Folosești Blugento pentru platforma magazinului tau online?

Odată cu pandemia de Coronavirus activitatea magazinelor online a fost încurajată şi chiar căutată. Asta şi pentru a respecta cerinţa de distanţare socială, de carantină sau de economie.

Însă nu toţi prestatorii de servicii ştiu ce înseamnă un magazin online iar crearea lui de la zero înseamnă timp şi documentare.

platformă ecommerce” se tot caută pe internet dar răspunsurile variază atât de mult încât curiosul nu află practic ceea ce îl interesează.

Pentru a facilita tranziția în mediul online a magazinelor fizice afectate de pandemia de coronavirus, 17 companii de top cu experiență în servicii pentru comerțul online, au pus bazele inițiativei #VreauOnline, un program care oferă training gratuit și servicii specializate de transformare digitală.“Sursa – Blugento.ro

În această colaborare sunt implicaţi:

Frisbo, FAN Courier, Banca Transilvania, Retargeting.bâz, SMSO, TargetWeb, Newsman, MOCAPP, Zea, Canopy, Eliade Rotariu, Pluriva, SmartBill, Vivre, Total PR și Salesfox.  

Au avut loc două workshop-uri gratuite: ”4 servicii de care ai nevoie ca să-ți lansezi magazinul online” şi “Cum să-ți promovezi noul magazin online“.

Din mai şi până în prezent cursanţii au avut timp să îşi exerseze cunoştinţele acumulate. În acest fel economisesc în primul rând timpul alocat pentru sarcinile repetitive şi timpul alocat pentru procesare. Ei pot genera automat AWB-uri, facturi sau feed-uri.

Însă cel mai important lucru este faptul că poţi să personalizezi site-ul cum vrei tu, dar în aşa fel încât a fi memorabil pentru clienţi. Până la urmă dacă aspectul şi sesiunea de plimbat pe site nu este facilă şi interactivă, clientul migrează la un alt site mai colorat, mai aerisit, mai jucăuş.

Crearea unui magazin online se poate face foarte uşor cu ajutorul Blugento. Îţi alegi aspectul, abonamentul şi în aproximativ 3 zile magazinul tău online este gata de funcţionare.

Creare magazin online – Blugento.ro

Dacă doreşti să aflii informaţii utile, poţi să citeşti pe blogul Blugento articole precum:

*Importanța şi beneficiile Newsletterului în eCommerce
*Beneficiul serviciului de urmărire a comenzilor prin SMS în eCommerce
*Schimbările din eCommerce în Pandemie
*Cum să rămâi important în Social Media

Practic, dacă alegi să foloseşti serviciile şi cunoştințele furnicuţelor din spatele Blugento, vei avea un magazin la cheie “peste weekend”. Asta în cazul în care se apucă de lucru vineri şi luni dimineaţă este funcţional 😀

Cam atât am avut de spus despre platforma pentru magazine online Blugento. Până la următorul articol vă rog io mult SĂ RĂMÂNEŢI VII! Nu de alta, dar morţii nu citesc bloguri.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. […] Folosesti Blugento pentru platforma magazinului tau online? […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!