Bianca, pune ordine în culori

  Cine spune că nu poţi găsi oameni de calitate, în zone oarecum rău famate?  Primul meu interviu a fost acordat unei fete frumoase, deştepte şi profesionistă în culori. Locuieşte într-un cartier unde moda este certată cu retina omului calm, de educaţie medie. Fătuca, ambiţioasă şi curioasă, a reuşit să aranjeze câteva feţe, în aşa fel încât machiajul să nu pară strident sau  nepotrivit vârstei şi tipului de ten. Dar să o cunoaştem pe cea care pune ordine în culorile machiajului din Ferentari.

-Bună Bianca, te rog să te prezinţi şi să ne spui cu ce te ocupi tu.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Maia, doamna elegantă de la grădi

mie ian. 11 , 2017
     Cu stilul, nu te naşti. Ţi-l creezi cu timpul. Câteva cursuri te ajută, dar dacă nu ai şi o atitudine potrivită, iese un fiasco. O astfel de persoană cu stil şi atitudine, a considerat că România îi poate oferi ceea ce are nevoie. Aici a făcut liceul, s-a […]
%d blogeri au apreciat: