frisca ne]ndulcita LaDORNA

4 metode de utilizare pentru frișca neîndulcită LaDORNA

Îmi place să testez lucruri sau produse. Este o plăcere mare când poți să întorci un produs pe toate părțile și să nu îți pară rău când îl strici sau îl termini. Nimic nu este irosit, este Buzz-uit 🙂

Salutare, în acest articol voi scrie despre experiența mea cu Frișca neîndulcită LaDORNA, produs în testare primit de la BuzzStore.

Cutie mica frișcă LaDORNA

Sinceră să fiu nu mă așteptam ca frișca să fie fără pic de dulceață. Dar, imediat mi-a năzărit o ideea de a combina această frișcă cu ceva ce este deja dulce sau acrișor.

Am ales vișine din compot congelate și afine congelate.

IMG 20210426 171854 min scaled

Ulterior am folosit dulceață de căpșuni, de vișine și de prune. Însă poze cu produsele finite de la dulceață nu am mai apucat să fac 😛

În primă fază am făcut cunoștință cu frișca. Ambalajul de 200 ml mi se pare cel mai potrivit pentru o familie cu 2 copii, deci un total de 4 persoane.

preparare frisca ladorna

După ce am mixat lichidul până la consistența dorită, primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi păstrez pentru cafeaua de dimineață. Am folosit cea mai mică cutiuță cu capac posibil din casă.

cafea cu frisca

Primul desertuț realizat a fost un tort de mini clătițele făcut de Sf Gheorghe. Între straturile de clătite am pus generos când frișcă neîndulcită LaDORNA, când un amestec de frișcă cu o cremă de ciocolată.

tort cu platite si frișcă

Nu are rost să spun că a dispărut în 3 minute de la finisarea capodoperei culinare. Ba mai mult, am fost apostrofată de către copii pentru că am făcut porțiile mici.

A doua cutiuță de 200 ml de Frișcă neîndulcită LaDORNA am folosit-o pentru a face înghețată de casă.

înghețată cu frisca

Iniţial îmi propusesem două forme, dar la final am avut 3 forme diferite.

Am început prin a amesteca frișca cu vișinele blenduite și cu o lingură cu miere.

pregatire inghetata

Am pus jumătate de conținut în forme cu băţ, apoi restul în formă de silicon pentru trufe de ciocolată. Apoi am făcut amestecul de frișcă cu afine blenduite, la care am adăugat de asemenea miere. După ce am umplut formele de înghețată cu băț, am pus în formele de trufe. Diferența a ajuns în cutiuțele pentru cuburi de gheață 🙂

inghetata cu frisca si fructe congelate

Nu mai spun nerăbdarea copiilor de a gusta din mult doritul desert. Cele mari am tot amânat să le mâncăm sub diferite pretexte. Principalul era că le doream de Paște. Nu a fost Paște, ci ziua copiilor, serbată pe 9 mai, alături de prieteni.

Cutia mare de frișca neîndulcită LaDORNA de 1L am folosit-o înainte de Paște, cu gândul de a prepara dulciurile de Paște.

Prima dată am făcut pască și am scăpat de o grijă. Apoi… Am făcut așa:
Compoziție frișcă cu gem de căpșuni
Compoziție frişcă cu gem de vișine
Compoziţie frișcă cu gem de prune

Din acestea cea cu căpșuni a ajuns și în formă de cuburi de gheață și a rezultat o înghețată aerată și tare apreciată la serbarea copiilor.

Compozițiile de mai sus au fost puse pe aluat de tarte și date la cuptor.

compozitie cu frișcă

În cuptor s-a întâmplat necazul de a da pe dinafară o mare parte din compoziția cu frișcă pentru că nu am luat la socoteală și creșterea celor două straturi de aluat pentru tartă. La aceste preparate am numai poza din procesul de preparare. La final am uitat efectiv să vă arăt rezultatul. Oricum nu îmi doream decât să termin mai repede și să mă bag în pat.

IMG 20210502 065048 min

După ce am terminat cu Paștele și toate preparatele dulci din casă, îmi doream să cumpăr o cutiuță mică, din aceea de 200 de ml pentru a face tortul copiilor.

Din păcate, în centrul comercial unde am mers la cumpărături nu am găsit LaDORNA la 200 ml, ci numai cea mare pe care nu mi-o mai permiteam după ce m-au ajutat și copiii să golesc cardul de bonuri. În consecință a luat altă marcă. Și tare dezamăgită am fost de rezultat. Mai ales domnul soț care nici nu dorea să folosesc produsul mixat numai pe baza celor văzute în castronul mixerului.

Înainte de încheiere vă spun că mi-a plăcut tare mult campania de testare LaDORNA. Acum știu cum să fac o înghețată mai aerată și știu care ne este cantitatea de frișcă necesară la un preparat în casă.

Nu ai folosit până acum frișca neîndulcită LaDORNA?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

2 comentarii

  1. Multumesc mult pentru recomandari!

    1. Ordine sau dezordine spune:

      Cu mare placere.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!