Recomandări de cadouri călduroase pentru joaca în zăpadă

De când sunt mamă cadourile pe care trebuie să le fac în sezonul rece vreau să ofere căldură. Căldură la propriu, căci dacă zăpadă avem și copii la joacă avem. Iar dacă al tău copil se udă repede sau îngheață în primele 10 minute de la ieșirea din casă, atunci se strică tot zenul, indiferent cât de minunată poate fi zăpada.

Salutare drag cititor,

Acest articol este dedicat posibilelor cadouri pentru sezonul rece.

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun

Vrei cadouri practice, ce mențin corpul într-o căldură plăcută, pentru a ne putea bucura de anotimpul rece dar și de sporturile de iarnă. 🙂

Voi începe cu cadoul cel mai potrivit pentru picioarele copiilor 😛 :
Cizme Iarnă/drumeţie pe zăpadă SH100 călduroase impermeabile Negru Copii

cizme decathlon

Aceste cizme sunt foarte călduroase și se fixează bine pe picior, până peste gleznă. Noi am avut acest model 3 ani la rând, asta și datorită numărului mare de măsuri fabricate. Aceste cizme se găsesc de la mărimea 24 la 38, pe culorile roz, bleumarin și negru. Peste 1300 de persoane au apreciat aceste cizme, iar prețul cred că a rămas același. <3

După încălțăminte vine propunerea de îmbrăcăminte. Aici cel mai potrivit și călduros cadou ar fi salopeta. Model din acela de acoperă tot spatele și se închide sus, la piept. Modelul din poză de mai jos este impermeabil, deci oferă timp berechet pentru jucatul în zăpadă. Sau, de ce nu, construirea de cazemate din zăpadă. Acest model de posibil cadou se găsește în culorile prună și albastru marin.

salopeta decathlon

Recomandarea cu numărul 3 este bluza polar. Acest polar care mie îmi dă impresia de îmbrățișare călduroasă vreau să însoțească copilul în toate explorările lui în sezonul rece, indiferent dacă sunt drumeții pe munte, datul cu sania sau patinaj cu prietenii.

În imaginea de mai jos vedeţi 3 modele de bluze polar, dar pentru categoria selectată de mine, și anume 5-6 ani, sunt 11 modele, fiecare cu cel puțin 2-3 culori diferite.

polar copii

Penultima recomandare pentru posibile cadouri călduroase sunt mănușile și căciulile. Aceste accesorii ce musai trebuie avute în mai multe bucăți și eventual modele. De la căciuli cu șireturi, la cele cu forme de animăluțe. De la mănuși pufoase, la cele impermeabile.

accesorii iarna

Mănușile impermeabile de la #DecathlonRomânia pentru copii se găsesc în 6 mărimi (4, 6,8,10,12,14) și 3 culori (negru, albastru și roz)

Apropos de mănuși, faceți și voi ca mine? Adică la o ieșire la zăpadă vă luați mănuși de rezervă pentru copii?

#OferăUnCadouSportiv

Ultima recomandare nu este cu căldură, dar este cu mare bucurie: sania

În variate modele și dimensiuni, sania este jucăria preferată a copiilor ce au parte de zăpadă iarna. Față de iernile copilăriei mele, acum găsim modele adaptate copiilor mici, modele de au curele de siguranță. Pentru copiii mai măricei putem să adăugăm ochelari de protecție, cască, eventual protecțiile pentru tibii de la alte sporturi.

Îmi și amintesc de ieșirile din casă pentru zăpadă. Eram cu toții efectiv niște ursuleți umflați, ce greu ne mișcam, dar odată intrați în zăpadă începeam să dăm jos straiele după noi. Pentru a nu se întâmpla acelaşi lucru și cu copiii noştri, vă recomand produsele speciale pentru anotimpul rece. Acestea sunt executate cu materiale relativ subţiri, dar care mențin o temperatură plăcută corpului și permite o mișcare lejeră în aer liber.

Dar, puteți la rândul vostru să faceți cadouri călduroase, oferind fie și numai un card cadou precum cel de mai jos <3

card cadou

Despre produsele Decathlon am mai scris și aici și cu siguranță voi mai scrie. Mereu găsesc produse calitative pentru bugetul nostru.

Chiar dacă pentru copii cumpărăm an de an sau uneori de 2-3 ori pe an câte ceva, pentru noi, adulții, produsele Decathlon sunt o investiție. Hainele ne țin cel puțin 2 ani, precum și încălțările. Cizmele mele au rezistat cu brio cam 3-4 ani, iar adidași în medie 2 ani, cu purtare zilnică.

Tu ești fan magazin Decathlon? Preferi cumpărăturile fizice sau ele din online? Noi am prefera pe cele în online, ne scutesc de multe mingii necumpărate și vreo două corturi 😀

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nu dau Castana.ro pe nici un Black Friday. Curios de ce?

mie nov. 24 , 2021
Nu sunt adepta lui Black Friday, dar nici Single’s Day. Nu sunt adepta lui „urmărește ofertele” și cumpără după jumătate de an. Dar, recunosc că am făcut stoc când am văzut o ofertă interesantă și am avut buget de alocat. Salutare drag cititor, În acest articol voi scrie despre cel […]
cadouri
%d blogeri au apreciat: