Testare Persil- Sau cum NU m-am chinuit să murdăresc intenționat haine

Vine vara, bine-mi pare! Am un teanc de rufe la spălare, dar am detergent Persil în dotare 🙂

Salutare, astăzi voi scrie despre experiența mea cu detergentul Persil în varianta Persil Deep Clean discs 4 în 1, cutie cu 11 capsule și o sticlă de Gel Universal Persil 1 litru.

kit buzzstore Persil

Kit-ul de testare a venit de la BuzzStore și Ask Team Clean România. Conține pe lângă cele două produse menționate mai sus 10 mostre de tip discs 4în1 ambalate individual, o sacoșă ecologică și materiale promoţionale.

moatre persil 4in 1

Kit-ul nu putea să vină mai bine. Am trebăluit prin casă, curte și am fost plecați săptămâna trecută în vizite de învățare. Asta și pentru că s-a terminat anul școlar la grădi iar la grădinița de vară nu putem să mergem. Vedeți aici de ce.

Scriu acest articol cu întârziere pentru că trecem printr-o perioadă de analize pentru copii. Câteva situații critice m-au făcut să nu am timp și nici chef să fiu la fel de prezentă în online.

Pentru sfârșitul de săptămână aveam o mică listă cu alte locuri de vizitat, dar toate s-au anulat când am decis să mergem la camera de gardă cu copiii. Din păcate consultul mi s-a părut superficial și am mers astăzi la medicul pediatru ce mi-a luminat panica. Rinită alergică și viitoare drumuri la specialiști…

Dar să revin la săptămâna trecută, cea plină de drumuri și căldură mare.

7 zile diferite și 7 rânduri de haine la spălat cu Persil

Luni am trebăluit prin casă, mâncare și spălat haine de peste weekend. Cam două mașini (capacitate de 8 kg). Copiii s-au jucat cu plastelină, cu ceva pungi și apoi au trecut la partea lor preferată: târâtul pe jos, băgatul pe sub masă și alte locuri greu de şmotruit des.

Rezultatul: o altă serie de haine demne de spălat.

Marți am mers în Roșu. 2 ore dus, 2 întors prin transportul public. Căldură de nedescris. Zăpuşeală și multă transpirație. La destinație, în zona rezidențială Cartier Militari, copiii nu au mai fost în stare să fie prezenți pentru motivul plecării de acasă. Și-au făcut de treabă cu un șifonier cu uși glisante și 3 perne decorative. Au lăsat pe biata mamă scuzele și curățenia de plecare. Ajunși acasă, iar am pus de spălat haine.

Miercuri, zi mai lejeră am crezut eu. Dar când întârzii la întâlnire pentru că nu găsești adresa, nu este prea bine. În fine, am ajuns. O librărie pentru copii. O domnișoară foarte plăcută ne-a prezentat locul și a citit povești numai pentru copiii mei. Am promis să revenim la un schimb de cărți. Ajunși acasă, ați ghicit, alt rând de rufe la spălat.

capsula Persil

Joi, zi de spălătorie. Nu acasă dragilor, ci fix la o spălătorie profesională. Am cunoscut o echipă tânără, energică și cu o comunicare plăcută între lider și angajați.

Spun lider pentru că muncea cot la cot cu restul angajaților, nu dădea numai ordinele, ca un șef.

Acolo, copiii mei și-au spălat păturica și plușul de nani. Adică au văzut procesul complet de spălare pentru păturica și jucăria lor de pluş. Și aici au avut momente de scăpare când au început să se fugărească printre umerașele cu haine spălate. Ajunși acasă… au reușit să îşi murdărească plușurile imediat. Deci… altă serie de haine ȘI PLUȘURI pentru spălat.

Vineri eram prea obosită să mai merg undeva, dar intenționam să mergem la Lavanda Fest. Copiii prezentau deja simptome deranjante și am decis să stăm acasă. Dar, nu înseamnă că nu am murdărit haine.

O nuuuu. Atât timp cât avem cișmea în curte și mami nu este atentă… imediat producem noroi din piatră seacă și devenim omuleții din mlaștină.

haine murdare
la spalat cu Persil

Sâmbătă, pentru că soțul a lucrat, am încercat să fac activități cu ei în casă: experimente cu condimente și ingrediente din bucătărie, curățat vișine pentru dulceață și desenat cu cariocă textilă pe tricourile preferate. La prânz aveam o nouă serie de haine pentru spălat. Iar seara… am fost la spital. Altă serie de spălat.

Persil gel
persil spala

Duminica a fost că pe vremuri, când era emisiunea tv „Duminică în familie”. Am fost dimineață în Parcul Carol, unde niște înghețată s-a lipit din greșeală de hainele noastre. După amiază am fost în Parcul Sebastian, unde am lăsat două rânduri de piele din genunchi și am frecat tot ansamblul de joacă. Acasă, iar un rând de haine la spălat.

Ce am făcut efectiv cu detergentul Persil

Acum cu atât de multe haine, am încercat să le grupez, dar nu mi-a prea ieșit. Nu prea avem albe, precum nici negre. Deci toate sunt colorate și cam din același tip de material. Deci mașina de spălat este setată pe un singur program. Ce-i drept am dat la mai multe rotații, dar spălare pe temperatură mică, la 30 de grade.

Asta și pentru că mă bazez pe tehnologia noului Persil, care spală bine și la 20 de grade. Învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă. Adică nu mi s-a întâmplat să mi se lipească o capsulă de haine și să rămână acolo. Sau, să ajungă pe ușa mașinii de spălat și să nu se dizolve, lăsând rufele nespălate.

În această campanie de testare am procedat așa:

*Am folosit capsula 4în1 singură
*Am folosit detergentul gel singur
*Am folosit atât capsula 4în1 cât și detergentul gel

Concluzia: produsul Persil spală la fel de bine în toate variantele de mai sus. Specific că varianta combinată a celor două produse am folosit-o pe o cantitate mai mare de rufe, dar și mai murdare.

Persil 1L

În general, o capsulă este doza recomandată pentru 4-5 kg de rufe. Pentru o cantitate mai mare, este necesar mai mult detergent.

Cum nu pot doza capsula, am ales să completez cu detergentul gel. Dar, pe sticla detergentului gel avem o recomandare de dozare, așa că am folosit informația de acolo. Adică am adăugat aproximativ 50 ml de detergent gel Persil Activ gel Deep Clean Plus Activ Fresh. Ce de nume… 🙂

Detergentul Persil activ gel de 1L este recomandat pentru aproximativ 20 de pălării la un grad de murdărire medie. Pentru o capacitate mai mare de rufe și/sau un grad mai mare de murdărie se recomandă creșterea dozajului de detergent conform recomandărilor de pe ambalaj.

Ce am apreciat la această campanie de testare față de altele:

-Ambalajele de plastic sunt reciclabile, atât la detergentul gel cât și la cel capsule
-Eticheta de carton de la detergentul capsule are un loc special pentru desfacere și colectare selectivă spre reciclare
-Mostrele
-Sacoșa din material prietenos cu mediul înconjurător.

La final de articol vă spun că recomand acest detergent. În ambele sale variante, atât gel, cât și capsulă. Însă, nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Cumpărați o cantitate mic, poate 11 capsule sau 1 L și creați-vă propriile impresii de testare.

Până de curând am folosit acest detergent, dar acum, voi trece sigur pe noul Persil 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Top 10 idei de depozitare cu produse de pe Vivre

mar iul. 6 , 2021
Salutare, astăzi voi scrie despre idei de depozitare. Mai precis despre produse folosite la depozitare. Am 10 idei, pe care le împart în două, 5 pentru casă și 5 pentru baie. Aceste iei pot fi oricând grupate între ele, iar rezultatul va fi cu siguranță ceva spectaculos. Nici nu are […]
idei depozitare
%d blogeri au apreciat: