Multifunctionale pentru birou si pentru acasa

     Atat pentru activitatile de birou, cat si pentru acasa, poate fi mai avantajos sa alegi o multifunctionala decat o imprimanta color obisnuita. Noile multifunctionale cu laser din gama Kyocera Ecosys sunt ieftine si necesita costuri reduse de intretinere dupa achizitionare, fiind ideale atat pentru activitati de birou, cat si pentru acasa.

  • Avantajele unei multifunctionale: alternativa perfecta pentru a printa documente, dar si pentru a face copii digitale; fax incorporat; ocupa mai putin spatiu decat o imprimanta si un scanner.
  • De ce sa alegi o multifunctionala laser mai degraba decat una inkjet
  • Beneficiezi de o calitate mai buna a printarii documentelor text
  • Dispui de o viteza mai mare de tiparire. Majoritatea imprimantelor laser pot printa mai multe pagini fata de cele cu jet de cerneala.
  • Multifunctionalele laser au o capacitate mai mare de stocare pentru hartie, ajungand pana la 150-250 de coli. Alegerea inspirata pentru cei care doresc sa printeze mult, intr-un timp scurt.
  • Desi preturile pentru multifunctionale laser color le intrec de multe ori pe cele ale multifunctionalelor inkjet, acestea sunt de preferat pentru mediul business.
  • Cu toate ca in cazul multifunctionalelor laser, costurile alocate cartuselor sunt mai ridicate, ele pot fi reincarcate de mai multe ori, putand printa peste 2000 pagini.
  • Avand in vedere ca nu veti muta, probabil, foarte des aparatul, dimensiunile si greutatea acestuia sunt un factor care nu prezinta o importanta deosebita.

In concluzie, aveti toate motivele sa optati pentru o multifunctionala performanta, cu laser, monocrom sau color, in functie de propriile necesitati.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: