radio auto

4 tipuri de aparate radio auto. Care este modelul ce îți satisface toate nevoile?

Salutare,

Câţi dintre voi v-aţi confruntat cu achiziţionarea unui autoturism care nu avea montat sau funcţional aparatul de radio?

Întreb acest lucru pentru că am cunoscut suficiente cazuri, inclusiv de mașini de firmă. Soțul când a lucrat la Materom schimba periodic zona de livrare și implicit și mașina. Nu de puține ori s-a trezit că nu avea sau nu funcționa aparatul de radio. Însă, am pățit și pe mașina personală să avem nevoie de un aparat nou.

Deci astăzi voi scrie despre aparatele de radio auto

1. Primul în prezentare este cel mai simplu și poate cel mai practic. Un Mp3 cu bluetooth, prin intermediul căruia vă poate prelua muzica din telefon sau laptop. Acceptă stick-uri USB şi carduri de memorie, are hands-free inclus. Dimensiunile panoului sunt 18,8 * 5,8 cm/7,40 * 2,24 cm.

radio mp3 audio masina

2. Pe următoarea treaptă în evoluția aparatelor radio auto sunt playerele auto Mp5 cu gps încorporat. Acest aparat permite conectarea cu camera de marşarier. Citește multe formate audio și video și garantează un mare divertisment pentru șofer și pasageri.

mp5 player cu gps auto


Aici aș vrea să mă opresc puțin. În mașină singurul divertisment pe care îl consider în siguranţă este audio. A se înțelege muzică, povești, știri și poate un apel telefonic pe hands-free dacă este urgent sau de interes pentru toți cei din vehicul.


Chiar de se pleacă la un drum lung cu copii micuți și ei pot fi potoliți pentru mici perioade cu desene animate, acesta nu este scopul principal al unui aparat de acest fel.

Nu știu câți șoferi pot face abstracție totală de acele imagini în mișcare și de sunetul pițigăiat al personajelor. Dacă țineți morţiş să aveți astfel de divertisment în maşină pentru cei mici, puteți să cumpărați alte accesorii auto ce pot fi montate pe spatele tetierelor din față.

3. Produsul următor este o Mărie cu mai multe aplicații și posibilități de instalat câte aplicații dorești prin intermediul androidului 8.1.

navigatie cu android 8.1


Pe lângă acele multe aplicații ce pot fi instalate, unele mașini pot permite afișarea informaţiilor despre climă, uşi deschise, senzori parcare, info consum, centură, lichid parbriz, etc.


Nu știu dacă are rost să enumăr toate calitățile acestui produs. Accesați link-ul din poză și vă lămuriți voi.

Această unitate este compatibilă pentru următoarele modele: Volkswagen, Skoda, Seat

4. Ultimul model prezentat este cel la care am vrut să ajung. Este un model ce nouă ne este drag prin simplul fapt că citește cd-uri. În realitate noi avem un produs mai simplu. Un Radio cu 5 cititoare de cd 😀

Dar să revenim la acest produs de mai sus.
Produsul este Navigaţie Dedicată Ford Mondeo, Focus, Fiesta, Transit, C-max și Kuga.

navigatie dedicata ce citeste cd

Nu necesită modificări pe aspectul mașinii pentru montare și dispune de Dual zone, adică puteţi asculta muzică şi naviga în acelaşi timp. Acest model are suport cameră frontală și marşarier. Bonus, vine cu un set de hărți cadou.

Aceste produse auto le găsiți pe site-ul selgot.ro la categoria Radio, Cd, Dvd Playere Auto


Sau puteți să îi contactați pe datele de mai jos. Echipa selgot.ro îţi răspunde!
Telefon +0747.497.899
E-mail contact@selgot.ro
Adresa str Mihial Kogălniceanu Bl 138 ap 16 Sebeş Jud Alba 515800

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!