Un producător de înghețată trebuie să producă numai înghețată?

Salutare, o gugăleală obișnuită pentru mine m-a dus iar pe site-ul celor de la Aplin. În articolul trecut admiram portofoliul lor cu înghețată, total impresionant. Astăzi vă povestesc experienţa de cumpărare și prezentarea companiei.

Zilele trecute vorbeam cu domnul soț despre pregătirea de iernat. A se înțelege ceea ce punem „în cămară”.

Dacă puțină cărniță de porc și pui am pus în congelatorul de iarnă, nu pot spune același lucru despre fructe și legume. Dar, ieri(6 iulie) i-am propus soluția Aplin domnului soț și a acceptat-o.

Pe principiul comod și practic, am acceptat ideea de legume congelate ambalate

Este prea cald pentru a merge în piață cu 2 copii mici, deci nu am mers (încă) la cumpărături de zarzavaturi. Dar îmi doresc să fac acum provizii de iarnă. Asta plecând de la ideea de vară, facturi mai mici, dar cheltuieli mai mari cu înghețata și pepenele 😛 .

În trecut am mai îmbrățișat și ideea de legume congelate, ambalate. Și nu pot să spun că am avut de suferit în vreun fel. Ba mai mult, erau cumva dozate pentru o masă. Adică o mâncare pentru 4-5 persoane și gata.

În primăvară descoperisem la un magazin de cartier legume congelate ambalate la un gramaj de vreo 300 de grame. Firma producătoare este cunoscută pentru înghețată. Am luat două pungi de legume. Am testat, am analizat și am ajuns la concluzia că îmi sunt practice.

Alpin, producătorul de înghețată, produce și alt ceva pe lângă înghețată

Pe baza experienţei cu magazinul din cartier, am zis să dau o șansă și producătorului Alpin. Pe site-ul acestuia am găsit o selecție mulțumitoare de legume congelate, patiserie congelată, prăjituri proaspete, foietaje și saleuri.

peoducator de legume congelate

Am profitat de transportul gratuit la o comandă de cel puțin 50 de lei pentru București și am comandat de 63 de lei. Nu a lipsit înghețata. Dar, ca să mă scot, am luat una fără zahăr 😀

comanda la un producator de inghetata

Comanda mea a avut 8 punguțe cu legume congelate, două înghețate, două sortimente de rulouri congelate și o pungă de saleuri. Cumva ar putea fi mâncarea pe o lună. Mi-am spus că nu este rău pentru un început de aprovizionare.

producator de rulouri congelate

Pe site-ul celor de la Apin puteți găsi următoarele legume și amestecuri:

Fasole verde păstăi
Fasole galbenă păstăi
Mazăre
Spanac tocat porționat
Amestec legume de primăvară
Amestec legume pentru ciorbă de văcuță
Amestec legume pentru tigaie
Amestec mexican
Amestec orez cu legume și ciuperci.

Repet, prezint această variantă pe ideea de practic și comod.

Tot ce este posibil să ieșim mai ieftin dacă mergem la piață, la un târg de legume sau avem rude la țară. Pentru restul, aceste legume spălate, tocate și porționate sunt fix graba aceea când ceasul arată 17.30 și copilul tocmai luat de la grădi urlă că vrea mâncare.

Despre Alpin, producătorul de înghețată

Pe numele întreg, Alpin 57 Lux, activează pe piața din România din anul 1994. Compania este clasată ca fiind producătorul cu numărul 2 din țară, dar pe unele secmente este lider de piață.

producator inghetata fara zahar

Alpin 57 Lux produce peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri. Dar, are și o gamă de 30 de produse de înghețată HoReCa.

Ca o evoluție cronologică ar fi așa:

Înființare 1994-din anul 2001 apare o gamă variată de produse de patiserie și brutărie congelată – 2016 companie devine parte din grupul Food Union-din anul 2018 şi-au propus să schimbe o parte din ambalajele produselor de patiserie pentru a păstra calitatea și gustul autentic al acestora.

producator de patiserie si inghetata

Povestea Alpin 57 Lux a început în Sebeș, județul Albă în anul 1994. Pentru că a atras atenția pe piață, atât pe partea de produse, cât și pe partea de potențial, Alpin 57 Lux este preluat în anul 2016 de Grupul Internaţional FOOD UNION.

În prezent, fabrica este situată pe o platformă industrială nouă, aceasta dispunând de spaţii de producţie şi depozitare moderne, de linii tehnologice de fabricare a îngheţatei de ultimă generaţie.

Aprecierile obținute de-a lungul timpului de către Alpin 57 Lux a făcut din acest producător ocupantul poziției 1 timp de 5 ani consecutivi. Decizia a fost luată de către Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România printre producătorii autohtoni de înghețată.

Cam atât despre un producător de înghețată care produce și alt ceva. Voi mai cunoașteți un mare producător de un ceva anume ce și-a diversificat portofoliul? Ce spuneți de Vel pitar?

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Concediu în Satul Ciocanu

Dum iul. 25 , 2021
Când îmi place o locație, îmi duc și familia acolo. Așa am făcut cu Cislău, Vulcanii Noroioși, Cheile Dobrogei și Satul Ciocanu. Astăzi vă voi povesti despre o vacanță mult dorită de mine, dată peste cap de către gazdele mult prea minunate. Cumva îmi pară rău pentru că au fost […]
la fân în satul ciocanu
%d blogeri au apreciat: