Recomand firmele ce comercializează și consumabile de unică folosință pentru saloane

Nu am fost în prea multe saloane dar utilările lor sunt foarte importante pentru mine. De la aspectul aparaturii la consumabilele de unică folosinţă, de la pereţi la uniformele personalului. Nu spun neapărat de personalizări, de brenduit aparatura şi uniformele, dar dotările sunt printre cele mai importante.

Un furnizor bun de aparatură se cunoaşte după stocuri, după atenţia acordată fiecărui client şi după diversitatea de produse oferite.

Mereu când găsesc un magazin sau site interesant caut să văd dacă oferă şi consumabile şi/sau produse de unică folosinţă, indiferent dacă sunt originale sau universale.

Nu de puţine ori am cumpărat un produs cu un număr infim de consumabile, fiind nevoită ulterior să caut alt magazin sau furnizor de consumabile. Aici fac referire la produse de îngrijire personală, la produse de curăţenie, la maşina de cusut sau la scule electrice.

De exemplu un salon ce are ca servicii mai multe tipuri de epilare consider că trebuie să aibă mai multe tipuri de produse de unică folosinţă. Începând de la aşternutul igienic şi terminând cu o posibilă lenjerie de unică folosinţă, toate sunt parte din procesul de epilare. Benzi din hârtie, spatulă, ceară, botoşi, mânuşi sau mască de protecţie pentru gură sunt numai câteva din consumabilele folosite într-un salon de epilare. În cazul folosirii aparaturii pentru procedurile laser sau IPL, este posibil să se reducă unele dintre acestea, dar nu este obligatoriu.

Dintre produsele de unică folosinţă apreciez cel mai mult bikinii. Ce folosiţi în saloanele de epilare sunt realizaţi dintr-un material neţesut. Indiferent de culorile lor mi se par mult mai igienici, practici şi economici decât chiloţii/bikini personali. Nu mai spun de faptul că nu mai lasă loc de comentarii ulterioare cu privire la model sau firma producătoare.

unica folosinta-bikini
Un alt produs pe care îl consider indispensabil în orice tip de salon este setul de mânuşi de unică folosinţă. Indiferent de culoare, dar mai puţin negrul 😛 , mânuşa este singurul produs de unică folosinţă cu dublă protecţie, protejează atât pe purtător cât şi pe beneficiarul tratamentului.

manusi negre 100 bucati

Un produs la fel de important este şi sterilizatorul. Nu contează că este mare sau mic. Sper ca toate saloanele să folosească cel puţin unul sau să aibă suficient instrumental pentru toată ziua astfel încât procedura de sterilizare să nu ţină în loc activitatea salonului. Produsul din imagine are un program de sterilizate de o oră. Se poate utiliza pe instrumente de metal rezistente la temperaturi înalte, precum foarfece de tuns, instrumentar de manichiură sau cosmetică.

sterilizator
Dacă aveţi nevoie de câteva sau poate mai multe din produsele enumerate mai sus, magazinul utilarisaloane.ro vă poate ajuta. Comenzile plasate până în ora 14.30 se procesează în aceeaşi şi cu livrare în 24-48 de ore lucrătoare. Ca posibilităţi de plată aveţi OP, Ramburs sau online. Firma de curierat păstrează produsele în depozitul ei până la 14 zile după prima încercare nereuşită de livrare.
De asemenea produsele se pot ridica şi de la sediul firmei situate în Bd. Timişoara 56, sector 6, Bucureşti,

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Avantajele cumpărării pachetelor special concepute pentru apă caldă şi căldură

vin sept. 13 , 2019
Când se construieşte o casă este luat în considerare şi sistemul de încălzire. Fiecare îşi alege ce este mai convenabil şi potrivit necesităţilor celor ce vor locuii în noua clădire. Se vor face multe calcule matematice. Se vor isca neînţelegeri. Vor apare diferenţe de preţ la produsele necesare realizării sistemelor […]
%d blogeri au apreciat: