Donna, un tip de geantă cu cel puţin 7 personalizări

Când mă gândesc la geantă personalizată mă gândesc ca un croitor de genţi. La faza aia de întinzi centimetru, stai cu creionul în dinţi şi cu creta de croitorie în cealaltă mână. Notezi valorile, materialul, aplicaţiile şi accesoriile. Propui culori şi tipuri de piele, variante de curele şi număr de buzunare la interior şi la exterior.


Cam acelaşi lucru fac şi cei de la Alesa.ro. Am găsit la ei geanta Donna cu nu mai puţin de 7 variante de personalizare. Poşetă de umăr, poşetă brodată, model de flori zgâriate, culoarea coniacului, culoare portocalie, animal print sau cu print cu desene animate.

Cu o dimensiune de numai 25*20*7 cm, geanta este uneori fix acea dimensiune de care ai nevoie. De asemenea ea poate fi realizată la comandă pe orice culoare sau combinaţie de culori. Asta vă pot demonstra prin fotografiile genţilor enumerate mai sus.

geanta donna personalizatadonna coniacdonna desenedonna gzariatadonna portocaliedonna

Faptul că ai posibilitatea să îţi alegi culoarea, tipul de piele sau de model de piele este cel mai îmbucurător lucru pentru o femeie. Magazinul îşi doreşte să devină alegerea numărul 1 a tuturor femeilor ce îşi doresc genţi pe comandă, personalizate şi realizate de producători români.

Dacă am reuşit să îţi atrag atenţia, te invit pe pe site-ul Alesa.ro. Cine ştie, poate găseşti cadoul ideal pentru Maria în familia ta.

2 Replies to “Donna, un tip de geantă cu cel puţin 7 personalizări”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.