inghetata pentru copii tedi

Comandă înghețată vs cumpără de la mare în extrasezon

Cărui copil nu îi face cu ochiul înghețata? Care copil nu dorește cât mai multă și cât mai colorată? Înainte de prânz și eventual în loc de mic dejun pe toată durata verii?

Ieri am venit din vacanță. Una mică, pe litoralul românesc. Nu voi diseca acum vacanța, căci nu acesta este scopul articolului, ci înghețata.

Știam că nu am cum să scap de cumpărat înghețată la mare. Și nici nu doream să sar această plăcere. Tuturor ne place și în general ne luăm diferite, ca la final să ajungem să mâncăm câte puțin din toate.

Vacanța noastră a fost mai mult prin stațiunea Eforie Nord. Deși doream să cumpărăm înghețată, din acelea în caserole mari, de se vând la cupe, pe la ore 11, chiar 12, tarabele tocmai „se trezeau”…

Și uite așa am reușit să luăm înghețată la cornet numai odată, de la aparatul acela pe stil vechi. Și a pus fata aceea de zici că i-am dat șpagă, nu alta. Însă, din 3 variante de înghețată cumpărate, numai una ne-a plăcut. Păcat. Mai multă am aruncat, inclusiv cornetul.

Acum, ajunsă acasă, am pun mâna pe laptop și nu să îl mut din geanta de voiaj, ci să caut înghețată. Și am găsit. Nu un sortiment, ci 4.

4 sortimente de înghețată, marcă românească

1.Înghețată pentru copii

inghetata tedi


Adică fix ceea ce îmi doresc. Un produs special gândit și fabricat pentru copii. Cum marca Tedi este supercunoscută și de încredere, atribui aceeași calitate și acestor 6 înghețate Tedi.

Și avem:

*un sandwich cu ciocolată, pastă de alune și biscuiți cu aromă de vanilie. Are un gramaj de 60 gr.
*două cornete, unul cu vanilie și unul cu ciocolată, la gramaj de 70 gr
*3 pe băț, cu aromă de căpșuni și banane, căpșuni și frișcă și zmeură și cacao la un gramaj de 65 gr.

2.Înghețată fără zahăr pentru cei diabetici sau la regim.

inghetata fara zahar

Oricum nu trebuie să îi neglijăm nici pe unii, nici pe alții. Pentru ei am găsit 3 sortimente:

*cacao, la 200 și 500 ml
*vanilie, la 200 și 500 ml
*fructe de pădure la 500 ml

Aceste sortimente nu au zahăr adăugat, sunt bogate în fibre dar au conţinut redus de zaharuri.

3.Înghețată gourmet este pentru cei cu gusturi rafinate. Cei ce doresc un ceva special.

inghetata gourmet


6 sortimente gourmet vă enumăr mai jos:

*două cornete, unul cu aromă de ananas, nucă de cocos și caramel cu sos de caramel, iar altul cu cu bucăţi de nuci şi cu sirop de arţar, la o greutate de 130 gr
*4 pe băț, într-un ambalaj deosebit la cutie, cu următoarele arome: caramel şi glazură de ciocolată, nucă de cocos mărunțită și glazură de ciocolată albă cu migdale, vanilie, cu sos de zmeură-rodie şi glazură de ciocolată cu lapte și vanilie, cu sos de zmeură-rodie şi glazură de ciocolată, toate la un gramaj de 100 gr.

4.Înghețata standard am lăsat-o la urmă, dar nu înseamnă că este cea mai puțin importantă.

inghetata standard

Din contră, este cea mai des cumpărată. Cu sortimente fel, de fel. Cu cantitate atât mică, cât și mare. La cornet, cutiuță mică sau chiar caserolă, cred că toți putem fi mulțumiți.

Toate aceste înghețate le găsiți pe site-ul vreaulpin.ro.

vreaualpin.ro

Dar, nu numai înghețată. Să vă mai spun că aveți transport GRATUIT la o comandă de 50 de lei?

livrare vreaualpin.ro

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!