ASEVI scoate un nou dezinfectant românesc autorizat de către Cantacuzino

În calendar scrie că este luni. Nu contest, dar mă simt într-o vineri 13 prelungită. Am avut şi proasta inspiraţie de a scrie acest lucru la postarea cuiva de pe Fb unde menţiona că este luni. M-a luat cu faze de genul că nu am găsit acel ceva ce îmi poate crea starea de bine. Păi nu am cum când expir dezinfectant cu o puritate de 60% (restul până la 70 este prin plămâni).

Ei bine, în această perioadă cuvinte precum ,,curăţenie,, şi ,,dezinfectare,, sunt la ordinea zilei. Ba am şi spălat căţelul din dotare de vreo două ori (nu cu dezinfectant). Motanul fuge de apă ca de necuratul. Acum urlă pe casă.

Dar în casă cu ce mai dăm? Ce mai cumpărăm? Sunt avizate în ţară sau în afară?

În această seară vă propun un nou produs românesc, produs de către Pons Ro Prodcom. Îi cunoaşteţi cu produsele marca ASEVI.

Dezinfectantul Asevi Gerpostar Plus cu acțiune bactericidă și fungicidă este noul produs românesc ce se potriveşte perfect nevoilor din această perioadă. Produsul a primit aviz favorabil săptămâna trecută de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, prin Laboratorul Control Calitate care, conform Ordonanței Militare 4 din 29 Martie 2020, pe durata stării de urgență efectuează teste de determinare a activității bactericide, fungicide, levuricide și virucide pentru substanțe biocide.

Asevi_Gerpostar_Plus

Bun, acum să trecem la cele casnice. Produsul în cauză are 750 ml şi este unul de tipul MULTISUPRAFEŢE. Elimină 99.9% din germeni, bacterii şi ciuperci şi este compus din săruri cuaternare de amoniu, nu simplul clor sau alcool, care stau la baza a peste 90% dintre produsele competitoare. Datorită formulei chimice speciale, el continuă să dezinfecteze suprafeţele până la două ore după aplicare.

Dezinfectantul Asevi Gerpostar Plus completează gama de produse ASEVI existente pe piaţa din România de peste 25 de ani.

Gata, am spus ce aveam de spus, acum puteţi să vă întoarceţi la frecat, spălat, scuturat sau Netflix şi seminţe.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

3 thoughts on “ASEVI scoate un nou dezinfectant românesc autorizat de către Cantacuzino

    1. Cu mare placere.
      Farmec are dezinfectatul de 500 ml. Avon are dezinfectant pentru maini de 100 si 250 ml. Mai caut informatii daca vrei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Am testat Artistique Patchouli Indulgence de la Avon prin intermediul BuzzStore

vin mai 8 , 2020
În această perioadă am avut de testat noua aromă florală Artistique Patchouli Indulgence de la Avon. Am acceptat să particip în campanie pentru că în casă nu se întâmplă prea multe lucruri interesante. Ba mai mult, am descoperit câtă muncă este de făcut cu toţi ai case în casă. 5 […]
%d blogeri au apreciat: