siguranta in casa

Bebeluși vs. siguranţă sau Cum Produsele de Siguranță Empria Pot Păstra Armonia în Casa NoastrăCând vine vorba de a pune la încercare limitele casei noastre, bebelușii și animalele de companie sunt de departe cei mai mari provocatori. Această bătălie zilnică între cei mai mici membri ai familiei și companionii pufoși este un spectacol demn de a fi observat.

De la explorarea aventuroasă a locurilor interzise până la tragerile de păr nevinovate și căutarea jucăriilor sub canapea, bebelușii și animalele noastre de companie sunt mereu gata să ne pună la încercare răbdarea și, uneori, siguranța casei noastre.

Dar nu îţi face griji, drag părinte și stăpân devotat de animale de companie! Ai la dispoziție o soluție: produsele de siguranță Empria.

Bine, bine, vei spune, Empria este un magazin pentru copii şi ceva adulţi. Aşa îl ştii din online, aşa îl ştii de la evenimente şi târguri precum BabyBoom.

Astăzi, îţi voi povesti despre cum aceste produse pot fi eroii tăcuţi şi necunoscuţi din spatele scenei, ce mențin armonia și siguranța în casa noastră. Cum aşa, vei spune…

La un moment dat vei ajunge să protejezi copilul de animăluţ, dar şi animăluţul de copil. Zău că mie mi-a trecut prin cap să le fac câte un ţarc la fiecare în parte. Sau să pun porţi de protecţie la brad, ghivecele cu flori, accesul la bucătărie şi toaletă.

Când nu mergeau copiii mei în picioruşe mă împiedicam de pisic. Când a învăţat pisicul să se ferească de mine mă împiedicam de copiii, care între timp aveau puterea de a se transforma în două mici pisicuţe negre (de mizerie).

Primul erou tăcut din casă este o serie de siguranţe pentru sertare

Până să observe copilul că se află ceva după bucata aceea de lemn sau metal pe care noi o numim mâner, pentru el, copilul, este un punct de agăţat, de ridicat, de sprijin.

sogurante emptia

Ulterior, după ridicarea în picioruşe copilul( bine, la voi copilul, la mine copiii, căci Ăl de SUS încă aude bine în ciuda mileniilor ce le posedă şi la cerere m-a binecuvântat-procopsit-nenorocit cu 2 băieţi gemeni) descoperă că există ceva după ceva-ul acela de care trage.

sertar

sertare

Caracterizarea copiilor mei: ceva rădăcină moldovenească de creangă altoită cu emină a rezultat pui de drac/ două pisicuţe negre sau fraţii Petreuş pisicoşi. A se înţelege teroriştii sertarelor, spaima colţurilor de mobilier şi de perete, experţi în zâmbete şi chiote după o sfântă pagubă.

A.D. MAma

Nu ştiu cum este/era la voi, dar la mine sertarele de jos erau cu pampers, pachete de şerveţele umede şi hăinuţele copiilor.

A, mi-am amintit că mai aveam sertarul cu avoane, ăla plin de mostre de parfum, rujuri şi creme din care speram să mai agăţ nişte comenzi.

În traducere pentru bărbaţi 😀 : mostrele erau pretextul de a ieşi din casă, aşa că aveam maaaare nevoie de ele. De aici şi nevoia de a proteja ACEL sertar în mod special 😀

Folosiţi siguranțe pentru Sertare Empria!


Micile degete curioase ale bebelușului sunt mereu atrase de sertarele pline cu obiecte misterioase. În cazul meu mostrele de ruj atât de colorate şi atât de foşnitoare în ţipla lor de protecţie. Cu siguranțele pentru sertare Empria, poți evita ca el să aibă acces la conținutul periculos ( de colorat şi parfumat în cazul meu) sau să se prindă de marginile ascuțite ale sertarelor.

Recomandare: folosiţi şi siguranţele pentru uşi. Pe mine mă disperă motanul cu uşa de la bucătărie. Vine teleghidat când pun masa 😀

Pentru mine următorul grup de eroi din casă a fost reprezentat de mulţimea infinită de protecţii colţuri mobilă. De ce? Pentru că nimeni nu îţi spune în perioada de stoluri de fluturi în stomac să ai grijă la colţuri când cumperi mobilă în casă.

protectie colturi empria

Nu-i nimic, apare Empria şi rezolvăm colţurile. Bine, după ce au dat copiii cu capul până au rotunjit 23 din cele 50 de colţuri de mobilier din casă. 😛

Ştii ce era simpatic? Motanul. Chestia aceea micuţă şi blănoasă ce a crescut pe burta mea, apoi dormea la picioarele copiilor în pătuţul lor după naştere.

Mă pierd în detalii şi uit să trec în scris ce era simpatic la motan: ronţăia colţurile domne. Nu ştiu dacă de nebun sau dorea să dea un dinte de ajutor la rotunjirea colţurilor din casă.

Până la urmă vei adora acea protecție colţuri mobilă Empria.


Colțurile ascuțite ale mobilei pot reprezenta un risc major pentru copilași. Cu protecția pentru colțuri de mobilă Empria, poți preveni vânătăi și accidente neplăcute, asigurând astfel un mediu mai sigur pentru cei mici.

Apropos, mi-aduc aminte de un episod când copiii au început să plângă pentru că le-am acoperit colţurile de la biroul meu cu acele protecţii speciale. Erau efectiv de neconsolat pentru că nu mai erau colţurile acolo.

Se învăţaseră cu colţurile şi deja ştiau că trebuie să se ferească de acea zonă. După montarea protecţiilor nu au mai simţit durere la contactul din grabă/neatenţie şi au ajuns să se lovească mai des de biroul meu. A rezultat nenumărate căderi de agende şi cataloane Avon ce nu au mai putut fi recuperate 🙁

copii mici

Ce a făcut motanul în scurt timp? Răspuns: un mic căcuţ pe o pagina parfumată de catalog.

Ultimul erou tăcut Empria din acest articol este poarta de siguranța

Îţi aminteşti ce am spus mai devreme, cum că le-aş face ţarc la copii şi la pisic? Ei bine, poţi utiliza o combinaţie de porţi de siguranţă 😀 şi ceva extensii 😛

poarte siguranta Empria

Am avut cutii, dar nu au rezultat bun 😀

copii si cutii

A.D. Mama


Imaginează-ți situația: micuțul tău aventurier tocmai a învățat să meargă și descoperă lumea din jur. Cu o poartă de siguranță Empria, poți limita accesul lui în anumite zone ale casei, precum scările sau bucătăria. Acest lucru oferă părinților o liniște binevenită și împiedică eventualele accidente.

Eventual îţi îngrădeşti un loc unde poţi să bei cafeaua fără să ai agăţat de tine o pisică albă şi… una puţin mai în colo neagră 😀

Trebuie musai să foloseşti vreo 22 sau 29 de extensii de poartă de siguranţă 😀 saaaaaaau, vreo 2-3 porţi de siguranţă retractabilă.

Astăzi, în casa mea patrulează 2 copii de 7 ani și 3 pisici. Nu ştiu care-i mai trăznit, copilul cu rădăcini moldovene sau pisicile salvate din haosul ferentarian… Cer este că toată ziua trebuie să protejez ceva: geamurile, plasele şi cam tot ce este căţărabil de pisici şi canapea, saltele, perne, pături şi recipiente de copii.

A, era să uit, şi uşile de către motan. Acesta sare cu o lejeritate fantastică pe clanţe, de mă trezesc cu el imediat în grădină, la umbra viţei de vie, de zici că simte chemarea pământului. De iau blocator de mâner şi uşă Empria, ciu-ciu pândit vrăbii în vie mai vede motanul.

Mai am puţin şi caut siguranţă pentru cafea, pentru tălpi( sufăr de LEGOlită eternă pentru cine ştie 😀 ) şi pentru creieri, în curând neuronii mă vor lăsa baltă şi vor trage un puiuţ de somn fix în patul de sus din dormitorul suprapus al copiilor.

În concluzie, bebelușii și animalele de companie pot aduce un haos adorabil în casele noastre, dar cu produsele de siguranță Empria, putem menține armonia și siguranța în locuința noastră.

Aceste produse nu doar că ne ajută să evităm accidentele, dar ne oferă și pacea sufletească necesară pentru a ne bucura de momentele frumoase petrecute alături de cei mici dar și de cei pufoși.

Siguranța înseamnă pacea minții, iar Empria este aici pentru a ne ajuta să o obținem.

empria


Cu siguranțele Empria potrivite, poți preveni accidentele nedorite și poți să le oferi spațiul necesar explorării în siguranță.


Articol scris si pentru SuperBlog 2023


Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!