Am născut cu ruj pe buze

     Poate vi se pare ciudată alegerea mea, dar am considerat că merit şi eu puţină culoare după o perioadă destul de dificilă pentru mine. Având în vedere faptul că m-am internat de urgenţă pe 8 mai şi am plecat de acasă arătând ca Lelea Floarea cu o burtă ce stă să explodeze, pe 11 mai eram anunţată că voi pleca acasă după ce îmi stabilizase starea şi îmi tratase enterocolita. Dar bebeii au avut alt gând se pare…

Mi s-a rupt apa din senin. O stare de “eu ce fac acum” mă cuprinde şi euforia îşi face loc în pieptul meu jucând o ,,Zorba grecul,, pe repede înainte… Anunţ o asistentă ce vine imediat să mă ia din salon pentru a mă duce în Sala de Naşteri. Puţin panicată şi ea, probabil pentru că era nouă pe secţie, nu ştie ce să îmi spună mai repede. Până se dezmeticeşte ea puţin, eu îmi dau cu ruj pe buze, spre uimirea colegelor de salon şi a asistentei care mă întreabă pentru ce.

– Cum adică pentru ce? Pentru că merit. Pentru hidratare. Pentru farmec.
Uite aşa am plecat eu în sala de naşteri. După aproximativ o oră şi 15 minute, veneau pe lume maimuţelele mele. Nu ştiu când am fost transferată în Post-Operator, următoarele 24 de ore au fost o ceaţă totală pentru mine. O fi fost de vină anestezia totală. Abia a doua zi pe la ora 8 dimineaţa am reuşit să iau contact cu lumea în mod aproximativ normal.

Am fost anunţată că voi fi dusă în salon. Dau să duc mâna la buze dar asistenta imediat îmi răspunde că pot să stau liniştită, rujul meu încă este la locul lui şi a fost admirat de tot personalul din Sala de Naşteri dar şi din Post-Operator. Ba chiar am fost botezată “Mămica cu Farmec”. De ar ştii ele că rujul folosit de mine este de fapt un Criminal Lipstick nuanţa Roşu cardinal…

ruj cremos gerovital

 

După ceva timp de la naştere… sâmbăta şi duminica mă machiez

     De ce vă veţi întreba. Stai acasă în general şi nu faci decât să schimbi pampers după pampers şi să pregăteşti minim 3 mese pe zi copiilor. Tu şi soţul ciuguliţi când adorm cei mici sau înfulecaţi seară după ora 9. Deci la ce îţi trebuie machiaj?!

Pentru stima de sine. Pentru a nu îmi pierde îndemânarea. Pentru a avea grijă de tenul şi aspectul meu în general. Să fiu mamă nu înseamnă să renunţ la feminitatea mea. Să fiu mamă nu înseamnă să devin ştearsă sau invizibilă după cum spun alţii. Să fiu mamă este o completare la a fi femeie, este NEXT LEVEL în cursul vieţii.

Dar haideţi să vă spun ce produse folosesc eu din noua gamă de machiaj Gerovital Beauty. Mereu încep cu aplicarea unui Ruj cremos cu ACID HIALURONIC. Îmi place textura sa bogată, este balanța perfectă între confort și acoperire mare. Apoi îmi aleg creionul dermatograf. Am două, în nuanţe de negru şi maro.

     Finalizez machiajul meu cu Mascara Devilash. Aceasta îmbină perfect textura cremoasă și pensula versatilă, în acest fel asigură genelor densitatea, volumul și curbarea potrivită.

De ce mă machiez numai sâmbăta şi duminica? Simplu, pentru că atunci este soţul acasă şi pot să îmi acord cele 15 minute necesare procesului de îngrijire personală.

Singura care a înţeles alegerea mea este Vali, colega de salon de la maternitate. Ea fiind o împătimită a machiajului strident, după naştere nu a mai reuşit să ţină pasul cu machiajul zilnic aşa cum era obişnuită. Parcă efectul nu mai era acelaşi deşi folosea toate produsele cu care era obişnuită.

Când i-am făcut cunoştinţă cu produsele Gerovital Beauty, a înţeles diferenţa. Acum acoperă toate necesităţile unui machiaj complet, ceea ce înseamnă mai mult decât culoare. Ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudra de diamant, Vitamina E oferă hidratare, protecţie, rezistenţă îndelungată, matifiere.

Noua gamă de machiaj lansată de Farmec împreună cu toate celelalte produse sunt disponibile doar în magazinele de brand Gerovital şi Farmec şi în magazinul online www.farmec.ro. În acest fel ne mai întâlnim şi noi la un rujulet, la o pudră pentru luminozitate.

enumerare produse machiaj farmec
Pentru a fi sigură că îmi cumpăr produsele potrivite pentru mine, am făcut şi testul de ten de pe site-ul unde este prezentată noua cosmetică decorativă. A rezultat că am un ten normal cu tendinţa de uscare.

farmec-test ten

farmecDeci, deşi sunt mamă, încă mai sunt şi femeie şi culmea, destul de ţărână. Am numai 31 de ani iar machiajul am învăţat să îl folosesc pentru a accentua frumuseţea mea, nu pentru a acoperii imperfecţiuni sau a distrage atenţia de la coeficientul meu de inteligenţă. Dacă mai sunt şi alte mămici care sunt în asentiment cu mine, propun să ne vedem la un magazin Gerovital Beauty, poate mai facem schimb de experienţă.

Acest text a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

1 comentariu

  1. […] Am născut cu ruj pe buze […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!