cadouri

Nu dau Castana.ro pe nici un Black Friday. Curios de ce?

Nu sunt adepta lui Black Friday, dar nici Single’s Day. Nu sunt adepta lui „urmărește ofertele” și cumpără după jumătate de an. Dar, recunosc că am făcut stoc când am văzut o ofertă interesantă și am avut buget de alocat.

Salutare drag cititor,

În acest articol voi scrie despre cel mai nou site analizat de mine, întors pe toate părțile și testat de la scrolat, la făcut cont și postat oferte.

Site-ul de care vorbesc se numește Castana.ro și este plin numai de oferte la o gamă variată de produse. Cuprinde în ordine alfabetică 19 categorii tematice de produse și anume:


Activități recreative
Auto
Bebe&copii
Cărţi
Casă &grădină
Cultură
Electronice
Family
Fashion& Accesorii
Financiare&Asigurări
Gaming
Mobilă
Restaurante&Baruri
Sănătate&Beauty
Servicii
Sport
Supermaket
Travel
Uncategorized

poza categorii castana.ro

Pe site poți căuta oricând oferte după cuvinte cheie, poți să adaugi tu oferte după ce îți creezi cont, poți să administrezi ofertele marcate de tine sau să editezi ofertele postate de tine pe site.

poza cautat oferte pe castana.ro

După cum am spus am încercat și partea de postat oferte. Contul mi l-am făcut aseară, 23.11.2021 pe la ora 20, iar ofertele le-am postat pe la ora 21.

oferte in pending castana.ro

Am ales 6 produse aleatoriu. Dimineață la ora 9.30 ofertele mele erau aprobat și deja aveam reacții pe ele, după cum se vede în poza de mai jos.

oferte publicate pe castana.ro

A se înțelege că aceste reacții sunt de la alți vizitatori ai site-ului Castana.ro care caută și ei oferte VALIDE, REALE, PE STOC.

publicare castana.ro
publicare 2 oferte pe castana.ro
publicare alte oferte castana.ro

Reacțiile nu sunt mereu pozitive pe Castana.ro

Fiecare persoană care rezonează cu oferta produsului poate să dea un plus, adică un vot pozitiv, ceea ce crește gradul de fierbințeală al ofertei, putând fi propulsată către recomandări sau alte subcategorii de produse din site.

recomandare castana.ro

Dar, pot exista și persoane care nu rezonează cu oferta propusă de tine și îți pot da un vor negativ, scăzând sau chiar ducând la eliminarea ofertei.

vot negativ castana.ro

Însă, dacă oferta ta este acceptată de mulți vizitatori și primește voturi pozitive suficiente, poate fi clasată în următoarele subcategorii:
Cele mai noi
Cele mai fierbinți
Cele mai discutate
Pe terminate

subcategorii castana.ro

Dacă și tu ești un client care caută ca și mine ieftin și bun, am și pentru tine o clasare în site-ul Castana.ro. Clasarea se numește „Best of the 50’s „ și are trei categorii notate <50, >50% și +500. Adică oferte cu preț mai mic de 50 de lei, oferte cu reducere mai mare de 50% și oferte apreciate de mai mult de 50 de vizitatori ai site-ului Castana.ro.

oferte gradate

Toate aceste oferte sunt validate de oameni, nu de roboți, programe sau un operator ce stă să caute veridicitatea fiecărei oferte în parte. Ar pierde enorm de mult timp, ar pierde valabilitatea ofertei sau epuizarea stocului. În consecință interacțiunea pe oferte este în timp real. Oferta poate primi mesaje, adică se poate discuta pe baza ei.

Ceea ce este interesant la acest site este faptul că îți setezi singur perioada de valabilitate a oferte, apoi ea dispare. Ofertele acestea sunt marcate cu gri la expirare, apoi dispar cu totul, dar, rămân contorizate ca postări făcute de tine.

anunturi chechi

Iar în funcție de activitatea pe pe site îți poate crește nivelul. De exemplu eu sunt la început și sunt marcată cu Level 1. Dar, cu timpul, pot crește și chiar pot câștiga un premiu din cele 50 puse la bătaie.

concurs castana .ro

Mecanismul campaniei este următorul:


În perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2021, primii 50 de utilizatori înscriși pe Castana.ro, care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive), vor primi automat un voucher în valoare de 50 ron pentru cumpărături efectuate pe platforma eMAG.
P.S. Până în prezent sunt 9 câștigători.

Personal am 6 oferte postate, din care una singură nu îndeplinește condiția de cel puțin 10 voturi pozitive. De, nu toți iubesc săpunul 😛 , dar, până mă culc mai găsesc eu oferte pentru a completă cele minim 10 necesare pentru validarea în concurs.

Tu ce produse crezi că sunt mai apreciate de marii căutători de oferte? Să fie parfumuri? Jucării? Bijuterii?

Dacă nu ești încă hotărât ce vei cumpăra pentru cadourile de Crăciun, poți să mai faci un lucru. Dacă vrei să fii la curent cu cele mai tari oferte, nu trebuie să dai refresh de fiecare dată pe pagina Castana.ro, ci poți să te abonezi la newsletter-ul Best of 50’s și ofertele de neratat ajung direct în inbox-ul tău. Iar bugetul tău nu are de suferit tragic, nici emoțional nu vei fi stresat, pentru că nu sunt acele oferte limitate ca cele de Black Friday, ci pur și simplu sunt fierbinți, precum castanele.

Dacă ești curios să afli semnificația zilei de Single’s Day citește acest articol.

L.E. Tocmai am fost aunțată că sunt unul dintre câștigătorii voucherului oferit în campania Castana.ro 🙂

castigator in campania castana.ro


Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!