Descânto-dezinfectare cu Asevi

În acest moment am în casă 3 tipuri diferite de dezinfectant multisuprafeţe. Ultimul sosit este cel de la Asevi. L-am luat la analizat, la folosit şi la explicat copiilor ce este şi la ce foloseşte.

Pons Ro Prodcom, producătorul şi distribuitorul mărcii ASEVI pe piaţa românească, Anunţă avizarea biocidului GERPOSTAR PLUS ASEVI DEZINFECTANT MULTISUPRAFEŢE 750ml de către Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino”.

În momentul când am desfăcut coletul aveam cea mai minunată manichiură. Nu ştiu dacă oja era de proastă calitate sau nu s-a avut bine cu produsele de şmotruit folosite în ziua respectivă.

asevi dezindectant multi suprafete

Cert este că eu continui să mă dau cu ojă şi să fac curăţenie în casă. Dar Lelea îşi pune vreo mănuşă pentru protecţie? Până nu simte Mariţa suprafeţele sau soluţiile cu care lucrează, nu se simte bine. Apoi tot ea se vaită seara că nu îi ţine manichiura şi s-a mai şi săturat de acea nuanţă    😛

La treabă, Asevi! 😀

Prima dată am atacat baia. Vasul de toaletă a fost primul ce a simţit acţiunea produsului apoi a urmat coşul de gunoi şi scurgerile de la cadă şi chiuvetă.

Mică explicaţie: Locuiesc la casă. În momentul când ai mei au băgat apă cei ce au săpat pentru branşament şi ţevărie au făcut puţină muncă de mântuială. A se înţelege panta mică de la toaletă către canalul de colectare a apelor reziduale. Din acest motiv folosim coşul de gunoi pentru hârtia igienică. Am avut mai multe incidente cu canalizarea refulată şi greu desfundată corespunzător.

A urmat folosirea dezinfectantului Asevi pe accidentele urinare. A se înţelege drumul luuuuuuuuung până la baie. Atât mama, cât şi copiii 🙁

După o pauză de câteva zile am decis să le explic copiilor semnele universal valabile pentru substanţe periculoase. Dar… am uitat de la mână până la produs. Asta şi pentru că am vrut să filmez. Primele două încercări au fost naşpa rău. Nu intru în detalii. Dar măcar nu am apucat să spun nimic despre produs. Încercarea cu numărul 3 mi-a ieşti cât de cât.

Dar, am reuşit numai să explic simbolurile suprafeţelor pentru care este bun produsul Asevi Dezinfectant Multisuprafeţe. Când am observat că atenţia copiilor deja este pe ducă, nu am mai putut să menţionez  partea cu substanţă otrăvitoare, periculos pentru ochi, pentru înghiţire şi inflamabil. Next time 😀

Locuri noi de utilizat au apărut imediat. În curte aveam o cădiţă în formă de bărcuţă plină de nisip pentru copii. Dar, cum uneori graba ne face să uităm să ne adunăm jucăriile şi nisipul, ne-am trezit că Bobi şi Tom au găsit numai bun locul pentru noua lor toaletă. După câteva zile de ploi am pus soţul să golească conţinutul la gunoi. Urmează să prind un moment bun pentru fâsâirea dezinfectantului Asevi pe cădiţă. Îl las să acţioneze ceva timp apoi spăl, usuc şi umplem cu alt nisip. 

O altă ocazie de folosit este în holul unde am cazat pisica lu sor-mea. Fata în Anglia, pisica am căpătat-o moştenire după decesul bunicii din luna martie. Pisica… cu ceva mai multe probleme printre care părul îi cade în neştire. Zău dacă ştiu de unde mai are blană pe ea. Bun, Asevi “vizitează” litiera şi zona unde este pusă aceasta. Ce-i drept i-aş da două fâsuri la pisică să mă lase în pace. Îmi este tare nesuferită. Asta în condiţiile în care am avut pisici de când mă ştiu şi nu una ci şi 17 odată.

Am mai folosit dezinfectantul Asevi și pe măștile reutilizabile. Am lăsat produsul să acționeze asupra materialului apoi am fiert măștile. Poate am exagerat cu această procedură, dar mai bine previn decât să tratez.

dezinfectare masti de bumbac cu Asevi

Despre Asevi – puţin, să nu vă umplu timpul 😛

Monica Gradinaru, Directorul Adjunct: Avem oportunitatea să oferim clienţilor noştri un dezinfectant bactericid şi fungicid de înaltă calitate, cu o mare putere de curăţare şi parfum plăcut. Gerpostar Plus 750 ml pulv este destinat publicului larg.
 
Pons Ro Prodcom, compania care produce de peste 25 ani întreaga gamă ASEVI pentru piaţa locală, a fost clasată de Camera de Comerţ şi Industrie a României pe locul 1 în Topul Naţional al Firmelor 2019 Întreprinderi Mici la categoria „Fabricarea săpunurilor, detergenţilor şi a produselor de întreţinere”.
 
Răsfoind recent catalogul cu produse Asevi am rămas surprinsă de varietatea produselor. Balsamurile pentru rufe şi ceva pentru foc/grătar mi-au atras atenţia. Voi puteţi să vedeţi întreaga magă direct pe site-ul lor www.asevi.ro
 
Ups… Mi-am adus aminte că soţul nu a dezinfectat maşina de muncă de ceva timp. (Aştept să vină de la muncă şi îi dau spray-ul în mână. Nu îl primesc în casă până nu şmotruieşte 😀 Sper că nu citeşte acum articolul căci este în stare să vină după ce mă culc numai aşa… ca să mă oftice 😀 )

P.S. BONUS VĂ OFER CODUL DE REDUCERE ORDINEDEZORDINE pentru o reducere de 15% pe site-ul asevi.ro Reducerea este valabilă la fiecare comanăa indiferent de valoarea comenzii.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!