Ce este „Denim”? (P)

-Mami ce este denim?

-Denim este materialul din care sunt făcuți pantalonii tăi de blugi mami. De ce întrebi?

-Pentru că a venit un pachet pe numele tău și scrie pe el „DENIM„.

-Da mami, mi-am comandat o pereche de pantaloni de pe net.     answear-patrat

Nu am mai purtat pantaloni din denim de înainte să apari tu puiule. Îmi era tare dor de acel tip de pantalon evazat. Am avut câteva perechi la care am ținut foarte mult când eram tânără. birou-de-lucru-tapitat-cu-bucati-de-blugi-vechi-cu-buzunare-pentru-depozitarea-uneltelorAm muncit mult ca să pot să mi le permit, iar când materialul s-a deteriorat, mi-a fost greu să renunț la ei, așa că am refolosit acel material și mi-am făcut o fustă. După o perioadă, când în burtica mamii a apărut bebiță, nu am mai încăput în acea fustă, am luat buzunarele și am făcut acel suport care îl vezi în birou.

-Mami, dar de ce ai ținut atât de mult la blugi?

-Pentru că îmi aminteau de copilarie. De sărbători sau de ziua mea, mă ducea mama și îmi cumpăra blugi de pe strada Lipscani. I se mai spunea și strada țiganilor. Aveau tarabe ca la piață cu multe produse întinse pe ele. Era o agitație mare și mama mă ținea strâns de mână ca să nu mă pierd. Mereu mă întreba dacă mă simt bine în ei, dacă am să îi potrivesc acasă cu bluzițele din șifonier și cel mai important, dacă sunt sigură că acel model îmi va mai place și după ce ajung acasă și este posibil să văd și alte fetițe cu pantaloni la fel. Mereu îi spuneam că mie o să îmi stea mai bine blugii, pentru că Miruna este mai grasă iar Catinca prea înaltă 😛 .

-Miruna și Catinca sunt mămicile colegelor mele de la școală?

-Da, puiule.

-Mami, îmi cumperi și mie blugi?

-Asta făceam acum dragule. Mă uitam la o pereche coniciSă îmi spui dacă îți plac sau dacă vrei să căutăm alții.

-Mami, dacă îți spun că nu îmi plac, te superi?

-Nu dragule, tu trebuie să te simți bine în ei. Tu îi vei purta.

-Uite mami pe aceia. Îmi va sta foarte bine în ei, ce spui?blugi

 –Da, ai dreptate. Sunt foarte drăguți. Nu se aseamănă deloc cu modelele pe care le purtam eu când eram mică. Se potrivesc foarte bine cu cămășuța ce ai primit-o de la nășica. Hai să îi comandăm.

-Iupiiiiiiiiiiii 🙂 , am cea mai drăguță mămică <3 .

Acest text a fost scris pentru SuperBlog2016

Poza cu imaginea din birou a fost preluata de pe Google imagini

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Domnul RAO (P)

mie nov. 9 , 2016
     De 6 decembrie, ziua „Porților deschise” la Editura RAO, Domnul RAO a invitat între rafturile sale pe cele mai proaspăt tipărite Abecedare și Manuale de Citire. Le-a poftit să își găsească câte un loc între colecțiile mai adulte precum RAO Class, RAO Contemporan sau Enciclopediile ilustrate RAO. Abecedica, […]
%d blogeri au apreciat: