandaţi alături de şampanie, eu îi văd mai bine lângă o cafea cu frişcă sau cu Café Latte cu aromă de Amaretto. Apropos, şi pe acest sirop de Amaretto îl găsiţi la vânzare pe acelaşi site.

Ultimul biscuit care mi-a atras atenţia este cel cu SEMINŢE DE PIN, STAFIDE ŞI CHILI DESEO.

biscuite cu seminte de pin si chili
Evident că şi acesta este ambalat într-o cutie, tot de 130 de grame ca şi predecesorul. Prima dată când am intrat pe site-ul webcoffee.ro acesta mi-a atras atenţia.

Biscuiţi cu pin? Dar ce, este un fel de biscuit pentru tuse? Logic că eu acum glumesc, dar mi se par interesanţi şi mă gândesc de jumătate de oră la ce aş putea eu să îi potrivesc în contextul unei existenţe modeste, care împuşcă delicatese la ocazii mari şi asta de obicei din an în Paste. Ca şi ingrediente aceşti biscuiţi au faină de patiserie, unt 29%, zahăr, 7% muguri de pin, 4% stafide, ouă, sare de mare, 0.1% ardei iute.

Deşi au o,1% concentrat de ardei iute, cunoscătorii spun că produsul intră sigur în categoria dulciurilor picante. Mai încearcă biata stafidă să îmbrace cu dulceaţa ei tăria ardeiului, dar parcă prea se aprinde acest iute şi te lasă în coadă de pin. Muguri de pin am vrut să spun. Până una, alta… delicatesele şi gourmet-ul merg mână în mama iar bucătăria de tip fusion este la mare căutare. Prea puţini care o gustă îndrăznesc să critice preparatele chef-ilor nebuni. Pardon, îndrăzneţi.

Pentru mai multe delicatese gourmet dar şi produse de tip cafea şi aparatură vizitaţi webcoffee.ro sau contactaţii la datele de mai jos:

0726 788 555/0729 037 973
Strada:
NEGOIU, NR. 41, SECTOR 3, BUCUREŞTI
Program de lucru:
L-V 08:30-17:00

Vă las şi un mic paragraf legat de misiunea acestor oameni:

“Misiunea noastră este aceea de a înţelege nevoile clienţilor noştri, de a veni în întâmpinarea acestora şi de a-i ajuta să înţeleagă necesităţile reale în acest domeniu, educând publicul spre un consum echilibrat şi sănătos.”

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: