Sterilizatoarele UV igienizeaza instrumentarul folosit la manichiura sau in coafor

    Text by Ammina 

     Sterilizatoarele UV trebuie sa se regaseasca in orice salon de cosmetica. Le putem folosi si acasa, atunci cand ne facem manichiura si pedichiura.

Igiena corespunzatoare intr-un salon de cosmetica va contribui la evitarea infectiilor, alergiilor si complicatiilor dupa o manichiura completa.
Aplicarea unghiilor false va putea fi facuta de acasa la fel de bine ca si la salonul de cosmetica.

Instrumentarul folosit la manichiura si pedichiura sunt principalele surse de bacterii si infectii, asa ca acestea trebuie curatate cu substante speciale si ferite de contactul direct cu pielea sau locurile sensibile daca nu au fost curatate in prealabil.

Sterilizatoarele UV,  solutia eficienta si rapida pentru igiena optima la locul de munca sau acasa

     Daca nu aveti substante speciale de curatare si nici mult timp la dispozitie puteti apela oricand la sterilizatoare uv care vor curata si steriliza rapid si eficient instrumentele de metal ce rezista la temperaturi mari. kitunghii.ro

     Prin utilizarea unor sterilizatoare aveti garantia ca omorati 99.9% din bacterii si virusi. Pretul lor este mic, se gasesc peste tot, se folosesc simplu si se intretin foarte usor. Unele aparate se pot folosi si cu instrumente de plastic, pot avea sertare pentru ustensilele mai mari sau pot fi simple.

     Noile tipuri de sterilizatoare UV profesionale pot fi utilizate la coafor sau in saloanele de infrumusetare si ingrijire. Sterilizarea dureaza putin iar rezultatul final este garantat de fiecare data deoarece bacteriile si virusii nu rezista in fata radiatiilor ultraviolete. Sterilizatoarele au design compact, se pot folosi in orice mediu si au nevoie doar de racordare la energia electrica si de o suprafata plana pe care sa fie puse in timpul functionarii.

Magazinul Kit Unghii are oferte bune la sterilizatoare UV de calitate

     Magazinul online Kit Unghii are in aceasta perioada oferte bune si reduceri de pana la 50% la sterilizatoare UV de calitate superioara, la sterilizatoare pentru accesoriile din coafor, cu starter, rezistente si usor de curatat.

    In mai putin de 60 de minute toate instrumentele vor fi igienizate cu ultraviolete. Modelele cu trapa sunt si mai simplu de folosit in coafura sau in cosmetica, puterea mare si calitatea razelor UV fiind doar doua dintre motivele pentru care merita sa achizitionati acest tip de produse de la Kit Unghii.

    Toate sterilizatoarele de pe site functioneaza conform normelor de siguranta si de igiena impuse la nivel european. Comanda se face rapid, telefonic sau direct pe site. Transportul este gratuit la comenzi de peste 200 de ron, livrarea realizeazandu-se prin curierat sau prin Posta.

.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: