Ce obiecte inedite poţi să găseşti în categoriile “Cărţi, birotică şi cadouri”

În general cauţi la ţintă. Fie în magazine fizice, fie în magazine online pe care le şti şi ai garanţia unor produse calitative sau cu o varietate mare de nimicuri colorate.

Dar când şti pe de rost magazinele şi ai impresia că nimic nu se potriveşte cu ocazia sau omul pe care doreşti să îl cadorisești, te apuci şi cauţi după cuvinte sau categorii de produse.

Aşa am ajuns şi eu pe site-ul negociat.ro Numele pare dubios dar în realitate este o platformă cu de toate. Însă categoria care mi-a atras atenţia mie se numeşte “Cărţi, birotică şi cadouri”. Aici am găsit 3 obiecte foarte interesante: pastile de iubire, suspensor bretele pentru bărbaţi şi mapă cu set de 60 de carioci.

Voi începe cu pastilele. Nu de alta, dar acum am o durere surdă şi tare mi-ar prinde bine o pastiluță de durere. Dar şi una de iubire merge.

Iniţial când am văzut acest produs am avut impresia că sunt nişte capsule cu mesaje siropoase sau citate din romane celebre. Surprizăăăăăăă! Aceste capsule sunt goale. Conţin numai bileţelul pe care poţi să notezi ce vrea sufletul tău boem pentru jumătatea ta de inimioară. Ai 50 de încercări de a ajunge la inima ei. Baftă          😛
Cadou-Pastile-de-Iubire-50-buc-_xchy-h2

Produsul cu numărul doi îmi aduce aminte de copilărie. Se întâmpla să intru peste tataie în cameră când se schimba după ce venea de la piaţă. Eu, copilă de şcoală primară, căutam să îl întreb dacă mi-a adus bomboane. Nu mă uitam în sus spre cap. Dar mereu vedeam nişte pantaloni scurţi şi nişte bretele pe picior. Mereu mă întrebam de ce se îmbracă în pantaloni scurţi, inclusiv iarna, apoi mă întrebam ce prinde de acele bretele, căci eu le ştiam puse peste umeri.

După ce am plecat din casa bunicilor şi m-am mutat cu părinţii şi apoi “la casa mea”, tot în curte cu casa părinţilor, am uitat de acele bretele. Ieri când le-am văzut pe site imediat am făcut legătura cu bunicul. Apoi privind pozele am înţeles utilitatea lor. Dar sunt curioasă câţi bărbaţi le folosesc. Acum mă duc cu gândul la jartiera din ziua nunţii.

Set-suspensor---bretele-barbati-ajustabile-pentru-camasa--maiou-sau-tricou--culoare-Negru

Set-suspensor---bretele-barbati-ajustabile-pentru-camasa--maiou-sau-tricou--culoare-Negru_lb2q-7u

Ultimul produs este cu dedicaţie pentru copii. Un set cu numai 60 de carioci cred că este bucuria supremă. Dar, în acelaşi timp cred că este şi spaima părinţilor. Pereţi, mese, haine şi mobilier vor fi dovada cum că acele carioci funcţionează.

Dar, cerneala acestor carioci este pe bază de apă şi coloranţi alimentari. Culorile sunt intense şi luminoase. Se pot curăţa de pe majoritatea materialelor textile. Deci, un motiv în plus pentru a fi cumpărate.

Carioca-60-Culori-Connector-Cut-Cadou-Faber-castell

Voi ce cadouri aţi cumpărat în ultima vreme? Aţi mers pe ceva sigur sau aţi încercat şi ceva nou şi inedit?
Până una-alta, cele trei produse prezentate mai sus pe găsiţi pe site-ul şi canalul de YouTube negociat.ro 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: