Ador ceaiurile, ador Dacia Plant

     De mică am băut ceai. De tei cel mai mult, până am făcut alergie la mirosul şi gustul lui. Urăsc momentul când înfloreşte teiul. Mă agită, mă enervez şi nu ştiu cum să treacă mai repede mireasma lui. Ce să fac dacă am fost fată ascultătoare când eram mică…  😛 Am fost crescută de bunicii din partea mamei până în clasa a VII-a şi am fost păcălită să nu beau apă de la toaleta şcolii, pentru că mă pot îmbolnăvi. Cam aşa am băut eu vreo 7-8 ani ceai de tei, câte jumătate de litru în fiecare dimineaţă. Cam mult nu? 

     Când ajungeam vara la bunica de la ţară, dimineţile erau preferatele mele. Avea bunica o reţetă magică de ceai. Îmi amintesc aroma de mentă, sunătoare şi zahărul ars. Ce alte plante minune mai punea, nu ştiu.

     După trecerea anilor şi câteva analize făcute, am aflat de existenţa nisipului în rinichii mei. Cum apă nu consumam prea multă, am zis să încerc cu ceaiuri, poate găsesc o variantă apropiată de ceaiul făcut de bunica de la ţară. Încă mai caut, dar am cunoscut şi arome interesante.

ceaiuri

 

     Ştiam de leacurile băbeşti de la bunica din Vinderei. Cum spuneai că te doare ceva sau te-ai lovit, zgâriat sau inflamat, dispărea în grădină şi aducea un buchet de „buruieni”. Cel puţin aşa le vedeam eu.

     Au fost câţiva ani în care nu am mai ajuns la ţară. Simţeam efectul oraşului asupra mea. Stresul, oboseala şi facturile erau prea grele pentru mine la 20 de ani. Am încercat să îmi fac singură leacurile bunicii, dar cu greu găseam plantele necesare. Şi dozajul a fost o problemă. Apoi am făcut cunoştinţă cu ceaiurile şi leacurile de la Dacia Plant.dacia

Au fost ca un pansament pentru mine. Am scăpat de nisipul la rinichi, răul de maşină, durerile menstruale, răceală sau tuse.

 

     Acum ştiu că tradiţiile străvechi sunt păstrate cu grijă. În cei 15 ani de activitate, o mână de oameni au reuşit să facă acest brand recunoscut. Rezultatele sunt bune. Produsele sunt tolerate cu uşurinţă de la mici la mari. Diversitatea produselor au ajutat multe persoane, de la angajaţi, la fermieri colaboratori şi clienţi. Nici nu ai cum să reproşezi ceva celor de la Dacia Plant când ei folosesc filtre HEPA H14 de ultimă generaţie ce dispun de capacitatea de a reţine microorganismele în proporţie de 99,999%.

     Prima dată am auzit de filtrele Hepa când colaboram cu o firmă producătoare de aspiratoare. Acolo am învăţat importanţa reţinerii în acel filtru a microorganismelor şi acarienilor. În acest fel, folosirea aspiratorului era sigură pentru adolescenţi sau persoane cu alergi la praf sau acarieni.

     Utilizarea filtrelor Hepa H14 de către cei de la Dacia Plant în procesul tehnologic, nu face decât să îmi crească încrederea în ei. Tot fluxul tehnologic este gândit pentru evitarea contaminării produselor. Pentru cine nu ştie cum arată un astfel de filtru, vă arăt în imaginea următoare.

MP14_pp9y-9c

 

 

Filtrele HEPA MP14M clasa H14 sunt folosite în instalaţiile de ventilaţie şi climatizare pentru industria electronică, farmaceutică şi fotografică. De asemenea, sunt utilizate pentru obţinerea unei atmosfere controlate în spitale, laboratoare, camere curate, centre de date.

 

 

 

Ingenioşi aceşti oameni nu? Şi mai ingenios mi se pare ideea lor de a împărţii produsele pe categorii.

     Dacia Plant– Îmbină fitoterapia tradiţională românească şi cele mai noi studii ştiinţifice din domeniu.

grup-produse-dacia-plant-2017.jpg
interferonat-120-comprimate.jpg

 

 

 

Interferonat – Un amestec unic de plante cu efect de regenerare şi protejare a celulelor, care stimulează secreţia endogenă de interferon.

 

 

     Îngeraşul este brandul de produse Dacia Plant special conceput pentru copiii cu vârste între 0 şi 6 ani.
baner-site-1

   

      Sublima –  este numele brandului de produse creat special pentru sănătatea şi îngrijirea feminină

 

ALFA,  este prima gamă de suplimente naturale destinată exclusiv bărbaţilor.

alfa-news-605x.jpg

     

     Bun de tot este brand-ul creat în 2013. Deși inițial a avut circuit închis, produsele s-au dovedit a fi gustoase și cerute.

bun de tot.jpg

 

 

     Toate aceste produse au fost create în 15 ani. Selecţia plantelor şi fructelor este top 10riguroasă, pentru a se păstra ce este mai bun din natură. De asemenea, respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente. Toate eforturile sunt depuse pentru a mulţumii clienţii ce revin mereu la aceste produse. Faptul că ei sunt în TOP 10 Branduri Braşovene este o recunoaştere bine meritată. A contat pentru ei şi Sprijinul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”.

 

19059406_1472284866164635_1628097632500199499_n.jpg

 

     Anul acesta, cu ocazia aniversării a 15 ani de existenţă, cei de la Dacia Plant vor să ne bucure cu un concert de zile mari la Braşov, în Piața Sfatului. Trupa Phoenix va da aripi evenimentului, iar atmosferă va fi cu siguranţă de sărbătoare. De eşti în zona Brașovului în data de 2 IULIE, fi parte din Dacia, fi vesel şi sănătos.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!