cereale de ovaz cheerios

Am testat cerealele cu ovaz Cheerios

Când am văzut noua campanie de testare de la BuzzStore mi-am dorit foarte mult să fiu aleasă. Îmi doream ceva sănătos pentru micul dejun pentru a putea înlocui mezelurile. Nu făceam exces dar parcă intrasem într-un cerc vicios şi mereu se mânca acelaşi lucru.
Odată venite cerealele Cheerios am fost uşurată. Pungă mare, cantitate voluminoasă rezulta în mintea mea câteva micu dejun-uri sănătoase şi uşor de realizat.

pachte buzzstore cheerios

Prima variantă de servire a fost dimineaţa următoare cu lapte. Am ales punga de cereale Cheerios cu măr şi scorţişoară. Mie mi s-au părut cam aromate şi dulcege. Copiii nu au protestat nimic. Zău dacă nu au mâncat tot şi au lins şi castronul până la ultima picătură de lapte.

Varianta 2… păi, simple, cum altfel. În faţa televizorului urmărind ceva desene educative.

Varianta 1 de nemâncare (care nu mi-a prea ieşit 😀 ) a fost realizarea copăcelului din sârmă pluşată şi cereale.

copacel cheerios

***Procedeul a fosta aşa: joaca cu sârmă, certarea pe castronul cu cereale, luat câte un fir de sârmă şi pus un ineluş, predat către mine, mâncat cereale, iar luat câte o sârmă, pus 1-3 ineluşe, predat către mine, iar mâncat. La final certat pe plastelina ce trebuia să consolideze trunchiul copacului.

copacel cu cereale cheerios ovaz

Varianta 2 de nemâncare (s-o creadă mutu, că ai mei au râs copios) a fost ariciul din măr.

arici cu cereale cheerios

***Procedura a fost aşa: luat scobitori şi împărţit în mod egal la copii, arătat cu să înfigă în măr, arătat cum făcut ţepuşe de arici cu ineluşele Cheerios.

?.*/-În realitate: rupt scobitori ca la un concurs de forţă. Râs copios când au văzut cât de uşor intră şi totodată se rup scobitorile în măr. Fiecare copil cu viziunea lui despre distribuirea țepilor de arici pe măr. Mâncat/fugărit ineluşele pe masă. Un copil a pus câte un ineluş pe fiecare scobitoare înfiptă în măr, apoi le-a mâncat pentru că a terminat treaba. Celălalt copil realizase o crestă tip punk ariciului din măr şi punea câte 3 ineluşe pe fiecare scobitoare. Apoi au decretat amândoi că au obosit şi vor la desene pentru a se relaxa. În aceeaşi zi, dar pe la orele 21 am pus eu ochişori la arici şi am decupat o guriţă expresivă 😀

cereale cheerios si arici din mere
Varianta 3 de servire a cerealelor Cheerios a fost în acestă dimineaţă. Aveam nevoie de ceva diferit. Ideea mi-a venit din desenele copiilor.

desert fantezie cu cereale cheerios

***Procedura: am luat cupele de îngheţată din bufet şi am pus un strat de dulceaţă de trandafiri făcută de mine duminică, un strat de iaurt grecesc de 10% grăsime şi un strat de cereale simple Cheerios. Am repetat procedura încă odată. Separat, în alte două castroane am pus tot aceeaşi combinaţie pentru mine şi mama. De mâncat au mâncat toţi. Copiii au venit pe rând la masă, dar au fost foarte încântaţi de ideea de straturi şi încercau să ajungă cu linguriţa la fiecare pentru a alfa ce gust are.

desert cu cheerios ovaz

În coletul primit de la BuzzStore erau şi câteva sugestii de reinterpretare a unor reţete folosind cerealele Cheerios, dar am preferat să le consumăm mai mult ca atare sau cu lăptic.

Experienţa de testate a cerealelor Cheerios cu ovăz a fost foarte plăcută. Am devenit fan al lor şi declar răspicat faptul că voi cumpăra de acum aceste cereale, dar varianta simplă.

Dacă şi voi doriţi să participaţi la campanii de testare puteţi să vă faceţi cont accesând următorul link. Baftă multă!

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

14 comentarii

 1. Georgiana Sabina spune:

  Wow ce tare, chiar trebuie sa le incerc si eu ca am tot vazut pe social media 😍

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Cele simple imi plac mie.

 2. Tulai soare ce fain ai combinat cerealele! Mi-ai facut mega pofta :))

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Lasa colega ca si tu creezi pofte 😛

 3. oriceieftin spune:

  Pe mine nu m-au ales cei de la Buzzstore. Eu imi cumpar fulgi de ovaz de la SanoVita.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Buni si aceia. Si eu am.

 4. Si eu le-am testat si sunt delicioase. Fiului meu ii plac cele simple si mie cele cu aroma de mar si scortisoara.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Si mie tot cele simple imi plac.

 5. Ana Maria B spune:

  Mi-ai dat ceva idei. Baietelul meu adora aceste cereale. Eu am omis sa ma inscriu in aceasta campanie si tare rau imi pare.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Vor fi si alte campanii interesante.

 6. albusteluta spune:

  Cele cu mar si scortisoara sunt preferate. Am terminat punga in 2 zile!

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Grabita ai fost. Eu mai am cateva ineluse. Le pastrez pentru o noua serie de inghetata cu trandafiri.

 7. Ce tare e ideea cu aricii aia din mere. Cred ca voi incerca si eu cu picii, maine.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Bafta 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!