umidificatoare chilipirul zilei

Testări și povestiri: Plăcerea de a găsi produse utile și interesante

Tehnologia poate fi de mare ajutor atunci când rezoni cu ea, așa s-a întâmplat cu mine și cu câteva produse de la chilipirul-zilei.ro.


Salutare drag cititor, astăzi îți voi povesti despre câteva produse de pe site-ul chilipirul-zilei.ro pe care mi le-am dorit tare mult.


Primul de care voi vorbi este Umidificator portabil reîncărcabil Vintoney. Acest produs este atât de drăguțel încât îți vine să te joci cu el, cel puțin pentru lumina sa.

umidificatoare cu linima


Umidificatorul acesta are două tipuri de lumină, caldă și rece. Lumina portocalie este la fel de vie precum culorile unui foc de tabără tare atâțat. Lumina albastră este calmantă și relaxantă.

 in intuneric


Lumina se pornește de la singurul buton existent pe produs, buton ce este multifuncțional.
O primă apăsare aprinde o lumină, următoarea apăsare o stinge. Apăsarea cu numărul 3 aprinde cealaltă lumină, pe care o stinge apăsarea 4. O apăsare continuă crește sau scade intensitatea luminii.


Dacă nu vrei să folosești produsul ca o lampă, atunci este perfect să-l folosești ca și umidificator. Această funcție mie mi-a dat mari bătăi de cap. Efectiv nu înțelegeam de ce nu reușeam să o pornesc.


Aici intervine butonul minune, cel care mai devreme spuneam despre el că este multifuncțional. Acest buton funcționează atât prin apăsare, cât și prin tragere. Această tragere era pentru funcția de umidificator. O tragere pornea umidificatorul la presiune maximă în formă continuă. Următoarea tragere de buton mută tragerea continuă în trageri intermitente. Tragerea numărul 3 oprește funcția de umidificator.


Da, complex butonul ăsta 😀


În interiorul umidificatorului intră 260 ml de apă. În ambalajul produsului vei găsi și 2 filtre ce se pot schimba.


Ca și utilizare, eu am folosit mereu umidificatoarele(am două) după încărcare, niciodată când erau conectate la priză. Prima utilizare a produsului a fost ca și lampă de veghe, apoi ca lumină de mers la toaletă. Am arătat copiilor cum să o pornească și o foloseau noaptea când se trezeau să se ducă la toaletă, pentru a nu mai aprinde becul din camere.


Când a venit căldura am poziționat umidificatoarele sub aerul condiționat imediat ce am simțit că îmi afectează gâtul. Mai precis simțeam cum mă usuc pe interior, nas, gură și gât. Atunci mi-am dat seama că am nevoie de aer umed. Atunci am pus umidificatoarele sub AC. Am făcut și o filmare pe care o găsești aici


Dar, din păcate, nu m-a ajutat această metodă și mi-am dat seama după câteva zile de acest lucru, când încă nu mi se ameliorase uscăciunea din gât. Am stat puțin și m-am gândit. Dacă eu nu stau prea mult în camera unde am pus umidificatoarele, atunci cum să mă ajute? Deci, trebuia să mut umidificatoarele acolo unde sunt eu, adică la biroul unde am laptopul.
Zis și făcut. Am încercat diferite poziționări și am și filmat una dintre ele. Vezi clipul
aici


Un alt produs de la chilipirul-zilei.ro care mi-a plăcut mult este suportul pentru citit.

port pentru citit de la chilipirul zilei

Mi-am dorit unul de la primele evenimente la care am participat ca și blogger invitat (asta presupunea că trebuia să scriu un articol despre cele văzute, gustate, încercate la eveniment). Nu a fost eveniment la care să nu îmi notez cel puțin 3 pagini pe agendă. Ei bine, aceste note nu se transcriau singure, ci aveau nevoie de mine ca să fie poziționate în așa fel încât să le pot citi și apoi scrie pe calculator.

Această poziționare era de multe ori greoaie, mai ales pentru că locul meu de scris era cam pe unde găseam un loc disponibil în casă, cu mai puțină gălăgie.


Mi-am dorit un suport care să îmi țină fix agenda/caietul/foile pe care îmi notasem informațiile prețioase de la evenimente. Am găsit acest suport minunat pe chilipirul-zilei.ro. I-am făcut o filmare cu mare greutate, pentru că efectiv m-am certat cu copiii. Le-am spus că este al meu, că mă ajută să lucrez mai repede și mai bine. Dar nu… ei au spus că este al lor, că știu să-l folosească deja (și ce să vezi, chiar știau, de zici că au citit în somn instrucțiunile de folosire).
Îți las aici și mica prezentare la suportul pentru citit


Următorul produs de care îți voi vorbi este un plasture, un produs pe care efectiv am uitat unde l-am pus prin casă, dar de care mă tot întrebau copiii când și cum îl folosesc. Cu această ocazie mulțumesc copiilor pentru a lor curiozitate, căci aceasta este cea care mi-a adus aminte să testez produsul. 😀

plasturi detox


Produse asemănătoare cu plastururi detoxifianți am văzut la programele tv de tip tv shopping. Produsul pe care îl am eu este recomandat să se folosească seara, când te pregătești de culcare și să fie purtat cel puţin 6 ore.

plature detox folosit


Ce am făcut eu? 😀 Am pus un plasture imediat ce am desfăcut coletul în care era produsul meu 😛 Fiind încă destul de devreme, încă am mai făcut câțiva kilometri prin casă, ținându-mă după copii. Am rezistat aproximativ o oră cu plasturele și nu pentru că am avut efecte adverse, ci pentru că efectiv era deranjant la mers iar eu am pus plasturele fix pe talpa cu platfus. Desteapta de mine….


O nouă folosire am făcut-o la vreo 2 săptămâni, când chiar am ținut plasturii acei minim 6 ore. Dar, căldura a fost un mare inconvenient, după ce că erau peste 30 de grade în casă, acei plasturi mi-au crescut gradul de disconfort. Dar, să spunem că toxinele eliminate din corp au compensat disconfortul.


Mai am pe lista de probat formele de silicon pentru îngheţată și decupaje pentru casuța de turta dulce. Dar, am o scuză pentru lipsa de testat a acestor produse: a venit sora mea din Anglia și ne răsfață zilnic cu prăjituri și înghețată cât pentru un an cât nu ne vedem. Însă, promit că după data de 10 august, când pleacă înapoi în Anglia, voi testa cu mare drag, mai ales decupajele pentru casuța de turta dulce. Mie chiar îmi place turta dulce, mult de tot, încât mi-am creat propria rețetă.


Înainte de a încheia acest articol, aș vrea să-mi spui ce produse minunate ai găsit și eventual ai mai dat o comandă pentru a avea din plin acest produs. Încep eu: forme de înghețată, Umidificator portabil reîncărcabil Vintoney, suport de citit și un robotel solar, despre care nu am voie să spun nimic. Nu de alta, dar mai mult s-a bucurat soțul de el decât copiii și toate pozele sunt cu domnul soț cum montează și testează robotelul solar 😀

Vezi aici ce alte produse am mai testat.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!