Sfaturi pentru o casă ca nouă

Ştim cât de greu este astăzi să cumperi o casă. Să o faci din casă ACASĂ. Să aibe aerul acela de „bine ai venit”. Să zâmbeşti când vezi chiuvetă, să adori aragazul şi să adormi în duş. Nu, nu sunt ciudată. Sunt doar o femeie ce a moştenit o casă veche, bătrânească. Pereţi de paiantă, cişmea în curte, zugrăveală de văr, sobă de teracotă. Desigur că îmi doresc şi eu modernitate, comoditate şi pe cineva cu care să împart toate acestea.

Timpul trece şi după o perioadă asiduă de muncă, am adunat bănuţi pentru a face casa străbunicii să arate aşa cum ar trebui. Am trecut pe lista de cumpărături chiuveta de bucătărie granit, chiuveta bucătărie compozit, paneluri (panouri) de duș cu hidromasaj, baterii sanitare de baie şi bucătărie, accesorii de baie, baterii şi accesorii retro. Nu, nu am atâtea băi pe cât s-ar crede şi nici atât de mulţi bani încât să iau produsele la plural:). Am trecut în ideea de a avea variante de unde să aleg.

     Prima dată cred că mă apuc de seturi de baterii pentru baie. Acestea le-am găsit relativ ușor pe Evivo.ro . Un site ce este „magazin online de baterii sanitare, chiuvete și accesorii baie și bucătărie”. Au chiar și variante retro. Site-ul este ușor de folosit, îți dă posibilitatea de a combina 2 produse, la care îți oferă 8% reducere și transport gratuit dacă ai comandă cu valoare de peste 300 de lei. Am ales modelul Rimini. Până seara, cred că îmi completez lista de cumpărături, așa că mă uit bine la condițiile de livrare și văd următoarele :

untitled

Mă încântă nespus faptul că pot verifica produsele la livrare și nu după plecarea curierului. Trec mai departe și caut panel de duș cu hidro-masaj. Îl găsesc pe cel din poza de mai jos, dar rămâne să mă sfătuiesc și cu sora. Poate vrea alt model.300x250

Chiuveta de granit și bateriile tot din granit, sunt un vis. Rezistența lor nu este de comentat, dar trebuie să gândim bugetul bine. Investiția trebuie să fie pe o mare perioada de timp și nu dorim să luăm ceva ce se poate demoda repede în timp. „Pentru folosirea îndelungată și în siguranță a instalațiilor de apă, atât în interior, cât și în exterior (grădină, curte, anexe), Evivo vă propune produse de calitate germană, cu garanție de până la 5 ani, fabricate de lideri de piață în domeniu.” Această frază, parcă a citit gândurile noastre.

untitled

Citind bine informațiile de pe site, am găsit sfaturi de alegere a produselor sanitare pentru o durată și o calitate mai bună, seturi de produse cu un aspect modern, reduceri la combinarea a 2 produse și transport gratuit la comenzi ce însumează minim 300 de lei. Puteți să încercați și voi produsele dacă le comandați de pe Evivo.ro.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: